Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 19:47:08
|
|
|
|
pf
|
Joj Lara naša kaka petkrat na dan minimalka. Odkar je na svetu se je naredilo samo en dan, da ni kakala pa še takrat je bila tako boga, ko jo je napenjalo. Čeprav je pa to vredu, baje pravijo da je pri dojenih tako, da lahko sedemkrat na dan ali enkrat v sedmih dneh. V bistvu je vse možno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 20:04:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
pol se vidimo jutri Absolutno!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 20:16:18
|
|
|
|
pf
|
Lahko noč babike, grem na kavč in ajo ajo počasi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 21:08:11
|
|
|
|
lana luna
|
emi* jest sem tut včerej spila tri požirke čokoladnega likerja. pa ni blo nič narobe. zanč smo pa enga dojenčka zallival pa sem dva požirka šampanjca nardila in je Sara spala ponoči 8 ur. tko da alkohol očitno deluje uspavalno na malčke. pa ne me zdj prjavt na socialo. ker drugač ne konzumiram alkohola. da nau kdo mislu da otroka opijanjam kakanje... tiste ki imate probleme s kakanjem. moja Sara je 1. mesec kakala 10krat na dan. pol pa jest več nism nobenga sadja jedla k jabuka ne smem in je tamala sam še na štiri dni se pokakala. in enkrat ko je bla že pet dni zaprta sem ji dala fejst sladkane kamelce in je bla čez pol ure polna plenica, pa pajecek, pa postla drekca tko da to zares pomaga. pa če mamica konzumira sveže sadje je tut fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 21:35:44
|
|
|
|
lana17
|
kakanje... tiste ki imate probleme s kakanjem. moja Sara je 1. mesec kakala 10krat na dan. pol pa jest več nism nobenga sadja jedla k jabuka ne smem in je tamala sam še na štiri dni se pokakala. in enkrat ko je bla že pet dni zaprta sem ji dala fejst sladkane kamelce in je bla čez pol ure polna plenica, pa pajecek, pa postla drekca tko da to zares pomaga. pa če mamica konzumira sveže sadje je tut fajn. če jutri ne bo nič, bom poskusla s kamilcmi...kolk jih pa moram naredit, kolk pa sladkorja...še nismo pil po steklenički...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:00:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* a mislite,da je to zato,ki sem naredila 2 požirka čokoladnega likerja?? Ta ups...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Kaja in Marija čestitke. In seveda čvekice, čestitke za 2. del se kar podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:12:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 ...moj pikec bo imel tud 3.mesece, kako čas hiti ....naš pa drug teden že 4
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:15:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 kakanje... tiste ki imate probleme s kakanjem. moja Sara je 1. mesec kakala 10krat na dan. pol pa jest več nism nobenga sadja jedla k jabuka ne smem in je tamala sam še na štiri dni se pokakala. in enkrat ko je bla že pet dni zaprta sem ji dala fejst sladkane kamelce in je bla čez pol ure polna plenica, pa pajecek, pa postla drekca tko da to zares pomaga. pa če mamica konzumira sveže sadje je tut fajn. če jutri ne bo nič, bom poskusla s kamilcmi...kolk jih pa moram naredit, kolk pa sladkorja...še nismo pil po steklenički... jaz dam našemu kar hippov čaj komarček.....pa takrat, ko ni mogel kakak..četrt čajne žličke sladkorja zraven na 100 ml vode... zdaj, ko nimama več prematila amoak samo aptamil 1 pa kaka vsak dan...danes celo 2x
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:16:27
|
|
|
|
gold fish
|
šibam.. gledam operacija triumpf ...... gloria ti tud ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
,ti pa si vedno tak leteča
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:48:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Jaz sem šla pa danes prvič po porodu malo tečt. Ne daleč, samo ene 3 km. Pridna! Jaz moram tud začet malo migat, ker mi že premikanje po pojstli dela težave. Nimam nobene moči-nikjer!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:52:51
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da se o alkoholu menite... Jaz sem med nosečnostjo kdaj pa kdaj spila kakšen deci pa zdaj tudi. Meni se ne zdi nič narobe, če enkrat na teden spijem deci vina. Sicer je res, da skorajda več ne dojim ampak jutri grem zvečer v LJ na štante in skoraj tradicionalnega kuhanca . No, kdo je zdaj za na socialno prijavit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:54:21
|
|
|
|
meta21
|
Neki tale forum men dons drugač dela Sem označla tekst in kliknla odgovor pa mi ni nič preneslo v sporočilo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 22:59:48
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da mam monologe... Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 23:07:28
|
|
|
|
