|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
9.12.2008 9:00:21   
barbaw
Zdaj vas malo zmobardiram, da si naberem nekaj pik. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.12.2008 9:01:05   
špelin@
Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega.
Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem user posted image  
jana81, kje si ti to slišala??
Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.12.2008 9:01:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Dobro jutro!
Mi smo spali še kar, samo premalo. Včeraj sva šla spat kar ob poldesetih, Maj pa je zaspal kako uro prej. Dojila sva se ob 3.30, pol pa lumpi ni hotu nazaj zaspat, je bil čist na spidu. Sva ga dala kar v najino postlo ker je mene ratal strah da mi ven ne pade, ker se je nekaj poskušal dvigovat ob ograjci. Bo treba danes poslo spustit za en nivo, da ne bomo še z njim na urgenco letal. Pol sva pa spala do 7h, no ob 5.30 je že Lana prikolovratla in želela v dnevno. Na srečo za njo vedno poskrbi user posted image tko da men ni treba zgodaj vstat. KO pa gre v vrtec mi pride dat lupčkauser posted image

Midva sva včeraj dodala 3 obrok GH; tko da zdej se ponoč dojimo in potem še zjutraj, nato med 10-11 dobi sadje, ob 13-14 riž/polenta/kriompir z bučko ali korenjem, ob 16-17 dojenje, med 18-19h rižolino, pred spanjem okol poldevetih pa ga še podojim.

Pike so bile zvečer prisotne in se je moj user posted image odloču in ga namazal z Garamicinom (antibiotik), ki ga imava še od  njegovega rojstva (takrat je fasal en ekcem v P) in nama ga je dala patronažna. In glej ga zlomka, danes zjutraj je skor čist OK. Se pa poslabša če se popraska. Bomo vidl. To idejo mu je dalo kopanje, ker je bilo po kloru bolš. Bomo vidl, mogoče pa sploh nimamo alregij. Moj user posted image je kr alergičen na te alergije user posted image ker se mu zdi da dohtarji prec rečejo to je alergija in nič ne pomislijo kaj bi lahko bilo, sej obstajajo tud druge kožne nevšečnosti.
Bomo vidl je reku ta slep!

Joj sem pa sicer ful jezna in žalostna. Pred 4 msci sem sestrični posodla 500E in je rekla da mi jih vrne do konc mesca (avgusta), pa je minilo kar nekaj časa, pa ji rečem da mi lahko vrne tud po obrokih če ji je tako lažje. Pa spet mineta 1,5mesca pa kr nič, tud 50E ne. Ker so nam v tem času odobril gradbeno (še vedno ni pravnomočno zarad smotanih sosedov), sem ji rekla da mi je žal ampak da bo vseeno rabla ta denar prej kot sem mislila. Se zmenva pred 1 mescem da mi ga prinese, ona pride je malo pri nas (drugač je skor ni, ko jo kličem se mi ne javlja,...), ko odhaja pa reče sori nimam še, a lohka drug teden, no pa je že 1 mesec okoli, ji prejšni teden pišem, pa še kr nič. Sem kr mal jezna, sej vem je študentka ampak kupi si pa marsikaj. Če bi se takrat mal potrudla in mi vsaj 50 E prinesla pa bi že potrpela, da mi počasi vrne, ampak po moje misli da bom že pozabla al kaj jst vem? Hkrati sem pa žalostna, ker jo imam rada in me skrbi da ni kaj narobe, pa ne vem kaj se ji dogaja. A je res tko sebična in pokliče in pride samo takrat ko me rabi?user posted image Sori k je tole tolk zmedn, ampak sem tud jaz v tej situaciji mal zmedena.

Aurea imaš ZS.

Jaz bi jo poslala v tri krasne. Če se nekaj zmeniš se zmeniš, ne pa da glumiš. user posted image  Dobim kar ošpice zraven.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.12.2008 9:01:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image
user posted image   ŽIVA VSE NAJBOLJŠE OB 7 MESEČNICI!!!!Žuser posted image

user posted image user posted image user posted image  se pridružujemo čestitki

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.12.2008 9:02:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Tilči hvala za kavico, si jo hrem počasi tudi skuhat.

No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image
Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. user posted image user posted image user posted image
Mami je tako ponosna nase in nanjo user posted image
No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja.

Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje
A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.12.2008 9:02:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro! tilči hvala za kavouser posted image !

No zdej je uradno, za mene ste ratale čist prehitre in se v bodoče odpovedujem vseh komentarjev za nazaj, ker mi ne znese user posted image . Tko, da če je blo kej rečeno izrecno za mene, se opravičujem, ampak nisem uspela prebratuser posted image .

