Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:18:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo js sm obupala, vas bom kr brala! lahk pa mi pošlješ slikco na mail,če ti je sasykap@gmail.com
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:21:38
|
|
|
|
Yassy
|
hvala pupe moje mi veliko pomeni, se posebej sedaj ko bi rabila dragija ob sebi pa ga na zalost se ni ja vidim pa res da se bo treba kr spoprijateljit s posteljo:S kar mi najbolj ne disi ampak ok,...vse za naso pikico. Pupa- pustim telefonsko predno grem, ker mi je rekla da bi se znalo zgodit da me obdrzijo pri njih za nekaj casa ni pa nujno in ne ve natancno, tak da me se spomnite predno grem, ker seveda bom pozabila spps- ja tud lahko ja,....sej sem imela danes obcutek da je kr orng pritiskala na busija, pa lahko da je mala njej kaj rekla hehehe pa hvala vsem ki ste tiscale pestke zame
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:24:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy hvala pupe moje mi veliko pomeni, se posebej sedaj ko bi rabila dragija ob sebi pa ga na zalost se ni ja vidim pa res da se bo treba kr spoprijateljit s posteljo:S kar mi najbolj ne disi ampak ok,...vse za naso pikico. Pupa- pustim telefonsko predno grem, ker mi je rekla da bi se znalo zgodit da me obdrzijo pri njih za nekaj casa ni pa nujno in ne ve natancno, tak da me se spomnite predno grem, ker seveda bom pozabila spps- ja tud lahko ja,....sej sem imela danes obcutek da je kr orng pritiskala na busija, pa lahko da je mala njej kaj rekla hehehe pa hvala vsem ki ste tiscale pestke zame dokler tvojega ne bo,boš pa nas imela dobra tolažba.a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:27:09
|
|
|
|
Pupa7
|
yassy to pa le /telefonska, da bomo na tekočem in ker z mislimi bomo tko s tabo spps ti pa si pršpari blef s popadki za izpit ko če ne boš znala, ti bojo zihr spustil rok izpita ti ne bo propadu kaj pa študiraš tko pridno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:28:20
|
|
|
|
novo
|
spps sm ti res poslala na mail, če ti ni odveč. Drage moje, ugotovila sm, da sm resnično nevešča rač.
< Sporočilo je popravil novo -- 8.12.2008 18:29:52 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:28:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy to pa le /telefonska, da bomo na tekočem in ker z mislimi bomo tko s tabo spps ti pa si pršpari blef s popadki za izpit ko če ne boš znala, ti bojo zihr spustil rok izpita ti ne bo propadu kaj pa študiraš tko pridno? na boljše čase sem še pri srednji šoli,ke sem jo zafurala v najstniških letih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:30:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo spps sm ti res poslala na mail, če ti ni odveč. Drage moje, ugotovila sm, da sm resnično nevešča rač. vaja dela mojstra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:31:14
|
|
|
|
Yassy
|
spps - ja sej ne samo zdaj dokler mojega ne bo tudi pol.... da si nebi kej druzga slučajno predstavljala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:31:31
|
|
|
|
novo
|
Js pa pravim, da nikoli ni prepozno. Hvala bogu, da si se sploh spravila nazaj. Se mi zdi, da starejši si, težje je! ma si hitra, HVALA!
< Sporočilo je popravil novo -- 8.12.2008 18:32:15 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:32:53
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 trezika =jasna= Pupa7 spps Piruri lejca dali* Lolita23 čebeica maja felix7 yania mojčika Najaa tasa_m Mala Čebelica mama_milchy trinity22 Kokica32 drevozivljenja PERSIDA novo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:33:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps - ja sej ne samo zdaj dokler mojega ne bo tudi pol.... da si nebi kej druzga slučajno predstavljala kaj bi si pa predstavljala?
< Sporočilo je popravil spps -- 8.12.2008 18:34:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:33:55
|
|
|
|
novo
|
A na to stran moreš it?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:34:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo spps sm ti res poslala na mail, če ti ni odveč. Drage moje, ugotovila sm, da sm resnično nevešča rač. vaja dela mojstra spps al si me prehitela sm lih hotla rečt da vaja dela mojstra, samo iz mene še ni naredla mojstra hahahahahaha glavno da si se spravla narest!!! sm ponosna nate !!! jaz sem falirana študentka prava ki je končala enkonomijo hahahahaha tko da na napakah se učimo delam pa v arhitekturi hahahahah vidiš ko včas prov nč ne pride prov novo luškan bušiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:34:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo A na to stran moreš it? katero?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:37:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Js pa pravim, da nikoli ni prepozno. Hvala bogu, da si se sploh spravila nazaj. Se mi zdi, da starejši si, težje je! ma si hitra, HVALA! šola je še edina stvar,ki jo moram zrihtat-to mi manjka za osebno srečno ma kako mi dela v trebuhu-že itak skor ležim zraven compa je bla fora pred izpito,sem mislila,da mi bo rebre ven vrglo,ko sem se vsedla za mizo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:43:26
|
|
|
|
novo
|
mislila sm na stran shrani.si. Ja, ma pupa7 prav, da konec koncev sploh ni pomembno, kakšno šolo imaš. Poti so potem čisto različne. Je pa res, da brez šole, dandanes že brez fax. težko kam prideš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:45:11
|
|
|
|
novo
|
Pupa7 hvala, spps ti pa boš že spičila, volja oz. da maš cilj naredit je pomembno. Ni važno kdaj, sam da maš cilj in da ne obupaš!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:48:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pupa7 hvala, spps ti pa boš že spičila, volja oz. da maš cilj naredit je pomembno. Ni važno kdaj, sam da maš cilj in da ne obupaš! tako je,mal več časa bom potrebovala,vzpodbude pa imam dost,ena ko me že jezi,druga me pa žgečka po trebuhu ja,na shrani.si greš-je najbolj enostavno pomanjšat slikco
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:51:59
|
|
|
|
Pupa7
|
spps samo da se nam dogaja hahhaha.... jaz bi še šla kaj študirat naprej pa nekako ni volje hahahha pa tud časa kmal ne bo več tko da pridna si ob skor 2 cverglčkih se še učit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:52:58
|
|
|
|
Pupa7
|
a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:53:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 spps samo da se nam dogaja hahhaha.... jaz bi še šla kaj študirat naprej pa nekako ni volje hahahha pa tud časa kmal ne bo več tko da pridna si ob skor 2 cverglčkih se še učit po ta malem-vprašanje kolk še jih bo,preden zaključim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:54:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha zakaj pa? ne da se mi it nazaj brat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:54:41
|
|
|
|
Pupa7
|
pa ti si to resno zastavla hahahaha kok pa jih češ met???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:55:28
|
|
|
|
spps
|
dolči,saj lahk kaj napišeš,da ne boš sam prebirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 18:55:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a tasa je pa pr šefu al kako že, da je ni na spregled, dans je sploh bolj štrajkala, jo bo treba jutr mal "okregat" hahahaha zakaj pa? ne da se mi it nazaj brat pr šefu od njenga ker nej bi dobla kup cunjic od žene njegove ki ma 1 let stare dvojčice... matr sama sebe presenečam kaj sm si zapomnla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?