womanpolice
|
KAJŠICA, MISMIS, LARA LIGHT, LUČKA25 IN ŽELVICA99 Hvala za lepe želje. Kaj čmo... pač ni... Čeprav mi še sedaj ni jasno, saj že danes zamuja 8 dan... KISCI... lepa zgodbica... tudi midva načrtujeva poroko za po vsej verjetnosti 2010, vendar uradnega zaprosila še ni bilo, no, niti neuradnega , ker sem glede teh stvari ZELO STAROMODNA in želim takšno zaprosilo od mojega, da ga ne bom nikoli pozabila - nekaj posebnega, romantičnega... sicer mi je že rekel, da ima nekaj v mislih, ampak... še čakam, še čakam.... Ja, jst paa kr delam, delam, delam, kot .... sej veste kak gre tista pesem.. Bila sem prosta samo v torek, sedaj pa delam že od vključno srede in danes tud grem. Jutr sem prosta (pride Kajšica moje mačkone pogledat......... res sta že velika in debela.. črn bolj kot siv), vendar imam tud kr nekaj dela... potem pa delam od torka do vključno sobote. potem pa v nedeljo prosta in od ponedeljka 15. en teden dopusta... bo pa malce leteč, ker morm omi (stari mami najdit mladička kužeka nižje rasti (da ostane bolj majhen), ker ji je prejšnji poginil (starost), in da ji ga nesem.. A ima katera takšne mladičke? potem pa še morm obiskat dve sošolki iz Policijske akademije, saj že obljubljava celo večnost. In bo teden naokoli kot bi mignil... Pa v petek, 12.12., greva na novoletno zabavo (ima jo tako naša postaja kot tudi v njegovi službi; ker sva bila lani na naši, greva tokrat na njegovo). In to bo to... Kaj še naj napišem? Ja, nč.. moj se je zbudil (študiral pozno v noč) in nama grem skuhat kavico.. mmmmmmmmm Dans se verjetn ne tipkamo več, ker delam do 23ih, tko da jutr kaj napišem.. Jst pa bi rada Miklavža vprašala, kje je ta presneta . Sej če bi bil test pozitiven, je ne bi s takšnim pričakovanjem čakala. Ker pa sem imela ovulacijo že kr cca 3 tedne nazaj, bi moral test že realno pokazati.. Moj mi je rekel: "mogoče se je pa test zmotil" Jst pa sm mu rekla da dva testa se ne moreta zmotit.. On pa:"a nama bo sploh kdaj ratalo imeti otroka?" In jst sm mu rekla optimistično "seveda".. ajde babnce in dedca... jutro in lep dan... p.s. SAYURI... Res sta luškana!!! MIŠKA73... Niso me vklenili Halo ? Kaj pa moje borilne veščine???
|