Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:06:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Tilči hvala za kavico, si jo hrem počasi tudi skuhat. No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. Mami je tako ponosna nase in nanjo No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja. Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj za spanje A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. je mara dudo, da se igra z njo (beri: grize plastični-ta trdi del) pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala Če ga sesa je boljše, da ji daš dudo. če mi jo pa ven pljune in se mi smejat začne palec potegne parkrat in gotovo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:09:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Tilči hvala za kavico, si jo hrem počasi tudi skuhat. No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. Mami je tako ponosna nase in nanjo No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja. Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj za spanje A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. je mara dudo, da se igra z njo (beri: grize plastični-ta trdi del) pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala Če ga sesa je boljše, da ji daš dudo. če mi jo pa ven pljune in se mi smejat začne palec potegne parkrat in gotovo Če ga samo malo potegne ni panike, drugače pa malo pazi na to. Jaka ima v vrtcu punčko staro 3 leta pa je ne morejo odvaditi od palca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:09:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku???? Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. sej bo hitro minilo,ane? A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:09:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a ti koga loviš? samo sebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:09:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega. Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem jana81, kje si ti to slišala?? Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem? Nimam pojma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:09:35
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw vidim, da si resno vzela nabiranje pik. Jaz pa sem kot polžek, počasi in v taktu lezem naslednji zvezdici nasproti. Trenutno ima Videk samogovore, ena mala žogica na ležalniku ga zmeraj iz takta vrže. Tako dolgo se muči, da jo dol potegne in vrže po sobi, kako daleč lahko. Potem pa pride grda mama, jo pobere in mu jo nazaj nardi in zgodba se ponovi. Samo, da ima mama malo mira.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:10:18
|
|
|
|
špelin@
|
Lejte to: torta v obliki motorja Škode Fabie
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku???? Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. sej bo hitro minilo,ane? A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila. o joooj to pa si huda, kaj je pa ušpičil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:12:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lejte to: torta v obliki motorja Škode Fabie Jaz bi sedaj en ta kolešček pojedla, mi zgleda, da je tam malo čokolade. Ker drugače bom mogla it milkinega miklavža slečt in pojest, ker mi je sladkor pado.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:12:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku???? Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. sej bo hitro minilo,ane? A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila. Koga je zdaj treba ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:12:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega. Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem jana81, kje si ti to slišala?? Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem? žal ti ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:13:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj vas malo zmobardiram, da si naberem nekaj pik. o ne pa ne boš, glej kaj mam zate pripravljeno v tem primeru:
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Tilči hvala za kavico, si jo hrem počasi tudi skuhat. No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. Mami je tako ponosna nase in nanjo No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja. Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj za spanje A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. je mara dudo, da se igra z njo (beri: grize plastični-ta trdi del) pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala Če ga sesa je boljše, da ji daš dudo. če mi jo pa ven pljune in se mi smejat začne palec potegne parkrat in gotovo Če ga samo malo potegne ni panike, drugače pa malo pazi na to. Jaka ima v vrtcu punčko staro 3 leta pa je ne morejo odvaditi od palca. jaz sem imela v vrtcu punčko staro 5 let pa je imela enake težave, in so pričakovali da jo bodo vzgojiteljice tega odvadile Ma mislim, da če uporabi palec za zaspat in ga da prec ven, da ne bo panike. Naša no way da zaspi brez dude
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jutro, vidim, da ste zvečer bile pridne . Tilči hvala za kofi, ga grem kar prec na balkon spit. Potem pa malo preberem o čem je tekla debata. Zakaj pa na balkkon? Kaj boš enega pripalila zraven? Mter sem firbčna. malo za lažje prebujanje. Nisem navajena toliko spanca, potem se pa vsa zlomljena zbudim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:19:19
