Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!!! Sm misla najprej prebrat vse za nazaj pa kej pokomentirat, ampak ne rabim razlagat, da je to mission imposible ane ... Tko da bom zdej sam pojamrala, da smo mel hudo noč , tko približno, kot včeri ss. Mali se je drl, kot bi ga iz kože dajali pa nimam pojma zakaj. Oziroma se mi dozdeva ... mami je včeri spila kozarec kuhanega vina (vem ja grda sem, sej zdej ne bom več ). Oba z juretom sva bla v akciji, ker nocoj pa tud ziza, ne duda nista pomagali. Fuuul je jokal. Pol ga je jure mal nosil in je sicer zaspal v minuti, ampak kakor sva ga odložila (zraven mene seveda), spet tak jok, da je bla groza. za Žankota, dobro v tem je da očitno pijanček ne bo . Naty jaz ti res svetujem, da počasi nehaš dojit in za tiste 2x na dan uporabiš Allernovo ja ampak ponoči pa kaj??? edina, si mi besede vzeča z jezika. Naty, sem enakega mnenja, tako boš izločila mnogatero težavo, kar se tiči alergij, ker boš vsaj vedla kaj je pojedel in kaj bi bilo lahko krivo. Te občudujem, da se tako trudiš za njega, samo če se bodo noči vrstile(se mi zdi, da so se spet nabrojile)se res ne izplača tako matrat. Andraž je že v elementu za njega se ni za bat, izkoristi vsako stvar , da je še malo doma edina še dobr, da si našla eno pozitivno stvar v vsem skupi , ja če bo po naju, pol res ne bo pjanček, ker sva oba bl švoh. Js sm včeri spila tist kozarec kuhanega vina, pa sm bla čist rdeča, pa kr jezik se mi je fecljal . Jure pa tud ni kak pivec (HB) . Estrella ja mata obe prav, verjetno bi res lahk počas nehala, ampak si ne predstavljam, kako ponoči nehat. Sej čez dan sva midva že skor čist na off, ampak ponoči .... Ma bo treba počas neki nardit, ker tole res ne gre več. Naty veš moja Anja samo da spet začne normalno jesti GH podnevi (pa tudi ad. ml) se bomo tudi ponoči nehale dojiti. Mah ta moja muhasta špelca se kar malo zmišljuje, čakam samo da spet navali na hrano, potem pa res konec z dojenjem ponoči. Če se bo zbudila, bo dobila flaško. Zdaj pa ko mi skoraj nič ne je podnevi, pa bom zadevo malo upočasnila. Ker pa Žanko veliko GH poje podnevi, mislim da ponoči ne potrebuje nič futranja. Tako in tako spite bolj tako tako, jaz ti res predlagam da mu probaš ponoči dat alernovo, pa boš vidla. Več pa potem v živo Kak kaže pri vas? Anja bo šla zdaj spat, računam da bi šle mal ven okrog 11-12h?
|