Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Pa Tiana - ful sta fletna - a si bla mal u šopingu v HMu Sesil, hvala, sem dobila, kolk sta luštne Aja, pa jaz bom tudi ta teden naročila Deuterja, so mi najbolj všeč, ampak bom kar dvojko vzela preko istega boštjana (saj si ti prek njega, kajne?) potem pa veselo v hribe spomladi Ma raje dam kak evro več, pa da me hrbet ne boli in ne švicam. Mi imamo tudi to kapico od hello Kitty Hvala!!! Ja, ja, HM , zadnji pajacek, so jih hitro razgrabili. Ju bom še enkrat oblekla in poslikala, da dam delat darila za babice in dedke in tudi za ostalo familijo. Bom naročila šalčke pri DM-ju z njino slikico. Sam upam da rata kakšna res hudo lepa A lahko prosim še meni dasta kontakt za tele nahrbtnike. KLIK Tiana, tole je kontakt, jaz mu bom dons pisala. Je pa res najcenejša varianta tole, sem cel internet prečekirala, za tako ceno se npr. prodajajo rabljeni na e-bayu! A veš, da sem jaz tudi hotrela eno tako božičkovo sliko narest s tamalo, pa sem še gledala tele oblekice v HMju, prejšnji teden so jih imeli še polno, ampak potem sem se raje odločila za izdelavo fotoalbuma, ki jih imajo zdaj v Dm ful ugodno. Danes sem jih že naročila za vse: babici in dedka in prababice in pradedka, botrce, tete... Itak mi skos težijo, da nič slik ne dam narest Hvala za KLIK Fotoalbum je dobro darilo. Mi smo že enega naredil za nas in je bil vsem všeč, mogoče si tudi jaz premislim in dam kar to delat? Čas hiti, se bom mogla kar podvizati. Zdaj me pa prav zanima na katero stran me bo vrglo (iz 45.), ziher ste full naklofale Ej Tiana, če rabiš kmalu samo informacija - jaz sem ga dons klicala, ker mi je pisal, da gre jutri ponje, torej bo do konca tedna zadeva že lahko v uporabi