Krysia
|
Evo mene spet ... glavobol mal bolš - mislm, jst sm bolš, glavobol se poslavlja ... Ni treba, da vas tko skrbi zame zarad teh glavobolov - sem jih mela pred nosečnostjo ful, pol je blo dobr, zdej pa zgleda prihajajo nazaj . Sam še M pride, pa bomo spet na starih tirnicah ... Drugač je pa tko precej neprijetno, ampak Roka pač zrihtam, ker ga moram ... pa če pravočasno zaznam, da me bo začela glava bolet in se mal uležem, je boljše ... Zoja Miša, men je v bistvu vseen za uro za plavanje - mogoče ob 10h al pa 11h - ti izberi ... (jst sm tehtnica po horoskopu, se ne morem odločit ) Cebrca, pa kaj se to dogaja pri vas? So te pa res napadle vse žive stvari ... en velik zate! Lahko pa skupaj ustanoviva društvo bolečin v križu ... grrrrrrr. Gajka, tole vaše dretje v joško pa tud že traja ... nimam pametnih nasvetov za to - pri nas se je umirilo samo od sebe in zdej spet pridno jemo ... ampak se mi zdi, da pri vas pa res ni alergija na KM, ampak nekaj drugega ... samo ko bi človek vedel, kaj ... sem tudi jaz že pomislila, da pač tvoj Rok želi GH, ampak ... a bi potem res tako trmasto zavračal mleko - tudi, če bi bil lačen? Ne vem, ti pa pošiljam en velik Sayuri, fajn si opisala potek priprav na plavanje na DIF-u. Hvala ... bova z Zojo Mišo nekak zrihtale, upam ... čeprav si ne predstavljam ... pa upam, da si ne rabim las zmočit, ker se potem lahko prijavim za ob 8h zjutri pa grem ob 13h domov, ko se približno posušijo Anita verjetno uživa na Primorskem, ziher se ima fajn pa verjetno imajo sončka ... tejkaz, lepo da se je Jašev kakec obarval rumeno sem te že zjutraj hotela vprašat, pa sej veš ... glavobol požrl vprašanje ... joj, se mi zdi, da sem hotela še stvari komentirat, pa se zdej ne spomnim ... kaj čmo, skleroza Ne mi zamerit ... pa vsi ki ste praznovali v teh dneh, vam želim vse lepo in dobro ... ker za tele obmesečnice jst vedno pozabim čestitat - sej vem, ni lepo ... ampak naslednjič, ko bo matejchi objavila seznam, si bom prav naredila en seznam na svojmu računalniku pa bom probala vestno čestitat vsem ... upam, da mi bo ratalo, ampak nič ne obljubim ... Eno vprašanje: a vi kej telovadite - mislim trebušne mišice pa to? Je bla dans moja sestra na obisku (vestna študentka fizioterapije) pa me je ful sekirala in sm mogla kr takoj mal telovadit ... bo morala pridet večkrat na obisk, da bo kaj učinka ... pa mam spet alarm - se tipkamo ...
|