|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
8.12.2008 14:24:04   
Maja T.
Danes po treh dneh prižgala računalnik. Ma ta vikend je bil pester glede obiskov. Samo sem kuhala, pospravljala user posted image .

Ker moram spet kuhat, Matejchi, Andrejaboris se samo javim, da jutri z Zaro prideva v Gingerja cca ob 11.00.

Sem obljubila, da bom povedala kako je bilo pri P. Je boljše, katero rudno še je driskica, skratka ni še čisto ok, gre pa na boljše.

Brala za nazaj nisem žal nič, bom probala danes zvečer, če ne bom preveč user posted image .

Skratka vidimo se jutri na randiju, komaj čakam da vas spoznam user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.12.2008 14:27:01   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Slikice za seznam (če vam je katera všeč):

user posted image ZOBEK

user posted image   ali user posted image   SEDENJE

user posted image   PLAZENJE

user posted image    HOJA

Ta je pa lahko za čez 2-3 leta:user posted image

user posted image

Tile so meni najbolj všeč user posted image

Meni so tudi tile najbolj všeč.

user posted image user posted image user posted image Hvala za čestitke za Zarinih 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.12.2008 15:15:11   
gajka
Hvala vsem za vzpodbudne besede in nasvete! user posted image Z GH bom še kak dan počakala, ker zaradi te diete brez KM in jajc ne bi ravno rada še večje zmešnjave naredila, da potem sploh ne bo več mogoče ugotoviti, kako in kaj. Glede možne spremembe mojega vonja - že ves čas uporabljam enak gel za tuširanje, zdaj imam spet enak deo kot nekje prva 2-3 mesece, šampon bom spet uvedla enak, pa prsne blazinice sem spet začela uporabljat take kot pred temi problemi... Zdaj pa samo upam na kakšno izboljšavo trenutnega stanja. user posted image

Glede slikic je moj izbor takle:
user posted image user posted image user posted image user posted image

cebrca - saj pravijo, ko ima user posted image mlade, jih ima več... user posted image samo zate in upam, da kmalu spraviš spet vse stvari na svoje tire. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.12.2008 15:17:41   
K_a_t_j_a
Erin vse naj naj Tilenu za 4. mesec! user posted image user posted image
Sandra123 vse naj naj Teji in Taji za 4. mesec!

Maja T. vse naj naj Zari za 5. mesecev!  user posted image user posted image Še malo pa bo pol leta stara.
Uuu, tejkaz kak lepa avatar imaš pa zdaj! user posted image Kak bi bila na tvojem mestu in imela toliko mleka, jaz si še pa na dan spumpam samo od 200-300 ml. Prav pogrešam dojenje. user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za rumen kakec!
gajka boga user posted image user posted image user posted image
Erin tudi nas se kar sam dviguje, v sedeči položaj, ko ga imam napol v ležečem  položaju.

Več napišem zvečer, ker latima zdajle v trgovino dokler še ni tema.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.12.2008 15:18:50   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Se podpišem.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.12.2008 15:33:49   
kaja02
user posted image user posted image  mene pa nobena ne pogreša, pa Leji tud nobena ni čestitala za 4 mesece, se bom kar poslovila!!!!!!!!1

user posted image user posted image  sam hecam se, ne morem brez vas, tu se vsaj lahk zlajam, kadar mi paše, pa še kaj koristnega preberem

danes smo imeli P, 2. cepljenje, pa zaradi prehlada ni bila cepljena, še vedno sem na dieti brez KM, vendar sam dokler se ji prehlad ne pocajta, potem pa morem začet najprej z jogurti, če pa ne bo nobene reakcije, potem pa lahk začnem še ostalo, komaj čakam da bom lahk spila kozarec mleka, pa pojedla čokolado.... je P rekla, da bi to lahko bila alergija al pa viroza, ker se je vse obenem začelo, tako, da bomo vidli, držte pesti, da je to sam viroza;  merli in vagali je niso, jo bodo naslednjič 23.12.

tejkaz- mal pozno, pa mogoče še vedno aktualno, palačinke nared kar brez jajc, dodaj mal radenske in palačinka mora bit malo bolj debela, pa dober tek prav paše nekaj sladkega in redilnega user posted image

vse najboljše za mini rojstne dneve vsem avgustovčkom  user posted image user posted image

miklavž- je bil zlo radodaren, sploh pri Kaji

alarm, vas berem še kasneje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.12.2008 15:34:08   
Neža7
Lep sončki pozdrav user posted image

