|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 11:08:33   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    
  user posted image    user posted image   user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLA V LUKSUZNEM HOTELU S 5 ZVEZDICAM!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
8.12.2008 11:14:10   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Estrella kje si našal tega hrošča, ker je svetovni!!!user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
8.12.2008 11:18:15   
hijenca
In tako moj Videk spi, v mamini postli. Prej je imel na povštru glavo user posted image .
user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
8.12.2008 11:18:52   
tilči

user posted image user posted image user posted image  za  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
8.12.2008 11:25:05   
kasso

Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane!

Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ko boš dojela, da otrok ne bo lačen, boš nehala z ibangam okoli nje. Bo jedla, ko bo lačna, včasih pač 6h ne bo jedla, bo pa pol toliko več al pa en dan malo, pa drug dan več

Varja tudi ni hotela jest zjutraj in je šele zdaj, tako, da po mojem je bolje, da ji daš jest, ko ji bo šlo...seved, če ti ponavadi je in ni tak fenomen npr. kot Alja ali Gregor.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
8.12.2008 11:26:11   
Srčekgirll
VID vam pošilja en velik nasmešek, za lepši dan:

user posted image
(ravno kar slikan)

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.12.2008 11:27:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

In tako moj Videk spi, v mamini postli. Prej je imel na povštru glavo user posted image .
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.12.2008 11:29:57   
Anitka

Halo halo!

Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih user posted image user posted image user posted image . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
8.12.2008 11:31:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image
(ravno kar slikan)

user posted image

****...zelo so lušni. Patrick pa ima pogled zapeljivcauser posted image ...še dobro, da živiš v Egiptu.

jaz pa grem s user posted image in user posted image malo na mraz in sončko.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
8.12.2008 11:31:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Halo halo!

Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih user posted image user posted image user posted image . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.12.2008 11:33:20   
hijenca

user posted image
(ravno kar slikan)

Ta nasmešek je pa prav prisrčen. Pa zobki se svetijo user posted image . Moj Videk je pa še brez zobkov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.12.2008 11:42:21   
Anitka

Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane!

Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi.

Tako je, brez veze silit, če je drugače ok.user posted image user posted image user posted image

Ne ljubi se mi več pa če bo trajalo pet ur pa bo pet ur.

Te podpiram in popolnoma razumem.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
8.12.2008 11:46:51   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.12.2008 11:47:52   
Anitka

user posted image

Simpatičnouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.12.2008 11:48:36   
Anitka

user posted image
(ravno kar slikan)

Kakšen nasmešekuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.12.2008 11:50:14   
Anitka
Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.12.2008 11:53:41   
jana81
a
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No mi imamo tak lep sonček in seveda mrazzzzz. Alja spi, Andraž gleda risanke, jaz pa še v pižamiuser posted image  Danes sem ji kljub včerajšnji obljubi spet ponudila zizo in se malo potegnila in se smejalauser posted image user posted image Pol sem ji pa kar mlek prštimalauser posted image

Tudi mi imamo donc ful lep sonček in mraz.

user posted image user posted image  tud jz sem še v pižami user posted image user posted image  sam zgorej mam še en pulovek, ker me je prej zeblo

jst tud še v pižami,
Nejc omagal na kavču z zelo podloženim vzglavjem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
8.12.2008 11:54:42   
jana81

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

pojdi ležat !!!!!

pusti vsa opravila, naj bo kakor pač je, bo že čas ko boš imela energijo in boš pospravljala...zdaj pa gasa k Galu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.12.2008 11:55:24   
hijenca

user posted image user posted image user posted image , saj bo, jaz te razumem. Jaz sem se že kar navadla, da sma sama. Sem se kar z organizirala, pa laufa tudi tak. Zvečer sem cota, čez dan pa še kar gre. Pa sedaj bodo prazniki, pa boste tudi več skupaj. A imaš kakšne sorodnike kje blizu?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
8.12.2008 11:56:40   
Estrella*
Men pa Andraž pije kri. Je tako nadležen kot podrepna muhauser posted image user posted image user posted image Z njim bit cel dan doma je pa še huje kot z Aljo. Ne vem kaj je s tem otrokom, da tako teži. Skoz mu je dolgčas in skoz bi nekaj delal za šola, seveda, da sem jez zraven al pa da mu dajem vsake tolk minut novo nalogo in jo pregledujem. Hudooo, komaj čakam ju3, da gre v šolo!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
8.12.2008 11:58:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pojdi ležat !!!!!

pusti vsa opravila, naj bo kakor pač je, bo že čas ko boš imela energijo in boš pospravljala...zdaj pa gasa k Galu.

Anitka res pojdi z Galom vsakič ko mrkne še ti počivat in ne delaj nič, tud RR daj na stranski tir(saj te ne bom ujelauser posted image )

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
8.12.2008 11:59:41   
Estrella*
Pa še to, ko je ata doma, skoči s kako kolegico na drink za kako uro, bošp prec nafilala mal baterije. Od tiste dobre ure ga ne bo user posted image  vzel ne fotra na Gala, tebi bo pa koristlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.12.2008 12:03:03   
Estrella*
hijenca: user posted image  da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve user posted image , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.12.2008 12:04:10   
Estrella*
Wo sind alle Heute??? Kje ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.12.2008 12:04:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pojdi ležat !!!!!

Če imam pa vse na štedilniku...

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?