|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
7.12.2008 19:31:03   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

moja št. 051 371 394

pa te naj shranim pod ploha ali kako drugač? Mal hecnoo je s s temi nadimkom - kaj pravič?user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
7.12.2008 19:44:14   
Ploha
špela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
7.12.2008 19:45:56   
Ploha
kr oboje napiš (ploha in špela) ker če boš slučajno me rabla, pojma ne boš mela kera špela sm ane?? 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
7.12.2008 20:12:40   
uršika***
Jaz sem si tudi napisala kr Ploha RR, tko da bom vedela. Dam še jaz svojo cifro 031 768 684 sem pa drugač Urškauser posted image

Ja, Ulle tudi ni na spregleduser posted image

Pa Ronja ima rok šele 17.1.user posted image

Lunica samo da si boljše.

Mene tudi vse skupaj plaši Sončekuser posted image  Skoz mislim na vas

Jaz sem pa dopolnila danes 34tuser posted image

drgač pa spet sanjam od une torte nutella,...jo bom v kratkem spet nardila,...(uršika: večno ti bom hvaležna user posted image user posted image user posted image )

hehe Ploha- ti si jo kar privošč. Jaz sem pa dans kremšnite jedla
Men je pa dans mami morala pridet kosilo zgotovit, sem vmes skup padla. To mi je pa že tolk zoprno.
Zakja se mi to dogaja????

In ja, odkar je malček obrnjen z glavo dol mi pritiska na mehur. Ko ležim je boljše. Pa včas me z rokico boksne nekam, ko tko zaboli aaaaaaaaaaauuuučuser posted image

Lp in ostanite v reduuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
7.12.2008 20:17:16   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jaz sem pa dopolnila danes 34tuser posted image

čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ja, odkar je malček obrnjen z glavo dol mi pritiska na mehur. Ko ležim je boljše. Pa včas me z rokico boksne nekam, ko tko zaboli aaaaaaaaaaauuuučuser posted image

a ni lepo k te boksne ravno v mehur  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , takrat boli pa tud kaj uide user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp in ostanite v reduuser posted image

bomo hvala in ti tud oziroma vi2

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
7.12.2008 20:20:16   
sasa78
kaj pa počnete zdaj? Moje2 se kopata - jaz sem tu, mož pa ? nekje dol pri tastu in tašči

Ekola riž moram do konca skuhat - za večerjo mojima sončkoma

Lepo spite in uživejte - jaz bom probala - jutri mam službo - mam no neki opravek - drugač itak več ne hodim tja

NOČKA

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
7.12.2008 20:22:28   
Ploha
uršika: to ni dobo, če skup padaš, kaj pa pravi G???

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
7.12.2008 20:32:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

uršika: to ni dobo, če skup padaš, kaj pa pravi G???

Uršika, se strinjam s ploho. Si povedala to G?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 21:39:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
7.12.2008 22:05:11   
ronja
Upam, da je polno zaposlena z izdelovanjem daril in da ni kje v kakšni porodnišnici

uršika, hvalabogu prvouser posted image . sem delala ko urca, spekla piškotke za vse babice, dedke, strice, tete (od Ronje, seveda, za moje mi dol visiuser posted image ), take male maslene z vtisnjenimi črkami, tako da je vsak dobil svoje ime in pa sorodnost (torej babi tapata, stric tapapa...), pa miklavže, parklje in angelčke sem spekla (iz kvašenega testa), pa v Ča sem šla včeraj dop. s tamalo na sprehod, da sva kupili čaje za dedija in babico (mojadva), kavico in suho sadej smo pa že prej kupili. No, pa mami sem sešila en fensi miklavžev škorenjček, tak ves bel, pa s čipko na vrh, ji je bil zelo veš, pa vse je bilo v stilu, tisti zeleni in črni čaji, pa jajček za čaj iz ča, pa še ena lepa bela skodelica (ona je čist nora na belo barvo). Skratka, bili so vsi veseli, samo to mi je žal, da mi ni uspelo sešit še škorenjčkov iz filca za drugo babi in dedata. Moj oče itak ni preveč na to usekan, čeprav enkrat mu tudi škorenj ne uideuser posted image .