|
|
|
|
Naty*
|
Evo moj hrošček je zaspal, js sm se pa zdele dobr nasmejala pri branju obnove od včeraj (beri zadnjih dveh strani) . Zdele si bom šla pa skuhat ŠE EN kofetek pa mal pospravit. Ej ampak ta moj otrok je hiperaktiven še ko je bolan , no way da bi on ležal pa se igral z mano. Je treba puzat pa razmetavat pa predale odpirat ... a naj ne bi počivali, če majo vročino? Kako naj ga pa pripravim? On leži sam takrat, ko spi, pa še takrat ga je polna postlca ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:21:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Ne bom komentirala kako sem, ker sem pa ne zaradi otrok. Saj,ko se skregasš si res tak, a boš videla, da se bosta kmalu pobotala in potem bo spet lepo naty, ja kar se ne morem pripravit in poklicat v LJ za uvajanje zdravila, ker potem ne vem, kako bom ponoči zrihtala. Zdaj se le zvečer in ponoči dojimo. Danes sem jo tudi ob sedmih malo, ampak le za crkljanje, da hitro nazaj zaspi in zdaj še vedno spančka. Mi prav paše tako, ker v miru otroka odpravim za v vrtec, psičko peljem ven, zakurim, malo na RR grem, pojem zajtrk...in potem se počasi zbudi. A ko ne bom več dojila, bo s tem mojim jutranjim razvajanjam konec. Obisk, ja lahko kmalu...lahko tudi kdaj, ko peljem Gašperja na plavanje (imam vmes urco fraj)...včeraj sva z Estrello čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega. Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem jana81, kje si ti to slišala?? Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem? Nimam pojma. Tale link je dober, pa nič negativnega ne piše. klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw vidim, da si resno vzela nabiranje pik. Jaz pa sem kot polžek, počasi in v taktu lezem naslednji zvezdici nasproti. Trenutno ima Videk samogovore, ena mala žogica na ležalniku ga zmeraj iz takta vrže. Tako dolgo se muči, da jo dol potegne in vrže po sobi, kako daleč lahko. Potem pa pride grda mama, jo pobere in mu jo nazaj nardi in zgodba se ponovi. Samo, da ima mama malo mira. Meni je za piko vseeno. Hotela sem pokomentirat za nazaj, ker sem včeraj kar izginila. Sem se mogla ohladit in me 2 uri ni bilo domov. Sem prilezla opolnoči nazaj domov, ko so vsi lepo spali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku???? Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. sej bo hitro minilo,ane? A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila. o joooj to pa si huda, kaj je pa ušpičil? Nekaj mi je rekel kar ne odobravam. Z mano se tako ne bo pogovarjal. Sem bila včeraj že tako ali tako slabe volje zaradi njegovih otrok, ker ima Jaka izpade v vrtcu, Maja se mi je pol dneva drla (zobek še vedno ni zunaj ) in sem bila gotova zvečer. On pa meni tako pribija. On ko pelje otrok v vrtec pa se mu dere, ker ga nikoli ne vozi odkar sem doma. Ne vem če ga je 10x peljal v enem letu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj vas malo zmobardiram, da si naberem nekaj pik. o ne pa ne boš, glej kaj mam zate pripravljeno v tem primeru: Kaj boš pa zdaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jutro, vidim, da ste zvečer bile pridne . Tilči hvala za kofi, ga grem kar prec na balkon spit. Potem pa malo preberem o čem je tekla debata. Zakaj pa na balkkon? Kaj boš enega pripalila zraven? Mter sem firbčna. malo za lažje prebujanje. Nisem navajena toliko spanca, potem se pa vsa zlomljena zbudim Daj mi tel. št pa te vsako jutro ob 5-ih zbudim, če preveč spiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lejte to: torta v obliki motorja Škode Fabie To se vprašaš, če ima kdo preveč časa? Drugače pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:22:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku???? Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. sej bo hitro minilo,ane? A veš, da upam da ne. Tudi iz spalnice sem se izselila. Koga je zdaj treba ? Mene ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jutro, vidim, da ste zvečer bile pridne . Tilči hvala za kofi, ga grem kar prec na balkon spit. Potem pa malo preberem o čem je tekla debata. Zakaj pa na balkkon? Kaj boš enega pripalila zraven? Mter sem firbčna. malo za lažje prebujanje. Nisem navajena toliko spanca, potem se pa vsa zlomljena zbudim Daj mi tel. št pa te vsako jutro ob 5-ih zbudim, če preveč spiš. ne ne to pa ne, mi je kar tako OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:27:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw vidim, da si resno vzela nabiranje pik. Jaz pa sem kot polžek, počasi in v taktu lezem naslednji zvezdici nasproti. Trenutno ima Videk samogovore, ena mala žogica na ležalniku ga zmeraj iz takta vrže. Tako dolgo se muči, da jo dol potegne in vrže po sobi, kako daleč lahko. Potem pa pride grda mama, jo pobere in mu jo nazaj nardi in zgodba se ponovi. Samo, da ima mama malo mira. Meni je za piko vseeno. Hotela sem pokomentirat za nazaj, ker sem včeraj kar izginila. Sem se mogla ohladit in me 2 uri ni bilo domov. Sem prilezla opolnoči nazaj domov, ko so vsi lepo spali. In kam si šla??? Ker jaz bi tudi včasih najraje kam šla, pa sploh nebi več prišla nazaj, tak sem jezna na mojega včasih. V soboto sma že spala kot dva neznanca, vsak na svojem koncu postle. Zjutraj pa mu je bilo žal, pa sem še kavico v postlo dobila. Jezna pa sem bila še vseeno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?