Drugače pa naj vam povem, da je za nami še ena hudičeva noč, ampak zdej tud vem zakaj. Očitno ni bilo krivo kuhano vino, ampak nosuser posted image . Sej sm že včeri vidla, da ma mal zabasanga, ampak ga je mel že bolj tud, pa ni tolk težko spal user posted image . No u glavnem dons ponoči se je pa vse lepo razvilo, dihat ni mogu, tko da smo ob polnoči zalaufali baby-vac (dretje, dretje, dretje...), pol je pa celo noč spal na moji roki al pa na mojem trebuhu, ker drgač ni šlo.

Estrella se mi zdi, da si zadnjič rekla, da Andraž ni jedel, ko se je pripravljala kaka viroza... no očitno je blo tud pri nas to. Včeri je sicer pojedel okrog 450g GH (kar je malo v primerjavi s prej, ampak vsaj nekaj), bomo vidl, kaj bo pa danes.

edina dons midva ne greva nič ven, ker sem mu merila temperaturo v ritki in je bla 38user posted image . Bi vaju povabila na kavo, ampak ne upam, da se ne bi še Anja nalezla. Upam, da bo kmal bolš...

Grem zdej crkljat mojga bolnika, ko bo zaspal pridem pa še kej nazaj...

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
9.12.2008 9:03:05   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!
Mi smo spali še kar, samo premalo. Včeraj sva šla spat kar ob poldesetih, Maj pa je zaspal kako uro prej. Dojila sva se ob 3.30, pol pa lumpi ni hotu nazaj zaspat, je bil čist na spidu. Sva ga dala kar v najino postlo ker je mene ratal strah da mi ven ne pade, ker se je nekaj poskušal dvigovat ob ograjci. Bo treba danes poslo spustit za en nivo, da ne bomo še z njim na urgenco letal. Pol sva pa spala do 7h, no ob 5.30 je že Lana prikolovratla in želela v dnevno. Na srečo za njo vedno poskrbi user posted image tko da men ni treba zgodaj vstat. KO pa gre v vrtec mi pride dat lupčkauser posted image

Midva sva včeraj dodala 3 obrok GH; tko da zdej se ponoč dojimo in potem še zjutraj, nato med 10-11 dobi sadje, ob 13-14 riž/polenta/kriompir z bučko ali korenjem, ob 16-17 dojenje, med 18-19h rižolino, pred spanjem okol poldevetih pa ga še podojim.

Pike so bile zvečer prisotne in se je moj user posted image odloču in ga namazal z Garamicinom (antibiotik), ki ga imava še od  njegovega rojstva (takrat je fasal en ekcem v P) in nama ga je dala patronažna. In glej ga zlomka, danes zjutraj je skor čist OK. Se pa poslabša če se popraska. Bomo vidl. To idejo mu je dalo kopanje, ker je bilo po kloru bolš. Bomo vidl, mogoče pa sploh nimamo alregij. Moj user posted image je kr alergičen na te alergije user posted image ker se mu zdi da dohtarji prec rečejo to je alergija in nič ne pomislijo kaj bi lahko bilo, sej obstajajo tud druge kožne nevšečnosti.

Joj sem pa sicer ful jezna in žalostna. Pred 4 msci sem sestrični posodla 500E in je rekla da mi jih vrne do konc mesca (avgusta), pa je minilo kar nekaj časa, pa ji rečem da mi lahko vrne tud po obrokih če ji je tako lažje. Pa spet mineta 1,5mesca pa kr nič, tud 50E ne. Ker so nam v tem času odobril gradbeno (še vedno ni pravnomočno zarad smotanih sosedov), sem ji rekla da mi je žal ampak da bo vseeno rabla ta denar prej kot sem mislila. Se zmenva pred 1 mescem da mi ga prinese, ona pride je malo pri nas (drugač je skor ni, ko jo kličem se mi ne javlja,...), ko odhaja pa reče sori nimam še, a lohka drug teden, no pa je že 1 mesec okoli, ji prejšni teden pišem, pa še kr nič. Sem kr mal jezna, sej vem je študentka ampak kupi si pa marsikaj. Če bi se takrat mal potrudla in mi vsaj 50 E prinesla pa bi že potrpela, da mi počasi vrne, ampak po moje misli da bom že pozabla al kaj jst vem? Hkrati sem pa žalostna, ker jo imam rada in me skrbi da ni kaj narobe, pa ne vem kaj se ji dogaja. A je res tko sebična in pokliče in pride samo takrat ko me rabi?user posted image Sori k je tole tolk zmedn, ampak sem tud jaz v tej situaciji mal zmedena.

