Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:04:05
|
|
|
|
barbaw
|
A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:04:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih za zobke, pri nas pa ni še nič Kdaj sta se pa Gašper in Petja zobila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:04:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse za Nejčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:05:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem urejala slikce, sem razposlala vabila. vsem pa nisem, ker jih ni blo na seznamu. naj mi sporoči... še meni prosim Hvala. Lepa punčica in dobra pridobitev. Samo sem si pa skoraj vrat zlomila ob gledanju slikic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:05:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Jaz še sama ne bi komot prišla gor. Tko da zate. Zame pa sesil, si bila na Kokoški? ne, sem štartala od hiše direkt v hrib, bla pa na isti višini, sam pol namesto v desno, sem zavila na levo in naredila en tak krog. si predstavljaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:05:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:05:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. jst ponavad namažem z oljem, pa mi ne smrdijo več, al pa z ognjičevo kremo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:05:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. Stuširat se je treba kdaj pa kdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:06:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. Stuširat se je treba kdaj pa kdaj jaz si z limoninim sokom namažem roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:06:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. jst ponavad namažem z oljem, pa mi ne smrdijo več, al pa z ognjičevo kremo grem probat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:06:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. Stuširat se je treba kdaj pa kdaj Čakam na morje ali toplice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:06:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:06:58
|
|
|
|
kasso
|
Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:07:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:07:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. jst ponavad namažem z oljem, pa mi ne smrdijo več, al pa z ognjičevo kremo grem probat aja al pa z limono tud pomaga.Sam pol po limoni dišiš ful.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:07:40
|
|
|
|
Estrella*
|
nataša34: A Eva ima že kaj zobek????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:08:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:08:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate Sem jo zadaj postrigla, tako, da merimo ob straneh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:08:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Jaz še sama ne bi komot prišla gor. Tko da zate. Zame pa sesil, si bila na Kokoški? ne, sem štartala od hiše direkt v hrib, bla pa na isti višini, sam pol namesto v desno, sem zavila na levo in naredila en tak krog. si predstavljaš? ne, ker še nisem bila ne pri tebi in ne na Kokoški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:08:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem urejala slikce, sem razposlala vabila. vsem pa nisem, ker jih ni blo na seznamu. naj mi sporoči... še meni prosim Hvala. Lepa punčica in dobra pridobitev. Samo sem si pa skoraj vrat zlomila ob gledanju slikic uf, na to sem pa čisto pozabla. ma veš kaj malo rekreacije vratu ti ne škodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:09:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober dan! Še moja naloga, da se pofočkam v že 7. delu . POvejte mi ali je katera že uporabila pri kuhi za otroka maslo, kislo smetano ali navadno kravje mleko? Gledam recepte in Nove paparice in je dosti receptov za pripravo z maslom, pa se ne upam? maslo ja, kislo smetano ne, kravje mleko ja. jaz pa ravno obratno od kasso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:09:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:10:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih za zobke, pri nas pa ni še nič Tud vi jih boste dobili, še vsem so zrasli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:10:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate Sem jo zadaj postrigla, tako, da merimo ob straneh Vidim, da se ne držiš vraž, da do prvega leta ne smeš strižt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:10:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih za zobke, pri nas pa ni še nič Kdaj sta se pa Gašper in Petja zobila??? Gašper je prvega dobil 7m, Petja pa v 5 m
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?