Kakšno lepo sončno vreme smo imela danes user posted image  Škoda, da vikend ni bi tak user posted image

Mi2 sva pravkar prišle iz sprehoda. Neža mi še spi user posted image

Nisem še nič brala, da ne vem kaj se dogaja..... user posted image

user posted image Sem videla, da eni praznujejo 4. in 5.mes user posted image  user posted image user posted image user posted image  Čestitke.

user posted image user posted image user posted image  Za GH tudi user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli lep vikend. Včeraj smo bil pri mojih staršev na kosilo mmmmmmm njami user posted image
Neža mi zadnje 2 noči spi od 18:00 do 7:00 user posted image

Danes sem bila pri G, ker ima po porodu problem malo težave tam dol user posted image  Da ima tablete in kremo user posted image  Če to ne pomaga po morala iti spet na test GLUKOZO user posted image  Upam, da mi ni user posted image  sladkorna ostala v meni. user posted image

Neža se je zbudila, da šibammmmmmmmmmm !!!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.12.2008 15:44:50   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Se podpišem.

Jaz tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.12.2008 16:09:35   
Krysia
Evo mene spet ... glavobol mal bolš - mislm, jst sm bolš, glavobol se poslavlja ... Ni treba, da vas tko skrbi zame zarad teh glavobolov - sem jih mela pred nosečnostjo ful, pol je blo dobr, zdej pa zgleda prihajajo nazaj user posted image . Sam še user posted image M pride, pa bomo spet na starih tirnicah ... Drugač je pa tko precej neprijetno, ampak Roka pač zrihtam, ker ga moram ... pa če pravočasno zaznam, da me bo začela glava bolet in se mal uležem, je boljše ...

Zoja Miša, men je v bistvu vseen za uro za plavanje - mogoče ob 10h al pa 11h - ti izberi ... (jst sm tehtnica po horoskopu, se ne morem odločit user posted image )

Cebrca, pa kaj se to dogaja pri vas? So te pa res napadle vse žive stvari ... en velik user posted image zate! Lahko pa skupaj ustanoviva društvo bolečin v križu ... grrrrrrr.

Gajka, tole vaše dretje v joško pa tud že traja ... nimam pametnih nasvetov za to - pri nas se je umirilo samo od sebe in zdej spet pridno jemo ... ampak se mi zdi, da pri vas pa res ni alergija na KM, ampak nekaj drugega ... samo ko bi človek vedel, kaj ... sem tudi jaz že pomislila, da pač tvoj Rok želi GH, ampak ... a bi potem res tako trmasto zavračal mleko - tudi, če bi bil lačen? Ne vem, ti pa pošiljam en velik user posted image

Sayuri, fajn si opisala potek priprav na plavanje na DIF-u. Hvala ... bova z Zojo Mišo nekak zrihtale, upam ... čeprav si ne predstavljam ... pa upam, da si ne rabim las zmočit, ker se potem lahko prijavim za ob 8h zjutri pa grem ob 13h domov, ko se približno posušijo user posted image

Anita verjetno uživa na Primorskem, ziher se ima fajn user posted image pa verjetno imajo sončka ...

tejkaz, lepo da se je Jašev kakec obarval rumeno user posted image user posted image sem te že zjutraj hotela vprašat, pa sej veš ... glavobol požrl vprašanje ... user posted image

joj, se mi zdi, da sem hotela še stvari komentirat, pa se zdej ne spomnim ... kaj čmo, skleroza user posted image Ne mi zamerit ... pa vsi ki ste praznovali v teh dneh, vam želim vse lepo in dobro ... ker za tele obmesečnice jst vedno pozabim čestitat - sej vem, ni lepo ... ampak naslednjič, ko bo matejchi objavila seznam, si bom prav naredila en seznam na svojmu računalniku pa bom probala vestno čestitat vsem ... upam, da mi bo ratalo, ampak nič ne obljubim ...

Eno vprašanje: a vi kej telovadite - mislim trebušne mišice pa to? Je bla dans moja sestra na obisku (vestna študentka fizioterapije) pa me je ful sekirala in sm mogla kr takoj mal telovadit ... bo morala pridet večkrat na obisk, da bo kaj učinka ...

pa mam spet alarm - se tipkamo ...

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.12.2008 16:12:09   
andrejaboris
HOj!

