Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!!! Sm misla najprej prebrat vse za nazaj pa kej pokomentirat, ampak ne rabim razlagat, da je to mission imposible ane ... Tko da bom zdej sam pojamrala, da smo mel hudo noč , tko približno, kot včeri ss. Mali se je drl, kot bi ga iz kože dajali pa nimam pojma zakaj. Oziroma se mi dozdeva ... mami je včeri spila kozarec kuhanega vina (vem ja grda sem, sej zdej ne bom več ). Oba z juretom sva bla v akciji, ker nocoj pa tud ziza, ne duda nista pomagali. Fuuul je jokal. Pol ga je jure mal nosil in je sicer zaspal v minuti, ampak kakor sva ga odložila (zraven mene seveda), spet tak jok, da je bla groza. Pol sva sicer spala do pol sedmih, kr vredu no... zdej se pa igra na puzlah, kot da ni blo nič narobe . zate in za Žana. Naty, jaz se vem kaj pride našim hroščkom, da jih takole nakej zje***. Sam men so ful bogi, jz sem bla včerej kot ožeta cunja, se mi niti do RR ni uspel popoldan privlečt več Punce, glede teh nočnih izpadov, sem pa čisto bosa, ker nišem imela takih izkušenj Verjetno ni nič takega, da bi vi2 lahko vplivali na to.Kaj pa če premakneta posteljco na drug konec ali pa jo obrneta za 180st??? A veš, da sem tud to že razmišljala, da bi ji posteljico premaknila na drugi konec sobe al pa da bi jo za 180 stopinj obrnila, če bo kaj pomagalo. No bomo videli kako bo danes zvečer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|