Olivija*
|
Pozdravljene na drugem delu. Sem se tudi jaz prišla pofočkat. Tudi mi imamo težave s kakanjem. Na recept sem dobila Lactecon, ampak ji ga zdaj ne dajem več redno, le takrat, ko par dni nič in se Ana napenja in joka. Kamilice pa ji dajem redno. Lara, hvala za čaj. Res deluje, tako da Novalaca ne rabimo več. Napisala si, da tvoji punčki pomagaš, da se pokaka. Si mislila kamilice ali kak drug način? Lp
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 23:23:57
|
|
|
|
taja1235
|
hoj se javlam iz vaganja ... dns je tehtala 4620 tko da se je od prejsnega tedna zredila 120 g neki je ni lih dost tko da drug teden se gremo spet vagat...ma sej bi blo bol da bi kupila vago, dam vec za bencin kot stane vaga.. mi pa lepo kakamo tud 5x na dan ;) hvala bogu ;) nc zdej bo ap treba it pocas spat.... aja punce a ste ble od poroda do zdej ze kaj pr frizerju, moja goscava na glava ze posteno rabi spremembo tko da gruntam da bi se ta teden anrocila na eno ornk spremembo....seveda barvanje in strizenje.... kaj boste pa jutr kuhale....rabim ideje.... lepo in cim daljso nocko zelim ;) papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.12.2008 23:41:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,ti pa si vedno tak leteča zadnje čase pa res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 8:44:07
|
|
|
|
leda
|
Jaz sem šla pa danes prvič po porodu malo tečt. Ne daleč, samo ene 3 km. super. jst se tut spravljam; sm mela še neke ideje o tamicenem kraškem maratonu, sam mi že logistika ne bi znesla. sicer sem z vozičkom že mela poskuse in glej no glej, joški mi delajo težave...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 8:47:59
|
|
|
|
leda
|
Vidim, da se o alkoholu menite... Jaz sem med nosečnostjo kdaj pa kdaj spila kakšen deci pa zdaj tudi. Meni se ne zdi nič narobe, če enkrat na teden spijem deci vina. no, pa so na plano pokukale alkoholičarke jst sem na začetku nosečnosti spila kak kozarc rdečga vina, na koncu mi je pa itak sam cedevita pasala. z izjemo par dni, po sarayinem poročilu o najdbah v kozarcu. zdej pa brez slabe vesti tu in tam, ko se zvečer sesedeva in obe spita, en kozarc rdečga vina spijem...al pa belga, če je v hiši tist ta dober, ki ga moji starši s štajerske nosjo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 9:12:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 se javlam iz vaganja ... dns je tehtala 4620 tko da se je od prejsnega tedna zredila 120 g neki je ni lih dost tko da drug teden se gremo spet vagat...ma sej bi blo bol da bi kupila vago, dam vec za bencin kot stane vaga.. taja, raje si sposodi vago. Se je reklama tu na RR rolala. Drugače pa ti bo znala kontakt dat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 9:12:19
|
|
|
|
pf
|
Jutro mamice. Taja saj bo tole s težo, saj 120 gramov v enem tednu ni tak slabo. Daj si malo spumpaj tistega začetnega mlekeca ven. 20, 30 ml in bo prišlo bolj redilno. Tak sem jaz parkrat naredila, ko ni tak papcala. Saj drugače je tisto tudi ful zdravo, samo če zaradi tega potem poje manj redilnega se ti pa splača poskusiti. Jaz moram potrkati, naša zdaj ful je. Hvala bogu. Se ji tudi vidi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 9:31:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 se javlam iz vaganja ... dns je tehtala 4620 tko da se je od prejsnega tedna zredila 120 g neki je ni lih dost tko da drug teden se gremo spet vagat...ma sej bi blo bol da bi kupila vago, dam vec za bencin kot stane vaga.. taja, raje si sposodi vago. Se je reklama tu na RR rolala. Drugače pa ti bo znala kontakt dat. ...... taja evo ti link..... sposoja za 1 mesec pride 10€, pa na dom pripeljejo...poglej imajo območja kjer delujejo.... http://www.baby-nega.si/
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 9:32:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro mamice. Taja saj bo tole s težo, saj 120 gramov v enem tednu ni tak slabo. Daj si malo spumpaj tistega začetnega mlekeca ven. 20, 30 ml in bo prišlo bolj redilno. Tak sem jaz parkrat naredila, ko ni tak papcala. Saj drugače je tisto tudi ful zdravo, samo če zaradi tega potem poje manj redilnega se ti pa splača poskusiti. Jaz moram potrkati, naša zdaj ful je. Hvala bogu. Se ji tudi vidi. tisto na začetku je mišljeno za odžejat, tak da včasih tud prav pride....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.12.2008 9:34:55
|
|
|
|
gold fish
|
...drugače pa ...dobro jutro... saraya..zdaj sem tu...nisem leteča ..kje pa si ti? .... Pol pa spet grem nekaj delat, pa praviš, da sem leteča ... ...jaz mam zdaj skor tak kot ti...se učim ang., mat., družbo, naravoslovje.... ...no ne glih jaz ampak pomagam pa pikecu ...to pa tud zahteva čas........ Boš videla čez čas...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?