Mala še ne spiuser posted image , pa lubi je danes ful slabe volje, ampak je bilo boljše, ko se je malo naspal, ko je šla mala spat. Je crknjen revež... Mi je pa zvratal en kup lukenj v steno in namonitral kaveljčke, da sva obesila vse vrečke in metlico in smetišnico, ki jo je Ronja dobila za Miklavža,...

No, midva imava bolj poceni voziček, ker nama je všeč, da se da zložit na marelo. Je res, da ga moraš malo bolj gurat, pa da je izdelava italjanska (kar je -), ampak jaz sem ga vseeno že ful izkoristila, pa še ga bomuser posted image .

mima, a ti ješ tele zadeve, ki jih lepiš, ali jih samo gledaš? Če jih samo gledaš, potem ti svetujem, da rajši nehaš, ker se samo mučišuser posted image . Če jih tudi ješ, pa ne vem, kok ubogaš zdravnikeuser posted image . Najdi si kake lepe slikce od kakih šejkov, to lahko brez slabe vesti ješ... Jaz sem danes naredila en tak šejk in je bil lubi čist srečen! Pa domače njoke s sirovo omakco, njami! Ga je kar slaba volja minla

Glede trikolesnikov sem pa jaz vidla že dva, kako sta se zvrnila, hehe. Res pa je, da so šibali, če boš počasi šetkala, ni panike. Ampak za moje rolanje mam sigurno rajši 4 kolesnika - sploh zdaj, ko bo zraven še en zic in bo že itak bolj nestabilen... Najin voziček je bil takrat 260 E, je bil na akciji, ker je bil lanska barva, hehe. Lupinico mava pa maxi cosi, ker je boljša po testih in ker itak ne voziva otroka v lupinici okoli, ker to ni zdravo (se ne predihajo dobro). moram pa zdaj naredit še eno hudo zimsko torbo za not, da ne bo mraz. Sicer pa sem jaz prakticirala, da sem dala v voziček pozimi kar grelne blazinice, pa je bilo super. Zdaj moram naredit kakšne tako velike, ronja je bila že večja in jih je rabila samo tam pri nogah, ta pa bo mala in bo ležala, zato moram naredit eno večje dimenzije...

vrtnica, razbijanje srca je normalno, zato se tvoj g. ni s tem ukvarjal. NOsečke mamo pač več krvi in če jo hoče naš mali srček spumpat, mora pač včasih malo potegnit, ni druge... Pomaga šport, zmeren, seveda, ampak reden. Isto tudi za dihanje, ker ti pač maternica porine pljuča gor, da majo precej manj placa, delat morajo pa več (za dva...) in se seveda pozna, nimaš kaj. Ni to nič zastrašujočega, to je samo nosečnostuser posted image . Ampak se da marsikajuser posted image .

V petek smo šli pa gledat Miklavžev sprevod, pa so nas samo parklji gledali, hehe, oni že vejo... No, meni so itak parklji bolj simpatični, hehe. Pa pri nas so prijazni - sicer rjovejo, ampak talajo mandarineuser posted image

niia, dobro opravi v Tosami! Zakaj pa ti ne smeš sladkega? Maš tudi visok cuker?

zvezdica, hehe, pri nas je enako, smo pa tudi ateisti. Hodijo vedno ponoči, ampak dedek Mraz pride pa pozno zvečer in ga lahko počakamo, pa potem pogledamo že isti dan (31.12.), za ostale je pa treba it spat... No, pri nas je Miklvž prinesel:
- lubiju slušalke za v službo, ker mu na njegovih ena slušalka ne delauser posted image - ja, lahko bi mu služba kupila, samo če bomo na to čakali... je bil ful vesel. Pa karto za Bijelo dugme (se je takoj pritožil, kje je pa tadruga, ker sem mu dala samo eno karto not, hehe - se je bal, da sem samo njega poslala na koncert - pa sem mu pokazala, da sem drugo dobila pa jaz, da ne more nobene druge odpeljat, heheuser posted image , zvit Miklavžuser posted image ), pa suha jabolka, ki jih ima rad in seveda mandarine, parklja in kekse.
- jaz sem dobila plišasto pižamo, ker bom januarja rabila kaj za preoblečt (zdaj mam samo eno celo in eno strgano), če bom spet tako lepo mlekarila... In tisto karto za koncertuser posted image - morava še varstvo za tamalo najt... Pa seveda mandarine, parklja in kekse.;)
- mala je dobila seveda največ, ker je bila najbolj pridnauser posted image : enega plišastega pajacka za spat, ker ima same tanke bombažne, pa je zdaj že malo mraz za to; pa seveda eno knjigico Živali, ji je zelo všeč in pa set metle, smetišnice in metlice, kar je bil totalen hit - samo zaenkrat hoče, da mi s tem pometamouser posted image - no, včeraj je bilo vse čisto, ker je babi morala celo stanovanje nama pomest s tisim mini setomuser posted image (sem povabila očeta in mamo na kosilo, ko je bil glih oče v Lj., pa po predavanjih je lačen in zakaj bi hodil ven jest, če lahko pri nas je... no, potem sem pa rekla, da lahko še mamo pobere, pa oba jesta tu) jn seveda mandarine, miklavža in kekse.
- babi od očija je dobila kavo  in seveda mandarine, angelčka in kekse. Deda isto.
- babi in dedi pa sta dobila čaje, skodelico in seveda mandarine, angelčka in kekse.

