kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 5-30h No ta je pa lovska. Upam, da se spravi mkmalu spat Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. Ja 5.30 , ampak je pa res, da je celo noč spal v svoji postlci in se samo dvakrat dojil. Včeri ste ble pa ekstra pridne, ni kej rečt, pa še glede na to, da vas glih ni blo veliko v akciji . za prenehanje dojenja. A ni to najboljš način, da se sama odstavi??? Mislm, da bo pri naju težka ... Tko zdej ga je zmanjkalo, js grem pa na zajtrk in kofeeee .. Verjetno je res. Pri Andražu ni bilo težav, se je tud sam odstavil. Ja odstavljanje je verjetno eno mukotrpno delo, ki zahteva trden karakter in doslednost mamice. Danes pa naša štrajka s hrano Pojedla je 90ml mleka, in od ostanka 2 žlici kašice frutolino in fertik. Jo je Matej futral v šundru in posledica je tu Jo bo imel kar cel dan, pa se naj zaj..va z njo. Grem nekaj pojest in VIA Logatec A danes greš pa ti v Logatec? Glede odvajanja ne vem kako je, če mora mama to začet delat. Imam srečo, da sta se mi obadva odvadila brez problema. Maja še ni čisto, imamo še ponoči malo cartanja, ampak ne je veliko, ker itak ni. Sem pa prelena, da bi ji naredila 50 ml AM. No, jaz sem začela sama odvajat. Najprej sem izpustila popoldansko dojenje...par dni, pa opoldansko, potem večerno, potem dopoldansko, zdaj še jutranjo.... dojimo se le še zvečer (to sem skušala včeraj opustit, ampak ni ratalo) in ponoči...pa še to je zdaj le za cartanje, ker tudi mleka ni več.
|