Jaz pa sem fuuuuulllllllll prehlajena in ne vem če bi prišla jutri na srečanje. Ne bi rada koga okužla in upam, da ne bom Lana al Eneja.

Gajka se mi prav smiliš. Kaj pa če Roka kaj boli??

Neža upam, da je vse ok!

Tejkaz super za blato. Tvoj ima 6 kg moj pa 7,5!

Bambi in ostale pridete jutri???

Pa Tamy 30 te že pogrešam!! Kje si??? Sta z Martinom vredu???

Tatly super za obrat! Enej pa je debelušček, lenušček in se še nič noče obračat.user posted image user posted image user posted image

Grem si čaj skuhat in malo počivat, kolko bodo dopuščali moji trije princi!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.12.2008 16:18:00   
Zoja Miša
Na hitrco. Pohod do Mengša uspel! user posted image  Pa da ne boste mislile, res je kar daleč.user posted image Sem tako šibala, da sem v tem mrzlem vremenu zašvicalauser posted image . In Neža, pri nas ni sončeka bilo, splohuser posted image . Je kar ene 4 ali 5 km v eno smer, se mi zdi. Pa v lekarni sem 130,00 eur pustilauser posted image . Res je od tega 2 kremi sta zame, ampak ostalo pa za princesko in user posted image . Hmmm... No, bo že. Jaz bom pa brez gubuser posted image . Upam, da me Nuxe ne razočara.user posted image

Pikica še spi, privoščim si še kavico in potem bo akcija. Kopanje in boj s temenčki.

Krysia, potem naj bo 10h! Jutri bi klicala za prijavo. Prijavim tudi tebe, ali boš sama? No potem po mojem potrebujem podatke, pošlji mi jih na ZS.

Ostalo komentiram kasneje.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.12.2008 17:14:51   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
cebrca
user posted image samo zate...pa to je grozno kaj daješ ti skozi... boga...Vse na kupu... Veš na kaj sem se spomnila... veliko telesnih bolečin pride zaradi notranjega nemira in stresa... Punca, PEJT TI NA MASAŽO, k frizerju, kozmetičarki, savno... POCARTAJ SEBE, mogoče ne veš ampak ZALUŽIŠ SIuser posted image ... mogoče bo kaj boljšeuser posted image user posted image ...me že skrbi zate...user posted image Dlesen namaži s propolisom, tur dol frcni, križ prekrižajuser posted image pa ala uživat...user posted image Malo heca... Pozdravi se.
Bravo Ivan za akrobacije!user posted image

Mogoče pa imaš prav, se mi je nekaj nabralo zadnje čase. Mogoče se pa depresija puca.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Cebrca, pa kaj se to dogaja pri vas? So te pa res napadle vse žive stvari ... en velik zate! Lahko pa skupaj ustanoviva društvo bolečin v križu ... grrrrrrr.

V popis del lahko dodaš še skupinsko migreno, jo imam tudi jaz že od prej!

Zoja Miša si me pa malo razočarala, a z justom pa ne boš nič probla gubic ravnat user posted image (pa ne da jih imašuser posted image )

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.12.2008 17:15:01   
tatly
neza-pa se nic ne hranita vmes?te mi daj recept za tako spanjeuser posted image
andrejaboris-saj nevem kak ji je gratalo(mogoce sreca)ker kravc pa mi noce past edino ko je nagica

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.12.2008 17:25:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

neza-pa se nic ne hranita vmes?te mi daj recept za tako spanjeuser posted image
andrejaboris-saj nevem kak ji je gratalo(mogoce sreca)ker kravc pa mi noce past edino ko je nagica

Nič! Že od 2mes naprej.

Hvala andrejaboris user posted image  Tudi jaz upam, da bo vse ok.

Zoja Miša... Ja možek mi je povedal, ko je prišel v službo danes popoldne user posted image

Evo naju danes pred sprehoda... Neža je bila že utrujena user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.12.2008 17:28:38   
Neža7
tatly.... zgleda, da pač ima srečo, ker mi že tako spi preden sem žečela z GH. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.12.2008 17:46:16   
anaya
Krysia: jaz telovadim...no delam trebušnjake z Neli v naročju da se zibama, drugače tak zares še ne. Je meni patronažna rekla da 6 mesecev ni priporočljivo delat trebušnjakov zdaj pa ne vem kaj je res pa kaj ni....