zvezdica, hehe, veš, da si nalepila mojo slikco? Saj to je recept za vročo čokolado, ki sem ga dala gor na kulinariko, ne? Zadaj vidiš moje ročno poslikane in popisane ploščice, ki jih trenutno gledam v kuhinjiuser posted image .

jaz sem mela danes ful krče v mečih, 100x so me zbudili - no, se je že začelo, pri Ronji je bilo potem tako do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 4835
7.12.2008 22:12:12   
Zvezdica
Kot prvo Ronja...nas je skrbelo zate in smo hude ker se nič javla user posted image . Tko da naslednje leto te pridejo parklji pogledat in za kazen brez mandarin-user posted image
In zdaj prosim, da eni od nas pošlji svojo mobi št, ker smo zmenjene da si izmenjamo in si ne delamo skrbi v tem veselem decembru, če katere kdaj ni.
Od zdaj naprej velja da se javimo vsaj z besedico!!!! OK?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.12.2008 22:13:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
7.12.2008 22:12:56   
Zvezdica
zvezdica, hehe, veš, da si nalepila mojo slikco? Saj to je recept za vročo čokolado, ki sem ga dala gor na kulinariko, ne? Zadaj vidiš moje ročno poslikane in popisane ploščice, ki jih trenutno gledam v kuhinji .

jaz sem mela danes ful krče v mečih, 100x so me zbudili - no, se je že začelo, pri Ronji je bilo potem tako do konca...

Res...no vidiš kako vem kaj je treba zbratuser posted image

Zdaj me pa za ullo skrbi. če ne seksa potem ne vem kje bi lohka bilauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
7.12.2008 22:14:18   
Zvezdica
Mima... si tu?
Kako si ti danes? Mene itak dol prtiska ampak sem raje tiho, ker mali ve da mora not ostat do januarja....da bo kopalnica in vse fertik.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
7.12.2008 22:23:29   
ronja
Otrokom samo praktična darila, igrač skoraj nič

hehe, pri nas je bila tale igrača zelo praktično darilouser posted image . Aja, sicer sem pa pozabila napisat še, kaj nam je prinesel Miklavž drugod (mi mamo več miklavžev, ker hodi ta dedec tudi okoli babic in dedkov in ma na srečo tako zmedo, da ne ve, kolikokrat nam je že prinesel, potem pa povsod kaj pusti za nasuser posted image ).
No, midva sva pri njegovih dobila eno ogromno vrečo sadja (jabolka - golden delishes, my favourit, pa pomaranče, ogromen šop banan (se mi zdi, da je povezano s tem, da zdaj Ronja ful rada je bananeuser posted image ), pa še en ananasuser posted image . Lubi je dobil ene nogavice, jaz pa nosečniške žabe! Sploh nisem vedela, da to obstaja! Superca! Pa še ene sladkiše zdaven. Tamala je bila seveda spet najbolj pridna in je dobila magnetno tablo (ful fino, sem že sama gledala, pa ni bilo dinčkov za vse... da bo lahko risala, ne da bi imeli vse zidove in osebe v stanovanju porisaneuser posted image )

