|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 20:47:11   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Pa Tiana user posted image - ful sta fletna - a si bla mal u šopingu v HMu user posted image  user posted image  

Sesil, hvala, sem dobila, kolk sta luštne user posted image   user posted image  
Aja, pa jaz bom tudi ta teden naročila Deuterja, so mi najbolj všeč, ampak bom kar dvojko vzela preko istega boštjana (saj si ti prek njega, kajne?) potem pa veselo v hribe spomladi user posted image  Ma raje dam kak evro več, pa da me hrbet ne boli in ne švicam.
Mi imamo tudi to kapico od hello Kitty user posted image  

Hvala!!! Ja, ja, HM user posted image , zadnji pajacek, so jih hitro razgrabili. Ju bom še enkrat oblekla in poslikala, da dam delat darila za babice in dedke in tudi za ostalo familijo. Bom naročila šalčke pri DM-ju z njino slikico. Sam upam da rata kakšna res hudo lepa user posted image

A lahko prosim še meni dasta kontakt za tele nahrbtnike.

KLIK

Tiana, tole je kontakt, jaz mu bom dons pisala. Je pa res najcenejša varianta tole, sem cel internet prečekirala, za tako ceno se npr. prodajajo rabljeni na e-bayu!

A veš, da sem jaz tudi hotrela eno tako božičkovo sliko narest s tamalo, pa sem še gledala tele oblekice v HMju, prejšnji teden so jih imeli še polno, ampak potem sem se raje odločila za izdelavo fotoalbuma, ki jih imajo zdaj v Dm ful ugodno. Danes sem jih že naročila za vse: babici in dedka in prababice in pradedka, botrce, tete...user posted image  Itak mi skos težijo, da nič slik ne dam narest user posted image  user posted image  

Hvala za KLIK user posted image

Fotoalbum je dobro darilo. Mi smo že enega naredil za nas in je bil vsem všeč, mogoče si tudi jaz premislim in dam kar to delat? Čas hiti, se bom mogla kar podvizati.

Zdaj me pa prav zanima na katero stran me bo vrglo (iz 45.), ziher ste full naklofale user posted image

Ej Tiana, če rabiš kmalu samo informacija - jaz sem ga dons klicala, ker mi je pisal, da gre jutri ponje, torej bo do konca tedna zadeva že lahko v uporabi user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.12.2008 20:47:28   
tally
Nič jaz sem obupala nad branjem in komentiranjem tako da se poslavljam za danes, želim vam lep večer in lahko noč in se tipkamo jutri

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.12.2008 20:48:36   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. user posted image

Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. user posted image  Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo. user posted image

user posted image user posted image user posted image nimam nobenega pametnega nasveta. Mogoče samo v tolažbo; vsak dan je starejši in bolj moder. Bo minilo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.12.2008 20:48:54   
Aurea

Fotoalbum je dobro darilo. Mi smo že enega naredil za nas in je bil vsem všeč, mogoče si tudi jaz premislim in dam kar to delat? Čas hiti, se bom mogla kar podvizati.

Aja, do 17.11. imajo 5 eur popusta na fotoalbum s trdimi platnicami, pa če imaš tiste nalepke še dodatno 10% popusta user posted image  meni je super, saj sem jih naročila kar nekaj.
Moraš se pa res podvizati, oddati še danes po možnosti, ker potem traja par dni (meni je zadnjič 4 dni) - da te obvestijo o izdelavi in nato še do 3 dni za dostavo do želene poslovalnice. Popust pa velja samo, če plačaš na blagajni do 17.

< Sporočilo je popravil Aurea -- 8.12.2008 20:50:17 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.12.2008 20:49:50   
Estrella*

Tole poglejte!

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

Podn, spet - Tajska user posted image

Aurora, user posted image  za zobek!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kje pa, sem v zaostanku, ker sem se popoldan potepala, pa še ju3 grem v KRuser posted image

Estrella, a a imaš plan kakšen kofe spit jutri?
SS, Tiana, Darmar, Martina...?

S Tiano in sesil se dobimo na kafetu ob 10h, Supernova(obi- bar muca maca). Pridite  na čvek!!!!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.12.2008 20:49:56   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

pozdrav vsem,

pri nas imamo celo bolnice:

Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!!

pika pa danes fasala norice

joooooooooooooj zmešal se mi booooooooooooooooo!!!
kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica...

lpsvojeglava

Če je ostalo ok, je lahko samo kak virus. Bi pa Andraža peljala k PIki, da se naleze noricuser posted image

Kaj boš pa potem z ALjo? A si ti predstavljaš, da imaš Andraža 14 dni doma. Pa da ga vse srbi, pa da ga moraš opominjat naj se ne praska, umivat se pošteno ne sme, ....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.12.2008 20:50:52   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

hijenca: user posted image  da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve user posted image , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo.

tukaj se pa popolnoma strinjam s tabouser posted image

Vsaka mama potrebuje malo oddiha in sprostitve.

Jaz se grem jutri sproščat, za kar nekaj ur, po pravici povedano imam malo tremeuser posted image ampak komaj čakamuser posted image

Kam pa greš? Zakaj trema?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.12.2008 20:51:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Nič jaz sem obupala nad branjem in komentiranjem tako da se poslavljam za danes, želim vam lep večer in lahko noč in se tipkamo jutri

A ti mečeš puško v koruzo? user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.12.2008 20:51:55   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tole je nemogoče sledit...user posted image  pa kaj ve mate vse prenosnike pa pišete poste ob vsem drugem delu, al sem samo jaz nesposobna...user posted image  ker ziher delate še kaj druga kot tu gor visite, al se motim? user posted image  user posted image  user posted image

Evo zjutraj sem nekaj pogledala, nekaj napisala, sva papapli šli ven, prišli nazaj se malo igrali, pospravla perilo, pripravla taji papo, je jedla jo dala spat in zdaj sem tui n imama toklkoooooooooo za brat.user posted image  ma mi ne znese, zgleda da bom kapiturilala,  in se javla tu in tam... pol me boste pa še s seznama  vrgle user posted image  user posted image  user posted image
Kaj čem...

