Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:46:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če boste danes tako zgovorne bom puško vrgla v koruzo. Si jo že včeraj, zato ti danes ne pripada več kaj pa boš naredila? S puško bom začela streljat s čim pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:47:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Firma in cuanto cuesta?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:47:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če boste danes tako zgovorne bom puško vrgla v koruzo. Si jo že včeraj, zato ti danes ne pripada več kaj pa boš naredila? S puško bom začela streljat s čim pa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:48:05
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile ej sem iskala danes po netu, pa ni nič Bom ju3 šla kar tja se pozanimat. Komaj čakam Ja sej končno se bodo rešili tečnih bab pridne pridne ali skrajni čas je že bil Pridne, pridne. Jaz sem ostala samo na občasnem razmišljanju o tem. In upam da bo že to kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:48:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če boste danes tako zgovorne bom puško vrgla v koruzo. Si jo že včeraj, zato ti danes ne pripada več kaj pa boš naredila? S puško bom začela streljat s čim pa? a veš, da nisem videla puško sori
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:48:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaaaaaaa, ker naša zob še en cajt ne bo imela, lase ji pa lahko merim ima kar dolge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:48:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile ej sem iskala danes po netu, pa ni nič Bom ju3 šla kar tja se pozanimat. Komaj čakam Ja sej končno se bodo rešili tečnih bab pridne pridne ali skrajni čas je že bil Pridne, pridne. Jaz sem ostala samo na občasnem razmišljanju o tem. In upam da bo že to kaj pomagalo ti kar upaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:48:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Firma in cuanto cuesta? deuter, keša pa ti nimaš tolko, ker si zakreditirana...175e . sam ga je dobila za rojstvo od sorodnikov. zbrali smo pa mi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:49:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaa mi jih imamo veliiko pa še dolge. Sem včeraj probala, ji lahko čopek naredim zadaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:49:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaaaaaaa, ker naša zob še en cajt ne bo imela, lase ji pa lahko merim ima kar dolge Sem opazila ja, da ima ob straneh prave čopke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:49:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Firma in cuanto cuesta? deuter, keša pa ti nimaš tolko, ker si zakreditirana...175e . sam ga je dobila za rojstvo od sorodnikov. zbrali smo pa mi. to pa je dragoooo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:49:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaaaaaaa, ker naša zob še en cajt ne bo imela, lase ji pa lahko merim ima kar dolge jaz tudi lahko lase merim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:50:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kakšni je danes izkupiček?? 790ml Hrana (AM+GH)+ 2 deci čaja . Kar dober. Kako pa de je toliko čaja spila??? In to vse popoldan. Ne vem jedla je polento+bučko in je spila deci čaja potem pa še enkrat deci ko je sadje jedla. To gre tko mal čaja mal hrane . Naša je danes spravila 860ml +120čaja, tud večinoma v pop času, ker zjutraj je mela štrajk pri zajtrku, le 100AM To je pa lepo pospravila. Jaz nimam pojma koliko moja poje, vem le da je v 4 dneh dobila 200G.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:51:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kakšni je danes izkupiček?? 790ml Hrana (AM+GH)+ 2 deci čaja . Kar dober. Kako pa de je toliko čaja spila??? In to vse popoldan. Ne vem jedla je polento+bučko in je spila deci čaja potem pa še enkrat deci ko je sadje jedla. To gre tko mal čaja mal hrane . Naša je danes spravila 860ml +120čaja, tud večinoma v pop času, ker zjutraj je mela štrajk pri zajtrku, le 100AM To je pa lepo pospravila. Jaz nimam pojma koliko moja poje, vem le da je v 4 dneh dobila 200G.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:51:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kakšni je danes izkupiček?? 