Aurea imaš ZS.

Jaz bi jo poslala v tri krasne. Če se nekaj zmeniš se zmeniš, ne pa da glumiš. user posted image  Dobim kar ošpice zraven.

Si mi vzela besede z jezika!!!

Pri nas je zaradi tega pol žlahte na smrt skregane user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.12.2008 9:03:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jutro,

vidim, da ste zvečer bile pridneuser posted image user posted image . Tilči hvala za kofi, ga grem kar prec na balkon spit. Potem pa malo preberem o čem je tekla debata.

Zakaj pa na balkkon? Kaj boš enega pripalila zraven? Mter sem firbčna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.12.2008 9:03:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Ta fillipsov ki je star 3 leta, je šel en del in ga čakamo že 3m iz Nemčije in ga še vedno ni. Sem že obupala in mu hotla za RD kupit TV, ni+o si me rešila dodatnega stroškauser posted image

No ta moj je precej starejši. Tam ene 8 let ziher. Ampak dela pa še vedno.

Ta filipsov sra..nje pa še pocen ni bil, pa je šlo vse v maloro. Saj ni vazn kolk je star, važn, da bodo risanke in bo mami imela miruser posted image user posted image Slaba mama sem.

Jest tud.user posted image Pa kaj češ, jaz ji moram dat risanko gor če hočem kaj narest tako da mi ne pomaga. Ker če mi vse pomaga naredit res traja in traja, pa še živčna dostkar ratam zraven. Še dobr da ma rada risanke. Tom & Jerry rules!

Pri nas je isto. user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.12.2008 9:03:30   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gremo spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Lahko noč

Nočko, pa ne ju3 prehitevat preveč, da ne bom preveč zaostala. No umsko sem že mal...user posted image

tebi nekaj škodi user posted image user posted image  mogoče RR, da ne boš rekla, da smo me krive

Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.12.2008 9:03:37   
barbaw

Ta fillipsov ki je star 3 leta, je šel en del in ga čakamo že 3m iz Nemčije in ga še vedno ni. Sem že obupala in mu hotla za RD kupit TV, ni+o si me rešila dodatnega stroškauser posted image

No ta moj je precej starejši. Tam ene 8 let ziher. Ampak dela pa še vedno.

Ta filipsov sra..nje pa še pocen ni bil, pa je šlo vse v maloro. Saj ni vazn kolk je star, važn, da bodo risanke in bo mami imela miruser posted image user posted image Slaba mama sem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.12.2008 9:03:39   
barbaw

Evo, sem vas ujela, ne morem verjet.

Upam da se še jaz ne navlečem na RR.user posted image

Saj si se žeuser posted image user posted image

Ma ne no, sej sem šele parkrat probala. user posted image

To je kot heroin v žilo. Enkrat, dvakrat , vednouser posted image user posted image

Zdej si bom dala še dva meseca mal duška, potem grem v komuno user posted image user posted image user posted image

komuna beri služba user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.12.2008 9:03:46   
barbaw

še statistika +79user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super napredujemo

Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.12.2008 9:03:54   
barbaw

Evo, sem vas ujela, ne morem verjet.

Upam da se še jaz ne navlečem na RR.user posted image

Saj si se žeuser posted image user posted image

Ma ne no, sej sem šele parkrat probala. user posted image

To je kot heroin v žilo. Enkrat, dvakrat , vednouser posted image user posted image

Pa še res je. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.12.2008 9:03:56   
barbaw

barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku????

Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.12.2008 9:04:02   
barbaw

Tiana, a ti pikaš danes na 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sploh ne vem kdaj jo dobim user posted image

1000user posted image user posted image

Sej pravim da se trudim. user posted image user posted image user posted image

A je 500user posted image user posted image barbaw, pomagaj!!!! 

Kolikor se jaz spomnim je 500.

Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.12.2008 9:04:08   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

estrella where are you????

Ma tuki, sam ne folgam dans,mi možgančki prepočas delujejouser posted image

user posted image user posted image user posted image  a rabiš počitek? Na slikico, da se ti očke malo spočijejo.

user posted image

Dober hrbet user posted image

Dober surf user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

Ta smajli je pa kar mal zlobenuser posted image

Kaj pa čem pripopat, če pa komentirate kako dober surf in hrbet

A moj komentar ritke pa ni nič veljaluser posted image

Tvoj komentar je bil itak najboljši. Potem pa je Matej vse pokvaril. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.12.2008 9:04:11   
barbaw

Se vid da čupkota niuser posted image , pa sesil pilatesira, kasso se je izgubila, edina se spet masira ,ss je pod tušom in bo rekla ok nočko ko pride nazaj, estrella in barbaw pa zabušavatauser posted image user posted image

Kaj pa mene ne pogrešate?user posted image user posted image Pa na seznamu za P sem spet čudežno izginilauser posted image user posted image

Si mogla prit nazaj. Bejži spat!