Nič  pa še piki zgleda ni za spat več.

Motiš se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.12.2008 20:52:42   
Aurea

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Mi smo tud že na goveji juhci in to z rezanci. Zakon.user posted image

user posted image  super. Jaz ji rezancev še nisem upala podtaknit, mogoče jutri. Sem po Estrellinem vzoru zamrznila ledene kocke juhice za večkratno uporabo v različnih jedeh ali kar tako.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.12.2008 20:53:02   
Estrella*

pozdrav vsem,

Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!!

kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica...

lpsvojeglava

Če je ostalo ok, je lahko samo kak virus. Bi pa Andraža peljala k PIki, da se naleze noricuser posted image

Kaj boš pa potem z ALjo? A si ti predstavljaš, da imaš Andraža 14 dni doma. Pa da ga vse srbi, pa da ga moraš opominjat naj se ne praska, umivat se pošteno ne sme, ....

Ni fajn, samo starejši ko bo težje bo. So pa 3x v vtcu iemli norice in jih samo Andraž ni kasiraluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.12.2008 20:54:03   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

Žal nisem šla. Morda bom šla pri tej rundi

Me prav zanima če si šla. Res bi se morala mal spočit punca.

user posted image user posted image user posted image Nisem šla, se bom pa danes odpovedala večernemu čveku in grem spat takrat ko Gal.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.12.2008 20:55:11   
barbaw

pozdrav vsem,

lpsvojeglava

Ni fajn, samo starejši ko bo težje bo. So pa 3x v vtcu iemli norice in jih samo Andraž ni kasiraluser posted image

Vem, da je boljše da to prebolijo ko so manjši. Je pa tako, da če jih faše in se mu pikice že sušijo ga kopaš v kamilicah in se prej pozdravijo oz odpadejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.12.2008 20:55:24   
*Tiana*

Jaz sem spet prišla na tako stopnjo kot pri Jaku, da jem enkrat ali mogoče 2x dnevno, ker enostavno ne zmorem. Edino RR in otroci so me gor držali, zdaj pa moram porihtat en kup stvari in danes res ni moj dan.
Ko pomislim kaj vse moramo porihtat in nekaj od tega bo terjalo tudi veliko denarja mi kar slabo rata.
Bom mogla pregurat tole krizo, ki jo imam danes in upam, da jo bom kmalu, ker drugače mi boste res lahko poslale zelenega rešilca, da me pelje na dopust. Zdajle bi rabila en teden v toplicah. Grem mami poklicat, če lahko kaj zrihta, ker ima ugodne variante. Lani je stal teden apartmaja v Moravcih 75 eur in jo moram fehtat.

user posted image user posted image user posted image Glavo gor punca. Sej bo boljše. Ti si močna ženska in boš tudi to pregurala. Upam da ti rata zrihtat dopust.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.12.2008 20:55:30   
Estrella*

Kajjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image vidiš barbaw, se je od včeraj nalezla, le od kogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.12.2008 20:55:30   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči?

Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je user posted image Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila?

ja mi smo  tudi v tem častnem klubu .. se doji  tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna user posted image  GH tudi naša ne je.. user posted image  flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit ..

Mi tudi spadamo v ta ekskluzivni klub user posted image  Pa še dude ne maramo.

Hvala enako

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.12.2008 20:56:14   
barbaw

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

user posted image user posted image user posted image Nisem šla, se bom pa danes odpovedala večernemu čveku in grem spat takrat ko Gal.

Ti premalo počivaš pa hujšaš še bolj.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.12.2008 20:57:00   
barbaw

Kajjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image vidiš barbaw, se je od včeraj nalezla, le od kogauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.12.2008 20:57:29   
Estrella*

Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je user posted image Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila?

ja mi smo  tudi v tem častnem klubu .. se doji  tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna user posted image  GH tudi naša ne je.. user posted image  flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit ..

Hvala enako

Tud mi nimamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.12.2008 20:58:09   
Anitka

Saj vem, da mi manjka tudi počitka in predvsem spanja

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.12.2008 20:58:26   
barbaw

Hvala enako

Tud mi nimamouser posted image user posted image

Mi pa jo imamo. Bomo imeli pa s tem še eno delo več.

Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.12.2008 20:59:09   
Aurea

Ko bodo vaši otročki jedli GH ste zmagale.

No, mi je kar malo odleglo, hvala za spodbudo user posted image  user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.12.2008 20:59:16   
Aurea

pozdrav vsem,

lpsvojeglava

Svojeglava, sem brala, da enim cel teden ven lezejo zobki in imajo vročino user posted image  
Upam, da se hitro spedena pri vas user posted image user posted image user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.12.2008 20:59:19   
barbaw

Saj vem, da mi manjka tudi počitka in predvsem spanja

Jaz bom sicer kregana, ampak ti si bolj pomembna. Kar pojdi počivat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.12.2008 20:59:25   
Aurea

Tole poglejte!

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

Podn, spet - Tajska user posted image

Aurora, user posted image  za zobek!

Kje pa, sem v zaostanku, ker sem se popoldan potepala, pa še ju3 grem v KRuser posted image

Estrella, a a imaš plan kakšen kofe spit jutri?
SS, Tiana, Darmar, Martina...?

S Tiano in sesil se dobimo na kafetu ob 10h, Supernova(obi- bar muca maca). Pridite  na čvek!!!!

user posted image  No super, jaz in princeska najverjetneje prideva!  

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?