Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:43:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku? Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucaš .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic. zanimiva metoda, prvič slišm ma če deluje, pol ni panike Pr men 100% deluje. Še dobr da od mojga babica (stara mama) mi kdaj svetuje. Ja HB za tiste "ta prave" nasvete starih in starih-starih mam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:45:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem poštimala antivirusni program Se moram na hitrico javiti, preden se z malim začneva pripravljati za odhod k alergologinji. Dobro opravita!!!!! MARTINA25, hvala ti za klic in pomoč Koliko bolančkov... za vse!!! Aha, vidim, da se je **** oglasila - luštne 3 sončke imaš Uf, sem zafrknila, ko sem Manci čestitala... Le od kod meni ta datum v glavi... ČESTITATI MORAM VIDKU od hijence!!! Sem ravno hotla napisat, če imamo 2 majski Manci Estrella*, s št. postov si me tokrat krepko povozila... A zdaj zapiraš mlekarne??
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:46:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, sem zafrknila, ko sem Manci čestitala... Le od kod meni ta datum v glavi... ČESTITATI MORAM VIDKU od hijence!!! Sem ravno hotla napisat, če imamo 2 majski Manci Neeee, tvojo sem imela v mislih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:47:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da ste vse pobegnile, grem še jz mal k Manci na kavč, pa upam, da ne bo čez 2minuti že auf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:48:42
|
|
|
|
hijenca
|
Halo halo! Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico špelin , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. Teta Hijenca zna tudi huda bit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:48:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, sem zafrknila, ko sem Manci čestitala... Le od kod meni ta datum v glavi... ČESTITATI MORAM VIDKU od hijence!!! Sem ravno hotla napisat, če imamo 2 majski Manci Neeee, tvojo sem imela v mislih... Sej vem, sam takoj sem pomislila, a mamo še kakšno Manco v maju rojeno..... eeeeeee ne, najbrž je mojo mislila, pol sem pa kliknila citiraj, je bil pa post že popravljen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:49:20
|
|
|
|
tally
|
Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:50:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. za Vidka!!!! Juhuhu čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico špelin , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. Teta Hijenca zna tudi huda bit Pazi, da te ne bom držala za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:50:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Zdej sem pa sama ostala in ne morem do nadstandarda pridet Grem se mulit Kaj ne moreš pridit do nadstandarda Udari po tipkovnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:51:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:51:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Zdej sem pa sama ostala in ne morem do nadstandarda pridet Grem se mulit nisi sama, jct sem tle a bi rada 5 zvezdic a! Jaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:53:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku? Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucaš .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic. To je pa nekaj novega in naravnega. Hvala tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:54:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Tako je, brez veze silit, če je drugače ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 10:58:04
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella midva sma namreč že zdavnaj povedala, da imama naslednjo posvetovalnico 10.2. , ampak glede na to nenormalno število postov, se ne čudim, da ti kak datum pobegne. Moj Videk spi kot raketa v veliki postli, ker je kinderpet mogla mama slečt, ker je bilo danes zjutraj vse polulano. Je mu včeraj ati tako "zanimivo" plenico zaprl, da je bila plenica odprta, vse pa seveda mokro, da sem skoraj lahko pižamo ožela. HB, da imam nepremočljivo podlogo pod rjuho, ker drugače bi bil še jogi moker.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:00:14
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, Naty, Ss, Jana upam, da se boste kmalu naspale. špelin@, zate mi je še posebej hudo, ker imaš še dve hčerki in vso oz. večino skrbi zanje imaš ti. Saj imam tudi jaz tri otroke, a v vrtec jih pelje in velikokrat, če ne grem sama v PO, jih on pripelje domov. Vse drugo pa je na meni. A mi vsaj tavečja dva ponoči spita, Varjo pa zdaj dva dni nekaj muči...jok pa ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:03:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. Juhuhu čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico špelin , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. Teta Hijenca zna tudi huda bit Ti si pa faca a ti pošljem še mojo da ji pokažeš kako se je brez upiranja ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:04:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Tako je, brez veze silit, če je drugače ok. Ne ljubi se mi več pa če bo trajalo pet ur pa bo pet ur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:04:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Ko boš dojela, da otrok ne bo lačen, boš nehala z ibangam okoli nje. Bo jedla, ko bo lačna, včasih pač 6h ne bo jedla, bo pa pol toliko več al pa en dan malo, pa drug dan več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:05:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Hvala Špelin@.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:05:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem poštimala antivirusni program Se moram na hitrico javiti, preden se z malim začneva pripravljati za odhod k alergologinji. MARTINA25, hvala ti za klic in pomoč Koliko bolančkov... za vse!!! Aha, vidim, da se je **** oglasila - luštne 3 sončke imaš Uf, sem zafrknila, ko sem Manci čestitala... Le od kod meni ta datum v glavi... ČESTITATI MORAM VIDKU od hijence!!! Estrella*, s št. postov si me tokrat krepko povozila... A zdaj zapiraš mlekarne?? Tako je, zapiram, ker nima smisla več ponujat, saj se samo afna in smeje. Jo ima za igračo Np, pa saj je OK 6.5m se je dojila, to pa je tud nekaj Dobro opravite pri alergologu!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:06:56
|
|
|
|
Estrella*
|
Tally, še ne post!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:07:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Midva sva nazaj od P in mama je takoooo vesela, ker nič več ne piska in nič ne hrope v pljučkih . Antibiotik lahko nehama jest, Ventolin pa še samo dva dni po 2x na dan, edino ono sranje Singulair morama jemat, drugače pa sma ok. No nosek še pušča, ampak to meni tudi. Juhuhu čmrlika, ravno ko sem se domov peljala, sem mislila na tebe, da sedaj pa lahko zopet grema na kavico špelin , za tebe mi je pa tako hudo, ko mi vedno energijo vlivaš, potem pa te Gregi jezi. Reči mu, da bo Videk prišel k tebi, on pa gre k meni na lekcije: KAKO SPIMO CELO NOČ, BREZ ŽNERGANJA. Teta Hijenca zna tudi huda bit Ti si pa faca a ti pošljem še mojo da ji pokažeš kako se je brez upiranja ? MOj falot zadnjih par dni zopet lepo pridno je, prej ko pa je bil tako bolan, pa ni hotel nič drugega kot mleko na flašo in to samo 3x na dan. Sedaj ko pa zopet lepo jema, pa ni vrag, da še Emilija ne bi začela lepo jest. Samo glejte, da ne bom potem imela jaslične skupine doma, ne glede na to, da sem delala v jaslih pred porodniško.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:07:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo tuki sem tuki sva imeli borbe okrog hrane! Jaz ne vem kaj je s tem otrokom. Ob 6 je popila mleko cca 90ml in ob pol 9 ni hotla jest sem jo uspavala in zdej mi je komi pojedla cca 100g skuta s sadjem. Zdej sem se odločila da ji sploh ne bom ponujala hrano dokler ne bo zajokla da je lačna. Nimam več živcev za tole je.b.ač.ka.nje. Če noče jest ne rabi. Ko boš dojela, da otrok ne bo lačen, boš nehala z ibangam okoli nje. Bo jedla, ko bo lačna, včasih pač 6h ne bo jedla, bo pa pol toliko več al pa en dan malo, pa drug dan več Hvala tudi tebi. zdej grem pa malo na zrak da se spiham
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:07:51
|
|
|
|
Estrella*
|
DOBRODOŠLA V LUKSUZNEM HOTELU S 5 ZVEZDICAM!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 11:08:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, še ne post!!!! Je že
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?