Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:22:45
|
|
|
|
ključek
|
kako pa ostale?? .............zaspane..................
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:25:51
|
|
|
|
natasa34
|
ja, sam bo treba do srede zdržati ... naša frača je tko tečna, če ne gremo nič ven. Kako si pa ti?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:31:12
|
|
|
|
ključek
|
ja, sam bo treba do srede zdržati ... naša frača je tko tečna, če ne gremo nič ven. Kako si pa ti? naša tud tečka. pa spi po max. pol ure, potem bi se pa kar po naročju nosila. pa sej jo rada crkljam sam kar naprej pa tud ne gre. je treba še mal na RR pogledat.......... drugače sem pa ...............odlično............ .................par dni nazaj smo se končno preselili v našo hiško................ ..................juhuhuuuuuuuuuuuuu..............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:33:45
|
|
|
|
natasa34
|
sem slišala ja .... sem vesela, da ste končno dočakali selitev in po smeških sodeč ful uživate naša Eva je s spanjem ista, naj te malo potolažim, z meseci postane malo bolj znosno, enkrat na teden se zmoti in spi po 1h skupaj
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:44:57
|
|
|
|
špelin@
|
natasa34 in orhideja31, meni je bilo ful hudo, ker nisem mogla na kavo Imamo pa zdaj še slabše noči kot prej, ker je mali bolan in ga nonstop nekaj prebudi (ali kašelj, zabit nos,...) in z že delujeva kot zombija orhideja31, dobro opravita z Andražem pri zobarju A si slišala, kakšno pi.z.d.arijo so na "naši" šoli naredili 3 sedmošolci?? natasa34, a zdaj je pa še gips dobil, bogi revež? Me to you, za uspešno preselitev!!! Še pozdravčki za vse ostale
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:51:24
|
|
|
|
natasa34
|
Sva te pogrešali na kofetu, ampak je res na prvem mestu zdravje naših malčkov. Res bogi Gregi, kar ne neha se mu tole z zdravjem. A ti potem vsaj čez dan malo več spi? Ja, sine ma pa zdaj gips, ker ga je že v petek bolj bolel prst kot pa tisti dan, ko si ga je zlomil. So mu hotli spet dati tisti obliž, pa sem jaz vztrajala na gipsu - ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 21:54:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Res bogi Gregi, kar ne neha se mu tole z zdravjem. A ti potem vsaj čez dan malo več spi? Ko bi vsaj... No, čez dan spi še vedno 3x, povprečno nekje pol ure vsakič, tako da to je podaljšal iz prejšnjih 15 minut Ja, sine ma pa zdaj gips, ker ga je že v petek bolj bolel prst kot pa tisti dan, ko si ga je zlomil. So mu hotli spet dati tisti obliž, pa sem jaz vztrajala na gipsu - ziher je ziher. Pa saj zaradi same imobilizacije je res boljši gips, ampak vseeno je to eno sr.anje Kdaj ima pa kontrolo?
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:01:15
|
|
|
|
natasa34
|
kontrolo imamo zdaj spet čez 14 dni Za znoret bo tole ... prevoz v šolo pa iz šole (tole iz šole nama z Evo ves sistem spanja podre), pa tako butasto vreme To je pa lepo, da je Gregi podaljšal vsaj na 30 minut. Upam res, da se čimprej pozdravi, da boste ponoči mirneje spali
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:03:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 kontrolo imamo zdaj spet čez 14 dni Za znoret bo tole ... prevoz v šolo pa iz šole (tole iz šole nama z Evo ves sistem spanja podre), pa tako butasto vreme Potem imaš tudi ti vsega polno glavo... To je pa lepo, da je Gregi podaljšal vsaj na 30 minut. Upam res, da se čimprej pozdravi, da boste ponoči mirneje spali Hvala ti, mi vsaka lepa beseda ogromno pomeni
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:10:37
|
|
|
|
natasa34
|
Res ja, midve bi si morale en ženski dan izboriti, mal masaže, čveka ... sanja svinja kukuruz Sam si ga ti veliko bolj zaslužiš kot pa jaz
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:13:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Res ja, midve bi si morale en ženski dan izboriti, mal masaže, čveka ... sanja svinja kukuruz Sam si ga ti veliko bolj zaslužiš kot pa jaz To pa ni res in sama veš, da si ga obe enako zasluživa Si dala odlično idejo, da bom zdaj cedila sline in sanjala...