Đanki RRuser posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.12.2008 9:05:03   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

No naj povem, da je naša Manca sinoči sama zaspala v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image
Takoj ko sem jo odložila v posteljico je imela take velike oče in se smejala, da ni bilo res, potem pa sem jo malo božala in ji pela, potem pa sem zalaufala pojočo luno in šla ven. Sicer je poskušala nekaj jokati ampak ko sem prišla nazaj sem jo še malo božala in njena luna je še vedno pela, tako da potem dala svoj palec v usta in zaspala. user posted image user posted image user posted image
No jaz upam, da bo šlo skozi lažje in ne bomo imeli več večernih in nočnih bojev okoli spanja.

Je pa pančala od 20.30 do NEVERJETNIH 7. zjutraj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje
A dude pa ne mara? Baje je lažje dudo odvadit kot palec, ker dudo lahko vzameš, palca ji pa glih ne mroeš odsekat. user posted image

je mara dudo, da se igra z njouser posted image (beri: grize plastični-ta trdi del)

pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.12.2008 9:05:07   
barbaw

Dobro jutro!

Aurea imaš ZS.

Si mi vzela besede z jezika!!!

Pri nas je zaradi tega pol žlahte na smrt skregane user posted image

Pregovor dobro pravi: Kako se znebiti sorodnika ali prijatelja? Denar mu posodi.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.12.2008 9:05:14   
špelin@
barbaw, a ti koga loviš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.12.2008 9:05:44   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Živa in Svojeglava vse naj naj za 7 mescev.

user posted image

Vid Živi pošilja poljubčkeuser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitki, pa da bi čimprej bila zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image tudi za Piko velja.

user posted image user posted image user posted image za žana isto veljauser posted image user posted image user posted image Naty zate.

eole, veš, da se bo uredilo hranjenje, kar optimist bodi, da bo potem vse lažjeuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.12.2008 9:05:47   
Soncnica Sandra ***

barbaw: a tvojga ni doma? A sem jaz narobe razumela, da te danes ni na čveku????

Je bil doma, pa sva se skregala in se grem jaz trenutno tiho mašo. user posted image user posted image

user posted image user posted image  sej bo hitro minilo,ane? user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.12.2008 9:05:48   
barbaw

Dobro jutro!

je mara dudo, da se igra z njouser posted image (beri: grize plastični-ta trdi del)

pa sej drgač ful ne daje palca v usta, samo včerej je pa dala palec v usta in zaspala

Če ga sesa je boljše, da ji daš dudo.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.12.2008 9:06:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro! tilči hvala za kavouser posted image !

No zdej je uradno, za mene ste ratale čist prehitre in se v bodoče odpovedujem vseh komentarjev za nazaj, ker mi ne znese user posted image . Tko, da če je blo kej rečeno izrecno za mene, se opravičujem, ampak nisem uspela prebratuser posted image .

Drugače pa naj vam povem, da je za nami še ena hudičeva noč, ampak zdej tud vem zakaj. Očitno ni bilo krivo kuhano vino, ampak nosuser posted image . Sej sm že včeri vidla, da ma mal zabasanga, ampak ga je mel že bolj tud, pa ni tolk težko spal user posted image . No u glavnem dons ponoči se je pa vse lepo razvilo, dihat ni mogu, tko da smo ob polnoči zalaufali baby-vac (dretje, dretje, dretje...), pol je pa celo noč spal na moji roki al pa na mojem trebuhu, ker drgač ni šlo.

Estrella se mi zdi, da si zadnjič rekla, da Andraž ni jedel, ko se je pripravljala kaka viroza... no očitno je blo tud pri nas to. Včeri je sicer pojedel okrog 450g GH (kar je malo v primerjavi s prej, ampak vsaj nekaj), bomo vidl, kaj bo pa danes.

edina dons midva ne greva nič ven, ker sem mu merila temperaturo v ritki in je bla 38user posted image . Bi vaju povabila na kavo, ampak ne upam, da se ne bi še Anja nalezla. Upam, da bo kmal bolš...

Grem zdej crkljat mojga bolnika, ko bo zaspal pridem pa še kej nazaj...

bogi mali Žanči, kaj se ga ne bo doletelouser posted image user posted image user posted image

Ni panike, jaz pričakujem obisk, pa z mami morave v nabavo tako da vidva se kar lepo crkljajtauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?