Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:56:06
|
|
|
|
jana81
|
no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo.. zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat. aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vode
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:56:20
|
|
|
|
tally
|
Večer!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:59:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo.. zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat. aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vode Super za babi . Super za in , da se znebiš prehlada. Pa seveda HB, da se je dogodivščina z jajci dobro končala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:59:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga. Lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:59:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Guten Abend
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:02:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil aurora, jaz bi kupila prenosno posteljico. mi smo se tudi danes potepali, tokrat z anejo v nahrbtniku. je bla pridna, vmes še zakinkala. mati ima žulj na nogi - peti . sva hodila 2,5 uri. no, malo smo anejo nosila, da ni skozi sedela, da se gospodična ne preveč dolgočasi. pa hvala bogu ni blo veliko za brat A je Aneja rada v nahrbtniku? Jaz bi ga imela, če bi vedela, da se bo naš paglavček rad nosil. zelo je bla pridna, niti pisnila ni. sposodi si enega za en dan, pa boš videla. ma pomoje bo užival, kot večina njih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:03:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal edina: daj se pozanimaj, pa javi!Grem pod tuš za tvojega. Jaz moram tut mojega pohvalit. Danes me je ful v križu bolelo tako da nisem mogla Emilijo sploh dvignt in je vstal ob 10 (je iz nočne)in jo on mel skoraj cel dan. Zdej je spet šel v nočno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:04:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil aurora, jaz bi kupila prenosno posteljico. mi smo se tudi danes potepali, tokrat z anejo v nahrbtniku. je bla pridna, vmes še zakinkala. mati ima žulj na nogi - peti . sva hodila 2,5 uri. no, malo smo anejo nosila, da ni skozi sedela, da se gospodična ne preveč dolgočasi. pa hvala bogu ni blo veliko za brat A je Aneja rada v nahrbtniku? Jaz bi ga imela, če bi vedela, da se bo naš paglavček rad nosil. zelo je bla pridna, niti pisnila ni. sposodi si enega za en dan, pa boš videla. ma pomoje bo užival, kot večina njih. Bom preverila, če ga kdo od poznanih ima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:04:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vodica že teče in še malo pa bom Kje je un smajli za fovšijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:05:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal edina: daj se pozanimaj, pa javi!Grem pod tuš za tvojega. Jaz moram tut mojega pohvalit. Danes me je ful v križu bolelo tako da nisem mogla Emilijo sploh dvignt in je vstal ob 10 (je iz nočne)in jo on mel skoraj cel dan. Zdej je spet šel v nočno. Pridni moški
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:06:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vodica že teče in še malo pa bom Kje je un smajli za fovšijo A tale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:06:33
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vodica že teče in še malo pa bom Kje je un smajli za fovšijo jaz bi tudi, ma nažalost imam tuš kabino (nima niti masažnega tuša)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:07:06
|
|
|
|
sesil
|
v jok in na drevo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:07:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urco . Bo ponči spet nagajal . Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob. jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskov še najmanj v večernjih urah Jaz pa mogoče zgledam nesramno ko pride kdo na obisk, ker jih kratko malo ne šlivim dosti. Imam vedno otroke na očesu in se igram zraven. Drugače pač ne gre, dokler so tako majhni. barbaw saj pri meni je isto, jaz ne morem lepo v miru kofetkat in se pogovarjat ali se igrave, ali kuhave, ali se futramo, ali spi, vedno je nekaj . In potem v bistvu obiski sami sedijo Kaj pa češ? Lahko pa se oni igrajo. K nam hodijo moji in njegovi redko kdaj kakšni njegovi kolegi al pa kdo drug. Tisti pa pridejo npr moj brat al pa njegovi pa se itak z Emilijo igrajo , jaz pa lahko kavico pijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:08:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vodica že teče in še malo pa bom Kje je un smajli za fovšijo A tale? JAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:08:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil v jok in na drevo Samo ne na kokosovo palmo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:09:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. mi smo se pa vsi trije skupaj namakali. Tilen je pošprical celo kopalnico,tako je užival O kako lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:10:07
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa gremmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:10:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal A Matej je imel Aljo in likal? To lahko jaz sanjam. Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kleti On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:11:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa gremmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:12:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal A Matej je imel Aljo in likal? To lahko jaz sanjam. Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kleti On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcu Dobr si tole uštimala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:15:30
|
|
|
|
Estrella*
|
dedce je treba zaposlit, drugač jim same budaleštine rojijo po glavi. Jaz mu dostikrat omenim tako kot pravi barbaw; če si jih naredu, pa še skrbi zanje . Ravno jo je nafutral in sedaj gresta spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih. Veš mene je glih tega nefunkcioniranja malce strah, ker postajam res brez energije zraven teh mojih kil Boš mogla kake energijske tablice jest. Še kake take z veliko cal, da ne boš izgubljala na teži. Katere pa so to? Pa kje se jih dobi? Jih imajo v vsaki večji trgovini in tudi DM jih ima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:17:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo.. zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat. aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vode za babi pa si imela srečo, da nisi kuhinje zažgala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 21:17:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal A Matej je imel Aljo in likal? To lahko jaz sanjam. Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kleti On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcu za atija. fajn si ga zdresirala. za tvojo dresuro
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?