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:19:28
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, ne vem, če si na majski temi zasledila: za 20.12. planiramo prednovoletno večerjo v eni kitajski restavraciji v LJ, imamo rezervirano od 18. do 23. ure Pridi, se mi ne bo treba sami voziti, mi boš delala družbo.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:23:24
|
|
|
|
natasa34
|
sem zasledila ja, se še odločam, ker zdaj evo testiramo kako zvečer zaspi, zdaj jo par dni spet oči uspava, brez histeričnega dretja. Če bo šlo tako naprej bom šla z veseljem
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:27:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 sem zasledila ja, se še odločam, ker zdaj evo testiramo kako zvečer zaspi, zdaj jo par dni spet oči uspava, brez histeričnega dretja. Če bo šlo tako naprej bom šla z veseljem STISKAM PESTKE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:42:13
|
|
|
|
natasa34
|
jaz tudi!!! upam, da boste imeli čimbolj mirno noč
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 30.11.2008 22:50:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 jaz tudi!!! upam, da boste imeli čimbolj mirno noč Hvala ti Eva naj tudi pridno pančka. Komaj čakam, da se ta teden dobimo na kavi, pogrešam naš čvek... Grem na hitro še majčice pozdravit, potem pa pod kovter. Nočko
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.12.2008 11:58:09
|
|
|
|
orhideja31
|
dan.... ste se pa lepo razpisele včeraj...... Andraž je dobil samo antibiotik in morava v ponedeljek nazaj da mu porihta zob(upamo da bo do takrat oteklina minila),pa danes je bil doma... nataša34,v petek je kar lepo jedel kosilo...tko no.....sej se bo navadil..bogi tvoj sine...revež se je matral z obližem k bi blo lahko zdaj že bolje če bi mu takoj dali gips...butci.....no za tvojega sina da bo čimprej bolje... Špelin@,bogi Gregi no......še njemu da bo hitro bolje....nisem slišala kaj so naredili na šoli...poročaj...... bi šla kava ta teden mogoče v četrtek?????
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.12.2008 15:33:39
|
|
|
|
orhideja31
|
kok bi blo bolj tko k pa ta dež........
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.12.2008 16:05:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 Andraž je dobil samo antibiotik in morava v ponedeljek nazaj da mu porihta zob(upamo da bo do takrat oteklina minila),pa danes je bil doma... za Andraža!!! Ja, na šoli so imeli pa celo sceno... Trije sedmošolci so prišli v šolo totalno pijani Najprej so razgrajali po dvorišču, nato še po šoli in na wc-ju razbili steklenico belega vina, ki so jo prinesli s sabo. Za nameček so uleteli direkt v zbornico in razgrajali, zato je ravnateljica poklicala policijo. So zdaj začasno suspendirani iz šole... Mislim: adijo pamet Sem za kavo v četrtek!!!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 1.12.2008 21:16:53
|
|
|
|
natasa34
|
orhideja31, me smo se včeraj načvekale, ti si pa kar pobegnila Sem za kavo v četrtek!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.12.2008 8:09:33
|
|
|
|
orhideja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 orhideja31, me smo se včeraj načvekale, ti si pa kar pobegnila sorry,jaz ponavadi tak čas že drnjoham.....pa še Andraž ni bil v redu pa nisem bla nil na RR......v četrtek se bomo pa še bolj načvekale......... Sem za kavo v četrtek!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2008 9:08:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2008 9:13:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.12.2008 10:40:07
|
|
|
|
natasa34
|
auroraa, si kar prav začela, čeprav mogoče preveč različne zelenjave naenkrat - zaradi alergij. Ti predlagam, da mu daješ še dva dni isto, potem pa naprej ... Mislim, da je zdaj kavica ob 10ih. Ti bodo še druge napisale kdaj
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 2.12.2008 12:29:50
|
|
|
|
ključek
|
orhideja31, sta že nazaj??kako je bilo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?