Neža: uuu mata vidve lepe modre očke. Sem upala da jih Bo neli tut mela po atiju pa zgleda ne bo nič s tega, pa neke sive(mogoče še dojenčkaste) ...user posted image

Nam se je po milumilu tut prebava uredila, kaka lepo vsak dan normalno, nič več trdo, pa poliva še mogoče samo 1x nadan, pa še to samo za vzorec, upam da tako ostane.....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.12.2008 17:55:07   
naty13
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za 4 mesece in 5 mesecev. user posted image user posted image

Neža super za take noči. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka Nodi je super. user posted image  Super za Jaškota, komaj čakam, da ga vidim, kako se je poredil. user posted image  Upam, da ga bova z joštom poznala. user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image  Vem, kaj prestajata z Rokom, ker sem imela isti šmoren, samo meni se je v flašo drl. user posted image user posted image user posted image

Kaja upam, da je viroza pri vas. Mi smo imeli enako ali alegrija na KM ali viroza, pa je bila verjetno viroza, ker je zdej ok. user posted image  Evo še user posted image user posted image user posted image  za Lejo.

Mi spimo. No, Jošt spi. Je danes spal samo 3X po pol urce. je bil tako zaspan, da je že ob 17.30 v postli pristal. user posted image  Danes mi je kar po vsakem obroku malo polival. Sem bila cela zamočena. enkrat se je lotil mojih hlač, enkrat puloverja,... grrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image  Pa banana s čajem je letela ven. Mu je zgleda tolk dobra, da kar je in ne more nehat, potem pa tolk telovadi, da kar ven leti, sicer po malo, ampak večkrat. user posted image  Pa ne more se znebiti histeričnega dretja, ko imamo mi kosilo. user posted image  Bi očitno tudi on sodeloval. user posted image user posted image user posted image

Vse slike avgustovčkov so špica. Res so sami cukri. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.12.2008 17:55:32   
andrejaboris
Neža fullll lepo pupiko maš! In ti si tut simpatična!

Babike jaz jutri ne morem prit v Mb meje še zakuhalo zraven! JOj kdaj bo konec viroz!user posted image

Zdaj dobimo obisk in se verjetno dans več ne javim! Smešno na začetku ko se je Enej rodil so vsi mislili, da ne bodo hodli, ker bo itak gužva, pa sploh ni blo nobenega. Skoraj nobenega. Zdaj pa bi vsi naenkrat!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nočko vsem in user posted image user posted image user posted image !

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.12.2008 17:59:02   
naty13
Jošt star 4 mesece

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.12.2008 18:20:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Neža: uuu mata vidve lepe modre očke. Sem upala da jih Bo neli tut mela po atiju pa zgleda ne bo nič s tega, pa neke sive(mogoče še dojenčkaste) ...user posted image

Hvala user posted image  V naši družini vsi otroci imajo take oči. Moj dedek in stric tudi imata iste. user posted image
user posted image  so lepe v vseh barv oči user posted image

Evo mojo sestrično iz OZ (no ena od 2 user posted image ) isto, a ne user posted image

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.12.2008 18:22:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Neža fullll lepo pupiko maš! In ti si tut simpatična!

papa

TUDI TEBI HVALA ZA LEP KOMPLIMENT user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.12.2008 18:24:25   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jošt star 4 mesece

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo raste user posted image

Ja, obe imava srečo pri spanju user posted image  Moja tudi spi od 18. uri........

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.12.2008 18:26:33   
Neža7
Jaz še vedno ne znam citiraj več kot 1x user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.12.2008 19:48:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jošt star 4 mesece

user posted image

No, takšnih nogic pa še nimamo user posted image Full je luštkan. Jutri ima G dopust in bo delal doma, tako da ko oddava Evo v vrtcu, pridirkam direkt k vam, ok?

Neža, sem te že pogrešala. Vidve sta tudi zelo lepi.

Cebrca user posted image user posted image da vse težave minejo.

Jaši je prej spet malo zeleno kakal. user posted image Jutri moram nujno poklicati, danes sem kar zavlačevala in čakal, če me bodo oni poklicali.

Drugače pa oba spita. user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.12.2008 19:58:58   
naty13
Tejka vidva kar pridirkajta. user posted image  Samo to slikco imam od 30.11. ko je bil star 4 mesece, no pa še obrazek sem posebaj slikala. user posted image  Zadnje čase ga kar pozabim slikat. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?