Aja, pa buši se mi je spustil! In to kar konkretno! Glih sem se navadila na tisto štrlečo bunko na enem mestu, evo, se spet vsi in vse zaletava v mojo malo bolj spuščeno bunko! Aja, pa Lejli paše drugačno cartanje - Ronja se je ful odzivala na pritiskanje po trebuhu, lejli pa bolj paše, če se čoham.

hehe, me je pa kar stisnilo, ko sem pomislila, da se lahko dete rodi že čez dobre 3 tedne... Bo treba res zrihtat vse skup - no, saj zdaj sva bila ful pridna, včeraj je lubi pomagal selit enemu sodelavcu, jaz pa sem naredila kosilo in pa darila za vse babice in dedke, potem sva peljala Ronjo še k drugima babici in dedatu in sva skakala po štacunah vmes (sem dobila ročni sesalec - toplo priporočam - se ni treba za vsako smet sklanjat...), hotela sva še likalno desko, ker je crknila (ja, tudi to se zgodi, če imaš več kot 30 let staro desko - enostavno se noge in dila ločijo, bi bilo treba zašvasat nazaj, pa še to vprašanje, če bi šlo..) Pa je tašča izrazila željo, da bi jo prinesel dedek Mraz. No, nama je prav, samo si morava pa vmes eno drugo sposodit... Ker bo polno stvari za Lejlo za zlikat, pa tudi šivat ne morem brez deskeuser posted image , ker je treba skoz nekaj likat zraven. Sem pa vesela, če bom dobila mogoče tako, da bom lahko kabel od likalnika mela gor (ga Ronja ne bo mogla vlečt)...

snikolina, nič se bat! Porod je sicer boleč, to ti čisto priznam in tudi si res ne predstavljaš, dokler ne doživiš, vendar pa ni to neka travmatična izkušnja, če glih ne delajo ne vem kaj s tabo, torej če je vse ok... je lahko čisto ok. Jaz ga mam v lepem spominu, čeprav je trajal še pa još in čeprav je bolel. Bi mela še enkrat tako (če bo pa še malo krajše, pa toliko boljše).

uršika, parkelj mi pa obljublja vse mogoče za čez 2 tedne!user posted image Pravi, da je 3 tedne ful relativno: da se sliši ful malo, če je to mišljeno, da se čez 3 tedne lahko že rodi lejla, da se pa sliši fuuuul veliko 14 dni, da še toliko časa ne bova mogla user posted image . je prav srčkanuser posted image

Bom probala jutri še kaj napisat, čeprav č emi ni za umret slabo, grem zadnje čase rajši kar šivat pa kaj početuser posted image . Sem naredila babicam še ronjine rokice iz slanega testa, te so dobili za miklavža, prav luštno ratalo, pa klovne za girlando za oba nečaka, samo še pobarvat jih moram, pa navezat, bosta dobila za dedka Mrazauser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:25:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
7.12.2008 22:38:25   
uršika***
Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We love youuser posted image  sam da si še v enem kosuuser posted image . Ti se sploh ne zavedaš, kako nas je bilo strah za tebe!!!!
Sem si prav oddahnila, ko sem te zagledalauser posted image
Zdaj pa mene tudi za ulo skrbiuser posted image
Me veseli, da si vse to naredila- pa se ti ne zdi, da bi bilo bolj pametno počivatuser posted image user posted image user posted image
Tebe bomo tudi po pizdici nagi enkrat, da boš kaj ubogala G-jauser posted image user posted image
Si me pa razveselila s svojo prisotnostjouser posted image

Glede omedlevanja sem G-ju povedala, pa je rekel, da je druga vse OK, dobila sem samo železo, pa naj ne bom v zaprtih neprezračenih prostorih je rekel. Pa itak imam doma non stop radiatorje na 0, pa luftam skoz, tko da ne vem več, kaj naj naredimuser posted image Ma bo že nekak. Ni pa fajn, sploh če ni nikjer nobenga.

