Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 17:33:31
|
|
|
|
andreja32
|
...
< Sporočilo je popravil andreja32 -- 6.12.2008 17:35:41 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:10:33
|
|
|
|
andreja32
|
so v mojem albumu
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:19:28
|
|
|
|
marjetica23
|
Ful lepe
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 so v mojem albumu Bravo Bom mogla še kakšno kupit. Lepe, res. Tudi bumerangine so lepe. Sami talenti.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:27:34
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Tudi bumerangine so lepe.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:28:43
|
|
|
|
marjetica23
|
BUMERANG za tvoje voščilnice
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 18:43:24
|
|
|
|
bumerang
|
Andreja32, pridna. Daj, prosim, pošlji jih še na gmailov naslov da jih bo Mič, ko bo nazaj, dala v skupni album.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 19:37:11
|
|
|
|
oka
|
Ma kaj ste vse umetnice ! Jaz se grem kar skrit .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 20:48:42
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ma kaj ste vse umetnice ! Jaz se grem kar skrit . Jst isto, anti umetniško nadarjena. Kot da bi imela 2 leve... Bom raje denar dala.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:18:35
|
|
|
|
bumerang
|
Zara, pol pa z nogami delaj. Pojma nimaš, koliko so vredne take čestitke.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:22:27
|
|
|
|
oka
|
Jst isto, anti umetniško nadarjena. Kot da bi imela 2 leve... Bom raje denar dala. Daj naredi, bom kupila obljubim . Če sem že Volgine zamudila, bi imela pa vsaj tvoje .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:23:45
|
|
|
|
andreja32
|
Hvala,....sem vesela da so vam všeč....
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:27:05
|
|
|
|
ZARA
|
Bumerang če pa z nogami začnem, bodo pa predrage. Oka, nehaj, ker nimam pojma kje se lotit. Jst sem jih v Hoferju kupila letos. IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 Hvala,....sem vesela da so vam všeč.... Res so lepe. Kaar na živce mi greš malo.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:49:30
|
|
|
|
hillmagic
|
Drage moje danes je tudi za nami ustvarjalen dan. S Karuno sva se odpravili k Oki in smo tam, same babe na kupu in njem sinko izdelovali čestitke. Ki sem jih poslala na mail in bodo jutri v albumu. Naj omeni da sem jih tudi jaz prvič delala pa Oka tudi, tako da bodo mogoče ravno zato zanimive . Tudi Okin sin je dve izdelal Ena izgleda TAKOLE: Pa tudi hči od Oke ki ima 4 leta Tole: Lepo a ne....Druge bodo jutri v albumu. Pomagala je tudi moja sestra Maya pa sestra od Oke....pa kuža je hodil tu pa tam mimo, in Karuna je uživala saj se je polno zanimivega dogajalo...Bila je kot v deželi pisanih rožic ...Za nami je res lepo popoldne... Šele danes sem zvedela da je post tudi tukaj in vse kar lahko rečem je to, da je vaša volja pripravljenosti neverjetna. Tako ste mi odprli srca da ne vem kaj naj rečem ......... ko sem prvič prebrala Volgino sporočila NAJSVETLEJŠE LUČKE KARUNINE UČKE me je ganilo do solz, pa ne samo zato ker je to zgodba oz. akcija povezana z menoj, ampak tudi zato ker čutim da se bo dejansko resnično zgodilo da bomo skupaj Jaz Karuna in Krishna po 6 mesecih odkar je odšel iz Slovenije...Se mi zdi kot da sanjam in ne znam vam povedati koliko mi pomeni da si ustvarimo zdravo družino...Neverjetne ste.... Karuna že spi tako, da lahko naredim še par voščilnic... Vse dobro tudi vam in vaši družini...
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 21:57:23
|
|
|
|
oka
|
pa kuža je hodil tu pa tam mimo Zato se že vnaprej opravičujem, če bo kaki vočilnici priložena kakšna črna dlaka . Smo sicer kužata odstranili in vse voščilnice strogo inšpekcijsko pregledali ampak nikoli se ne ve. Drugače pa HM še enkrat hvala za prelep dan, res je bilo lepo, predvsem pa poučno .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 22:07:38
|
|
|
|
Ribica **
|
Tudi jaz sem jih naredila nekaj. So v albumu in na mailu, da jih Mic da v album. Dlak pa upam, da ni zraven
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 6.12.2008 23:17:30
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Dlak pa upam, da ni zraven
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 0:21:36
|
|
|
|
ghandalf
|
Pozdrav vsem, seveda Karuni najbolj, vesel sem, da ste sprožili to zbiranje sredstev in srčno upam, da bo zadana naloga pozitivno izpeljana. Lep pozdrav, vaš Ghandalf
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 8:02:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Samo toliko, da dvignem temo in pohvalim vaše res lepe voščilnice.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 9:16:02
|
|
|
|
andreja32
|
RibicaRR .....ti bi mogla sedajle slišat vzdihe mojih otrok, ko so na voščilnicah videli kužke......:,,mamiiiii....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako so leppppeeeee"!!!! ZARA
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 10:15:46
|
|
|
|
oka
|
Waaaw Ribica, voščilnica št. 2 je noro dobra .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 10:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 10:59:03
|
|
|
|
Ribica **
|
Hvala So nastajale med (oz. namesto) ucenja ekonomije
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 12:53:05
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Hvala So nastajale med (oz. namesto) ucenja ekonomije važno da je dober namen. Midve z malo miss jih narediva ta teden popoldan ko bo malo več časa Drugače pa čestitke vsem za tako lepe voščilnice in pomč Kruni. P.s.: Bumerang črke sem že spremenila nisem namenoma, ampak sem ponesreči zbrisala ko sem temo gor pa dol dajala pol pa nisem bila na črke pozorna drugič me kar na ZS rufni za tako stvar. Lp Shorty
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 7.12.2008 13:17:38
|
|
|
|
bumerang
|
Shorty, hvala!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?