790ml Hrana (AM+GH)+ 2 deci čaja . Kar dober. Kako pa de je toliko čaja spila??? In to vse popoldan. Ne vem jedla je polento+bučko in je spila deci čaja potem pa še enkrat deci ko je sadje jedla. To gre tko mal čaja mal hrane . Naša je danes spravila 860ml +120čaja, tud večinoma v pop času, ker zjutraj je mela štrajk pri zajtrku, le 100AM To je pa lepo pospravila. Jaz nimam pojma koliko moja poje, vem le da je v 4 dneh dobila 200G. Poje sploh ne toliko, ker me je malo skrbelo, ampak tehtnica ji pa kaže 8400 in se mi zdi dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:51:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaaaaaaa, ker naša zob še en cajt ne bo imela, lase ji pa lahko merim ima kar dolge jaz tudi lahko lase merim Ko sem pisala post, sem hotla zraven pripista, da bi se sesil sigurno strinjala, ker sta Alja in Aneja na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:51:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo.. zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat. aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vode Uf, še dobro da se je vse dobro končalo. Kaj pa je olje31?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:52:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Firma in cuanto cuesta? deuter, keša pa ti nimaš tolko, ker si zakreditirana...175e . sam ga je dobila za rojstvo od sorodnikov. zbrali smo pa mi. to pa je dragoooo. sej je itak žlahta častila. od maya maya je pa 120 e. kvalitetni so pa predragi - se strinjam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:52:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaa mi jih imamo veliiko pa še dolge. Sem včeraj probala, ji lahko čopek naredim zadaj naša ima prve dolge, ti ki ji pa zdaj rastejo pa so tudi že kake 2 cm dolgi. Se ji zdaj lepo gostijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:52:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kakšni je danes izkupiček?? 790ml Hrana (AM+GH)+ 2 deci čaja . Kar dober. Kako pa de je toliko čaja spila??? In to vse popoldan. Ne vem jedla je polento+bučko in je spila deci čaja potem pa še enkrat deci ko je sadje jedla. To gre tko mal čaja mal hrane . Naša je danes spravila 860ml +120čaja, tud večinoma v pop času, ker zjutraj je mela štrajk pri zajtrku, le 100AM To je pa lepo pospravila. Jaz nimam pojma koliko moja poje, vem le da je v 4 dneh dobila 200G. Poje sploh ne toliko, ker me je malo skrbelo, ampak tehtnica ji pa kaže 8400 in se mi zdi dovolj. Naša pa kar poje, pa se na vagi ne pozna nič kaj dosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:53:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaaaaaaa, ker naša zob še en cajt ne bo imela, lase ji pa lahko merim ima kar dolge jaz tudi lahko lase merim Ko sem pisala post, sem hotla zraven pripista, da bi se sesil sigurno strinjala, ker sta Alja in Aneja na istem Pri laseh moja ne bi bila prva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:53:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A damo na seznam koliko zob imajo ? Ker sedaj ne bo pregledov 3m, da bomo imele kaj za pisat a še dolžino las merimo Jaaaaaa mi jih imamo veliiko pa še dolge. Sem včeraj probala, ji lahko čopek naredim zadaj naša ima prve dolge, ti ki ji pa zdaj rastejo pa so tudi že kake 2 cm dolgi. Se ji zdaj lepo gostijo Naša pa je taka kot da bi se v štrom priklopila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:53:27
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal A Matej je imel Aljo in likal? To lahko jaz sanjam. Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kleti On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcu Priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:53:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kakšni je danes izkupiček?? 790ml Hrana (AM+GH)+ 2 deci čaja . Kar dober. Kako pa de je toliko čaja spila??? In to vse popoldan. Ne vem jedla je polento+bučko in je spila deci čaja potem pa še enkrat deci ko je sadje jedla. To gre tko mal čaja mal hrane . Naša je danes spravila 860ml +120čaja, tud večinoma v pop času, ker zjutraj je mela štrajk pri zajtrku, le 100AM To je pa lepo pospravila. Jaz nimam pojma koliko moja poje, vem le da je v 4 dneh dobila 200G. Poje sploh ne toliko, ker me je malo skrbelo, ampak tehtnica ji pa kaže 8400 in se mi zdi dovolj. Naša pa kar poje, pa se na vagi ne pozna nič kaj dosti Kam pa da energijo, če veliko spi? Ali je aktivna ko je pokonci?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:54:11
|
|
|
|
sesil
|
evo naša se že glasi.... upam da bo bolj znosno kot včeraj, čeprav pijane neveste ni več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?