Naty*
|
Jutro! tilči hvala za kavo ! No zdej je uradno, za mene ste ratale čist prehitre in se v bodoče odpovedujem vseh komentarjev za nazaj, ker mi ne znese . Tko, da če je blo kej rečeno izrecno za mene, se opravičujem, ampak nisem uspela prebrat . Drugače pa naj vam povem, da je za nami še ena hudičeva noč, ampak zdej tud vem zakaj. Očitno ni bilo krivo kuhano vino, ampak nos . Sej sm že včeri vidla, da ma mal zabasanga, ampak ga je mel že bolj tud, pa ni tolk težko spal . No u glavnem dons ponoči se je pa vse lepo razvilo, dihat ni mogu, tko da smo ob polnoči zalaufali baby-vac (dretje, dretje, dretje...), pol je pa celo noč spal na moji roki al pa na mojem trebuhu, ker drgač ni šlo. Estrella se mi zdi, da si zadnjič rekla, da Andraž ni jedel, ko se je pripravljala kaka viroza... no očitno je blo tud pri nas to. Včeri je sicer pojedel okrog 450g GH (kar je malo v primerjavi s prej, ampak vsaj nekaj), bomo vidl, kaj bo pa danes. edina dons midva ne greva nič ven, ker sem mu merila temperaturo v ritki in je bla 38 . Bi vaju povabila na kavo, ampak ne upam, da se ne bi še Anja nalezla. Upam, da bo kmal bolš... Grem zdej crkljat mojga bolnika, ko bo zaspal pridem pa še kej nazaj...