Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 19:29:44
|
|
|
|
hillmagic
|
Meni jih je še danes uspelo nekaj narediti....uporabila sem tibetanske zastavice iz Nepala in jih narezala na trakce...in so kar zanimive..idejo mi je MIČII dala ko jih je videla na eni izmed mojih fotografij in ideja je padla... Lepo bodite
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 20:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse cestitke so zdaj v albumu, od strani 3 naprej: Cestitke :).
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 20:51:12
|
|
|
|
hillmagic
|
o super so že v albumu Grem pogledat...jutri gredo naprej po pošti...Hvala MIČII za idejo...
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 20:57:53
|
|
|
|
oka
|
Super . Jaz bi dodala le to, da je čestitka, ki jo je naredila moja štiriletnica izvzeta iz prodaje (to je tista, ki je objavljena tudi na tej temi, z roza in belimi zvezdicami). V mailu se je znašla po pomoti (napaka v komunikaciji ). Je doživela nekaj predelav tako da... Se opravičujem!
< Sporočilo je popravil oka -- 7.12.2008 20:58:06 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 21:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Super . Jaz bi dodala le to, da je čestitka, ki jo je naredila moja štiriletnica izvzeta iz prodaje (to je tista, ki je objavljena tudi na tej temi, z roza in belimi zvezdicami). V mailu se je znašla po pomoti (napaka v komunikaciji ). Je doživela nekaj predelav tako da... Se opravičujem! Ne vem, ne vem, nic takega ni bilo opaziti , da ne bi bila v redu, mislim. Iz albuma je brisana, ce si se premislis, pa javi :).
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 21:14:25
|
|
|
|
hillmagic
|
DRAGE MOJE Sporočam vam da se iz moje spletne strani odmaknila zahvalo po posamezniku ki se jo pisala. Ker se hitro zgodi da koga spregledam, pa da nebi bili užaljeni zaradi tega, pa tudi par vas je izrazilo željo da ne želite biti tam napisane....Sedaj se to uredila tako da bo za vse prav Poglejte na www.sl.netlog.com/hillmagic Lepo bodite OKA pa sej ni od tvoje male punčke voščilnica tako napačna ( otroška je )
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 21:25:43
|
|
|
|
oka
|
Pa ne, saj ni bila napačna, samo pri naši madam je tako, da rada predeluje, ker je to "njeno" in voščilnica ji je prišla pod roke in zdaj ni niti slučajno več taka kot je bila prej
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 21:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
, samo pri naši madam je tako, da rada predeluje, ker je to "njeno" in voščilnica ji je prišla pod roke in zdaj ni niti slučajno več taka kot je bila prej Dodatne opcije imajo ponavadi se posebno ceno.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 22:28:30
|
|
|
|
oka
|
Dodatne opcije imajo ponavadi se posebno ceno. Ja ampak zdaj ni več podobna voščilnici . Zdaj je to nekaj kar je včasih bilo voščilnica
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 7:04:39
|
|
|
|
Volga
|
Dobro jutro, punce. Pridne ste bile, ni kaj. zdaj pa brž album pogledat in izbrat, kar vam je najbolj všeč.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 7:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hillmagic VSE NAJBOLJŠE Naj bo danes zate en poseben dan. Še malo
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 7:33:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Hillmagic VSE NAJBOLJŠE Naj bo danes zate en poseben dan. Še malo A da je potem danes ta dan? Freycha mi je rekla, da ima HM danes RD, pa nisem bila prepričana.... Hillmagic, vse najboljše, predvsem ena, največja želja naj se ti izpolne. In vsi vemo, katera je to in vsi delamo na tem, da bi se res čimprej. Najlepši rojstni dan do zdaj ti želim.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 7:40:46
|
|
|
|
oka
|
Draga HM vse naj, naj, naj... Naj se ti izpolnijo vse tvoje želje
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 9:38:11
|
|
|
|
andreja32
|
HM vse najbollljjššeeeeeeeee ..................strelke smo tabolj
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 10:26:38
|
|
|
|
Zamima
|
Vse najboljše in najlepše HM
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 10:27:14
|
|
|
|
Zamima
|
Joj, samo še to: danes grem nakazat €, se opravičujem, da s tako zamudo
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 10:41:59
|
|
|
|
Freycha
|
zakaj pa mi nisi verjela volga?? Hillmagic še enkrat in tudi iz moje strani vse najboljše
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 10:46:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zakaj pa mi nisi verjela volga?? Hillmagic še enkrat in tudi iz moje strani vse najboljše No ne, sajda ne bi verjela, samo tako...nisem bila prepričana. Ah, kaj pa vem, no, pa saj je vseeno.
< Sporočilo je popravil Volga -- 8.12.2008 10:47:25 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 10:53:03
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 .....strelke smo tabolj ja nekaj je na strelcih da so vedno nekaj posebnega ... Pol žival pa pol človek pa še ta vedno pripravljen na boj... če bo katera kakšen kos naj si kar udreže
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 11:36:24
|
|
|
|
Sibil_
|
Vse najboljše hillmagic!
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 12:19:17
|
|
|
|
marjetica23
|
vse najboljše hillmagic
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 13:48:44
|
|
|
|
hillmagic
|
hvala hvala....za čestitke
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 14:01:44
|
|
|
|
hillmagic
|
Sem bila na bankomatu stanje 1100 € ....znesek kar lepo narašča... akcija je v teku in sedaj sem že 100% da sva s Karuno dobili največje darilo na svetu...... Drage moje midve bova resnično odšle......bi kar tulila od veselja....počasi v breg pravijo...da se ne bom preveč veselila čeprav v sebi čutim velika DA .....Krishna bo kar dol padu ko naju bo videl....Veste kakšno slavje bo ko prideva v njihovo vas....Krishna bo ves ponosen "pokazal" hčerko svoji mami in sorodnikom... ne vem res kaj naj rečem sa je moje lice mokro od solza....... V srcu pa kar odmeva Karuna midve greva.... Greva k očiju.......
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 14:08:53
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Sem bila na bankomatu stanje 1100 € ....znesek kar lepo narašča.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 8.12.2008 14:35:32
|
|
|
|
bumerang
|
Hillmagic, vse najboljše. Pa eno zate in za Karuno.
|
Vprašanje?пеперутка16Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?Da. (
78%)
Ne. (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!