yania
|
hojla...evo jaz sem doma, se najedla, vas malo prebrala, in zdej težim na RR... Mihaela01 tudi jaz sem jo kupila kake 14 dni nazaj, je bila še v akciji, oz 40 E znižana na 27, taka modra je pa medvedki so gor. Druge ni bilo, je u bistvu že zmanjkovalo zaloge. Šla sem pa z namenom da kupim za dojenje in mi je prodajalka predlagala tole, res je super. Moj dragi je rekel da jo bo tudi on kupil. hahaha gleda tv in leži na njej... Dolči glej glede brcik...nikoli nam ni prav...moj je res pravi vražiček in vem čisto vse kar dela tule notri, cel dan, ampak res cel dan ga zelo intenzivno čutim, jutri imam G in moram prav vprašati, če je to normalno. Mame smo pač mame in se primerjamo, kdaj je kdo spregovoril, kdaj shodil, kdaj več ne lula v pleničke, čeprav to ni dobro. Jaz sem že kar zaskrbljena glede njegove (dojenčkove...) živahnosti...in tudi z mojim žal ravno zato ne, ker takoj brca, in mislim da ga imam spodaj, da ga bo še zagrabil...tudi moj se smeje, ko tako mali odreagira...pač, ni kaj. Nosečka sem že drugič in v prvo ni bilo niti pol tako intenzivno in res smo do konca, zdej pa ne gre, res ne, in to bom tudi jutri moji G povedala....je res da 2.bolj čutiš, ampak a toliko bolj???? čudno res, sem pa tudi jaz v 28 tednu, to je kar veliko več kot ti...ne skrbi res..ni moj namen nekaj težit s tem, in da izpade, da kao ve pa ne...da ne bo res katera to mislila, samo moj dojenček je res živahen, in kadarkoli je kdo na obisku se čudi, kako se to malo bitje res premika. No prej sem bila na Muziklu Briljantina- urco, res urco ni nehal....jaz ne vem, kako mu uspe, potem pa ene 15 minut nič, pa spet...no samo sem se že kar navadila. Zvečer, zjutraj, čez dan, pri kosilu, razen na sprehodu mi da mir. Da ne govorim, da se ne morm nič prekloniti, oz. se nagniti malo naprej, takoj akcija, pa ko sedim za mizo pri kosilu, morm biti nujno malo nagnjena nazaj, ker če sem tko na 90 stopinj, pravi kot, noge in trebuh, me brca ko nor....ja tko je, in res se sprašujem, če je to normalno....bom vam povedala jutri. Upam pa da se nisem spet mal prehladila....punce moje- muzikal je bil v Hali Tivoli, na ledu...tribune so bile prazne, nihče ni smel tja, sterali so nas sicer na stole, ampak, začelo je hladiti ko v noge, nakar ugotovim, da seveda smo v hokejski dvorani, pa spodaj samo en tanek tepih in mi imamo noge tam pa verjetno hlajenje na ful, da se ne bo kaj stopilo...ej norci so, res...drugače pa je bilo fajn.... Tasa_m še meni eno lupinico....... Spps, sej bo z izpiti....zdej je na 1.mestu tvoj ...šola bo že... Yessi drži se, in res počivaj, upam da meni jutri zaradi kašljanja ne pove kaj podobnega, da je šel en štuk nižje in da morm ležati, sicer pa, kaj čmo, vse za naše miškoline....sej bo uredu, in res je, boljš da mal zatežijo tile naši dohtarji, kot da ti nič ne reče, in da gre kaj narobe.... joooj, kake akrobacije mi dela mali....dej grem pod tuš...se tipkamo jutri...vam poročam, kako je šlo na pregledu...sem pa gledala, kako so šle kilce gor od zadnjega pregleda: 11.11.imela pregled 60.7 kg jutri (9.12)-še ne en mesec , pa imam 62.8 kg a je to uredu...men se zdi da je kr skočilo....za 2 kg...haha...mah bo že...rastemo, rastemo.....ja, tja v rito... Mirno nočko in lepe sanje vsem ..... in našim
|