Saša- zaenkrat mi še nič ne uide- pravijo pa, da ko ti začne uhajat med kihanjem ali smehom, da moraš začet delat Keglove vaje- tisto stiskanje mišic. Sem si shranila tvojo številkouser posted image

Zdaj me pa lubi kliče, naj se grem slikat- me hoče slikat nageca(kar sem pravkaruser posted image )

Lahko nočko bejbe mojeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
7.12.2008 23:09:15   
Zvezdica
niia ma pa novo oblekco. Full luštkanauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4842
8.12.2008 8:37:22   
sasa78
ronja - ti porednica  POGLEJ VSE KAR JE NAPISANO - SMO UGOTAVLJAJE KJE SI - IN SKORAJ SMO ŠLE ŽE V PORODNIŠNICO POGLEDAT KAKO SI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
8.12.2008 8:40:37   
sasa78
Dobro jutro!!!

Evo pa je nov delovni dan! Za mnoge ne ampak zame še danes user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prvo vam bom postregla s kavico - upam da bo dobrauser posted image user posted image .

Noč je bila slaba, vstajanje na 5 minut, pa noge mam tako zatečene da nimam kaj več za obut - no ni tako kritično ampak je grozno za vidt.

Jutri dopolnim 36t. v Sredo mam pa ctg. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

LP

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
8.12.2008 8:42:35   
krtekxx
Dobro jutro! Končno sama doma, če odštejem mačko. Danes bo očitno kristalno jasen sončen dan in upam, da najdem čas tudi za sprehod. Lepo se imejte.
Ronja, res super, da si se samo malo potuhnila med Miklavževe reči in nisi v porodnišnici.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
8.12.2008 8:48:52   
pikapoka2
Jutro vsem!

No ja, da se je le Ronja javilauser posted image
Ampak, a vidite, sploh se ne zmeni za nas, ki nas je tako skrbelouser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa gremo napad na Ullouser posted image
Kje je? user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
8.12.2008 8:53:18   
petra88
Dobro jutro!
Danes imam pregled!! komaj čakam, da gremo na ctg, UZ, da malo G vprašam kaj in kako. Včeraj me je tako špikalo notri v levem jajčniku, kot za menstro in me je že skrbelo kaj to je, če se slučajno ni začelo kaj dogajat. Ker enkrat ko sem bila na pregledu, je prišla ena od g vsa nasmejana, da gre v porodni blok, da je odprta že 6cm. in so jo vprašale, če ne čuti nič popadkov, pa je rekla da jo samo malce špika, kot pred menstro.
aja, jaz sem pa že bila zadnjič na ctgju, prinas ga delajo po 32tednu, sam jest sm zadnjič zabluzila in sm rekla da sem že v 32 namest 31 user posted image dajo ti 2 traka na trebuh, enega na vrh maternice drugega nekam pri popku se mi zdi, in potem ti meri in ti poslušaš kako user posted image bije srček. vmes, ko brcne se na unmu ful sliši - vsaj pri nas se no, in meni je zadnjič non stop brcal. nagajivko user posted image
Sam nekaj me pa res zanima, tiste ki ste že rodile. Saj ene so že spraševale čas nazaj, kako zgledajo popadki in ste rekle, da tega res ne fališ. Samo, kako zgledajo? Vsaj na približno če mi ena razloži, ti krči maternico zgoraj, spodaj, na sredini, celo? A to se zakrči, traja npr minuto (sem optimist) in potem recimo 10 minut nič, potem pa spet? a medtem ko ste rojevale, a so vaši user posted image kaj noreli po trebuhu? al takrat tega sploh ne čutiš?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
8.12.2008 8:55:06   
petra88
Aja, saj res, Ronja smo veseli da si še 2v1!
Hmm, ulla pa res, kam je pobegnila? a nam ni dala ona cifre zadnjič, da bomo lahko njej pisale?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.12.2008 9:19:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zdaj me pa za ullo skrbi. če ne seksa potem ne vem kje bi lohka bilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

še v enem kosu, hb.....pa od petka že dežuram pri Uli, spet ma za pop.izdit visoko vročino, kar čez 39, tud 40user posted image pa valjda čez vikend, k sam dežurni dela in nima kej u bistvuuser posted image zdej mi tule v naročju drema, pa ledeno mrzle roke ma, se pravi ji vročina kar raste...pa sirup ji lohk šele čez 3 ure dam...mah....takle mamouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.12.2008 9:24:52   
petra88
Ulla in če jo zaviješ v hladno mokro rjuho, da ji na tak način malo poskusiš znižat vročino? mi smo se na praxi učili, da je to tudi en način kaku znižat otroku temeperaturo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?