|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
3.12.2008 22:13:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Dekleta, dejte mi povedat kje pa so zdej Z.S. ? Jz jih nikjer ne najdemuser posted image

Klikni MOJA RINGARAJA, levo zgoraj, ne čisto na vrhu.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.12.2008 22:19:06   
lunca2
špelin@ najlepša hvala. Bom mogla počas user posted image ker že res slabo vidim 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.12.2008 22:22:32   
špelin@

špelin@ najlepša hvala. Bom mogla počas user posted image ker že res slabo vidim 

Ma če je vse drugače na RR in vse pomaknjeno v tri krasne, pomešano,... user posted image  Nočko user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.12.2008 22:23:29   
lunca2
Veš mi ni zdej tale prenovljeni RR nič všeč ali pa se ga moram navadit in bo pol uredu.

Nočko in lepe sanje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 9:14:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
4.12.2008 9:16:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
za dons - upam, da bom lahko. ker bi fula rada šla še mal v šoping za Miklavža.
tašča mi je pobegnila, upam, da bo čimprej nazaj. sem ji pozabila omenit, če bi lahko Zarjo imela user posted image
Matic je glih zaspal. sam najbrž ne bo dolgo.

Midve z nataso34 bova od 9:30 naprej tam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 9:29:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
4.12.2008 12:05:30   
lunca2
Dekleta a ste kej vesele ko je tu veseli december? Ste že kej okrasile?

Neposredna povezava do sporočila: 983
4.12.2008 13:15:40   
ključek

user posted image

user posted image ..............juhuhu..............december je tu.................user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.12.2008 16:04:24   
špelin@

Bomo veseli, če bomo zdravi user posted image user posted image user posted image  Okrasiti pa še nisem uspela popolnoma nič... user posted image  Smo imeli in še imamo toliko norije okrog bolnega princa in vaj ter nastopov velike pike, da ni časa. V drugi polovici decembra bo lažje user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 985
4.12.2008 17:05:49   
lunca2
špelin sineku želim, da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa nekaj že okrancali nekaj pa še bomo ker nam pridejo v ponedeljek ali pa sredo montirati kuhinjo in bo treba vse spucati.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.12.2008 20:24:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bomo veseli, če bomo zdravi user posted image user posted image user posted image  Okrasiti pa še nisem uspela popolnoma nič... user posted image  Smo imeli in še imamo toliko norije okrog bolnega princa in vaj ter nastopov velike pike, da ni časa. V drugi polovici decembra bo lažje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam, da miklavž, božiček in dedek mraz pri vas pustijo zvrhan koš zdravja.................in seveda še kakšno malenkost.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 21:04:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
4.12.2008 21:12:30   
natasa34
mojcek1, držim pesti za jutri, da bo ja vse ok user posted image user posted image user posted image . Pa javi nam kao sta opravili.

Špelin@, naša Eva je pa od popoldan še slabša, veke ima čist zatečene od prehlada, kar naprej ji teče iz nosa in oči, vročine pa nima. Upam, da se nam do zjutraj ne poslabša.

Neposredna povezava do sporočila: 989
4.12.2008 21:19:48   
ključek
mojcek1................user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 990
4.12.2008 21:21:00   
ključek
natasa34................user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.12.2008 21:42:55   
lunca2
mojcek1 hvala za pozdrave. Me je takoj poklical in povedal, ampak sem na začetku tuhtala katera pol sem se pa takoj spomnila. Upam, da bo na gastroskopiji vse vredu. Bom držala pesti.
Dr. Brecelj je res super zdravnik. Veš ko sem se sama zdravila na hematološkem oddelku pediatrične klinike je bil tam zdravnik in je bil super. Zelo prijazen, ustrežljiv, vedno pripravljen za pogovor, skratka zasluži si pohvale. Tudi sedaj ko me vidi vedno kakšno rečeva.

Jaz imam pa jutri uradno podelitev diplome. Me je kr mal groza it.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.12.2008 21:48:02   
špelin@
lunca2 in Me to you, hvala user posted image user posted image

natasa34, meni je res hudo, ker je Eva taka revica user posted image  Ji je v učkih pisalo, da se nekaj kuha v njej in jo muči... Fajn, fajn močno stiskam pestke, da bo samo prehlad, ki ga bo pogumna mala punca uspešno in hitro pregnala user posted image user posted image user posted image  Zate pa en velik user posted image

mojcek1, kar srh gre po meni, ko berem, kakšne muke imaš z malo princesko... user posted image user posted image  Bivanja na pediatrični ne bom komentirala, ker sem še od vsake mamice slišala le o tem, v kako nemogočih pogojih bolnički tam bivajo in v kako obupnih pogojih osebje dela... Res kapo dol, da sfolgajo!!! En velik user posted image  za tvojega ljubega, da je ostal z malo čez noč. Tudi moj je tako ostal čez noč z Gregijem v bolnici in si tudi on zasluži user posted image  Za jutri bom res močno stiskala pestke za punčico user posted image user posted image user posted image  Zate pa en res velik user posted image  in user posted image  za dedija, ki vaju bo peljal.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.12.2008 18:35:14   
natasa34
Me to you in Špelin@, hvala za objemčke pa pikepoke.
Noč je bila katastrofalna, spala je od 22.30 do 23.30, potem pa konec. Ni mogla spat zaradi noseka, vse živo smo probali pa ni šlo. Sem ob 2h kar user posted image  zbudila, ker jaz nisem mogla nič več nič. Ob pol štirih je končno zaspala in do 8.30.
Danes je pa kar boljša, sem ji fitobalm gel namazala pod noseka in ji ful pomaga za dihanje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.12.2008 19:55:40   
orhideja31
mojcek1,nataša34,špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za vaše user posted image pa velike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej bolje.

midva sva včeraj vse nabavila in bomo lahko sedaj samo uživali še v veselem decembru brez mučnih tekanj po trgovinah...user posted image user posted image user posted image

drugače smo v redu,Anejčku se je začelo na veliko dogajati kar se tiče premikanja po tleh..ne kobaca,ampak ko sedi z nogicami tko dela da se pomika naprej ....user posted image user posted image user posted image ,mami pa je seveda vsa v user posted image user posted image user posted image user posted image .

tok na hitro...držte se punce moje!!!

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 9:58:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
7.12.2008 21:06:54   
natasa34
Samo, da ni nič hudega pokazalo! user posted image user posted image user posted image
Mogoče bo pa z GH boljše, a sta že kaj poskusili?
Drugače pa kakšna bioresonanca ne bi bila slaba stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 997
7.12.2008 21:09:34   
natasa34
Naša Eva je že precej boljša. Sem tko vesela, da ni šlo naprej na ušeske ali grlo. user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 21:14:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
8.12.2008 9:53:36   
lunca2
Mojcek sem vesela za vaju, da je vse dobro in da je to za vama.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?