metuljcek321
|
Soncek je in ti si skustrana ... tale mi je sla po glavi, k sva s ta malcico spancirali naokoli. Je blo ful fajn. Sva sli z nekim prazgodovinskim vozickom, ker sem kosaro (oz. dele, k se lohk) oprala in jo ju3 vracamo lastniku - je Anja prevelika zanjo. Sportni del vozicka PP mi pa ni tko fajn, k gleda stran od mene in ji piha notr ... al se pa men bolj zdi tko Smo vceraj testirali, pa se mala ni nic pritozevala. Pol, k smo sli se drugic na sprehod, smo pa vzeli tega CAMovega oldtimerja, k je tak starinski za pogledat ... stara mama stil , ima pa kosaro (in s tem je pri meni dobil 10 tock) in se mi zdi, da bo v mrzlih dneh kar ta laufal. Moda gor al dol. IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi Če sem lahko malo žleht... se mi zdi, da sedaj lahko tamala svoji mami reče: Mami, ti kar vprašaj, če kaj ne veš. za Natko! Izgleda res revcka. Se dobr, da bo kmalu bolje! Knjigici, ki ju omenjas, sta res fajn - v soli si ju otroci/najstniki non-stop sposojajo v knjiznici. rebeca - ma, na avatarju se tolk malo vidi, da bi komot lahko rekla, da si ti Mi je fletna slikica, res. In flower, za nov avatarcek - nice! Almera - vse slikice poslji, please. Da imam tudi vas in vase malcke med naj slikicami. ilatic, dobr si ti to zraportirala za Blackyjin seznam. Sedi, 5! Glede male zaljubljenke - pogovor bo najboljsi. Da jo zdaj kregas, se mi ne zdi prav. To, da si pokazala razocaranje, in da ti ni vseeno, kaj pocne, je pravilno, absolutno. Zdaj se pa le se malo pogovorita, ko pride iz sole. Ravno to je tisto, kar pomeni najvec. Kopotem clovek gleda nazaj na mladost, se spomni takih reci. Meni je bila mami vedno, res vedno, v oporo in kapo dol, s kaksno ljubeznijo in obcutkom je vzgajala (skupaj z ocetom, seveda, ampak za ljubezenske stvari je bila ona alfa in omega). Upam, da se je kaj preneslo name Sicer pa: jaz sem mislila, da ne bom prezivela, tako huda je bila ljubezen na koncu 7. razreda (videla sva se 3 x v Catezu, bilo je nepozabno - en poljubcek, nekaj pogledov, stisk rok in to je blo to ... za znoret dobro, hormoni so laufali k nori, the love of my life .... no, skor, ampak custva so bila abnormalno mocna). Danasnja mladina je pa se hitrejsa, me kar mal stisne, k pomislim, kaj bo, k otrocki zrastejo, se zacnejo osamosvajat, itd. Ja, je treba uzivat prav vsak dan s "tamaucki". Da bi se zvalila? Ne, tega pa ne poznam. Pr nas je blo bl kusnt, pa pol kasnej zaliznt Ampak tole ta zadnje se mi zdej tolk nagravzno slis. lunica, tele tvoje lucidne sanje pa niso od muh ---- scary, totalno scary. Jaz nisem za take stose ... sploh. Prevelik zajec. In mirjam, exorcist ... krscen maticek! To se ne slisi dobro! 3jemi "sem in tja metalna" populis, je bilo obiranje jagod uspesno? lili, OMG, smrt ploda v 32. tednu To te najbrz v iber sesuje. Podobno se je zgodilo bratrancevi zeni, a v 36. tednu. Kar tko - iz enega dneva na drugega - stala, res. K sreci je bilo potem 2 x OK, ima puncko, nato se dvojcke Sem vesela tudi zate, lili, da je slo zdaj bp. In tako hitro rovarka, za zobek! auroraa, sam, da je Matic (in ne Matija, sem dobra, a ne?) danes OK. Ja, I look just like dad sem pa tud jaz ze pred casom gledala v H & M, ampak pol nisem vzela, k je blo tko majceno videt. Naj vasi skratki se dolgo nosijo! Ampak, Almera, ves, men se zdi, da je Bor tebi podoben. Jest bo treba. Cauci