Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:37:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 5-30h No ta je pa lovska. Upam, da se spravi mkmalu spat Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. Ja 5.30 , ampak je pa res, da je celo noč spal v svoji postlci in se samo dvakrat dojil. Včeri ste ble pa ekstra pridne, ni kej rečt, pa še glede na to, da vas glih ni blo veliko v akciji . za prenehanje dojenja. A ni to najboljš način, da se sama odstavi??? Mislm, da bo pri naju težka ... Tko zdej ga je zmanjkalo, js grem pa na zajtrk in kofeeee .. Verjetno je res. Pri Andražu ni bilo težav, se je tud sam odstavil. Ja odstavljanje je verjetno eno mukotrpno delo, ki zahteva trden karakter in doslednost mamice. Danes pa naša štrajka s hrano Pojedla je 90ml mleka, in od ostanka 2 žlici kašice frutolino in fertik. Jo je Matej futral v šundru in posledica je tu Jo bo imel kar cel dan, pa se naj zaj..va z njo. Grem nekaj pojest in VIA Logatec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:39:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro! Spali smo do 7.30 , jaz bi še sam Emilija ni istega mnenja. Tko da zdej pijem koffi missy se pa igra. Dobro jutro! No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! men bi se IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. A danes vračaš dovoljenje? Tako je danes smo zaključili! Ma dovolj je bilo 6,5m zajebancije okoli zize. Sem bila prav neumna, da sem tako dolgo vztrajala in se živcirala zraven 100 na uro. Nič nimam od tega, kot le grenak spomin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:47:18
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, ja tako cvilenje poznam, ampak Petjino...ma je nisem zbudila za Živ žav, ena kazen pa tudi mora bit, a ne. Saj popoldne bo spet padel Miklavž pri moji mami...spet igrače.... V petek pa so vsi trije dobili po dve igrači ...tako, da je zadaj pri nas 6 novih igrač ...malo so pretiravali, ampak če časti občina, pa naj Držim pesti, da boš dobro prenesla zaprtje tvoje mlekarne Naty, upam, da ti je kava prijela , jaz je ne pijem več, ker me matra želodec, zato si bom skuhala en zeleni čaj. Jaz sem šla pa ful pozno spat. Najprej je Varja šele okrog polnoči zaspala, jaz pa sem gledala Travo na SLO1.....kar nisem mogla spat. Zjutraj me je pa Gašper zbudil, da se mu da kakat, pa ..... pa psičko zrihtat, pa zakurt, ... Varja, Petja in moj , pa še spijo.
< Sporočilo je popravil kasso -- 7.12.2008 8:50:10 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:48:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro! Spali smo do 7.30 , jaz bi še sam Emilija ni istega mnenja. Tko da zdej pijem koffi missy se pa igra. Dobro jutro! No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! men bi se IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. A danes vračaš dovoljenje? Tako je danes smo zaključili! Ma dovolj je bilo 6,5m zajebancije okoli zize. Sem bila prav neumna, da sem tako dolgo vztrajala in se živcirala zraven 100 na uro. Nič nimam od tega, kot le grenak spomin Jaz pravim svaka ti čast da si toliko vztrajala , jaz bi verjetno obupala in prej nehala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:52:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro! Spali smo do 7.30 , jaz bi še sam Emilija ni istega mnenja. Tko da zdej pijem koffi missy se pa igra. Dobro jutro! No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! men bi se IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. A danes vračaš dovoljenje? Tako je danes smo zaključili! Ma dovolj je bilo 6,5m zajebancije okoli zize. Sem bila prav neumna, da sem tako dolgo vztrajala in se živcirala zraven 100 na uro. Nič nimam od tega, kot le grenak spomin Jaz pravim svaka ti čast da si toliko vztrajala , jaz bi verjetno obupala in prej nehala. Ma saj sem rekla : BUDALA!!! z eno besedo vse povedano. Pa še Matej je to izkoriščal. Vedno ko jo je bil sit; a je lačna, daj jo na zizo. Sedaj ne vpraša več , če je lačna, ker dobi hitro pod nos: jo pa nafutraj Zajtrk je na mizi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:08:11
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: a prideta ju3 na plavanje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:19:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dobro jutro! Najprej bom vprašala vas, če ne bo odziva do večera dam oglas na dobrodelnost: A katera rabi televizor? Smo kupili novega in starega nimamo kam dat, imamo enega čist dost. Je navaden, znamke Grundig, ekran 51 cm, bordo barve, še deluje normalno. Drugače smo OK, ta mali že spi prvo rundo, ker se je zbudil nekaj čez 6 . Zunaj pa je megla, upam da se kmalu dvigne, da gremo lahko potem ven. Bravo Estrella , pa ne, nisi budala, si le dobra mamica, ki je želela svojemu otroku nuditi dobro popotnico v življenje. Jaz bom tud počas nehala dojit. Zdaj se ponavadi doji samo ponoči, pa še to se bolj odžeja kot naje, tko da nima več smisla. Podnevi pa ponavadi niti noče, razen takrat ko gre spat včasih, ampak tega ga pa mislim odvadit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:21:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dobro jutro! Najprej bom vprašala vas, če ne bo odziva do večera dam oglas na dobrodelnost: A katera rabi televizor? Smo kupili novega in starega nimamo kam dat, imamo enega čist dost. Je navaden, znamke Grundig, ekran 51 cm, bordo barve, še deluje normalno. Drugače smo OK, ta mali že spi prvo rundo, ker se je zbudil nekaj čez 6 . Zunaj pa je megla, upam da se kmalu dvigne, da gremo lahko potem ven. Bravo Estrella , pa ne, nisi budala, si le dobra mamica, ki je želela svojemu otroku nuditi dobro popotnico v življenje. Jaz bom tud počas nehala dojit. Zdaj se ponavadi doji samo ponoči, pa še to se bolj odžeja kot naje, tko da nima več smisla. Podnevi pa ponavadi niti noče, razen takrat ko gre spat včasih, ampak tega ga pa mislim odvadit. Tiana, mogoče bi ga pa jaz vzela za Andraža. Koliko pa želiš imet?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:22:19
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dobro jutro! Najprej bom vprašala vas, če ne bo odziva do večera dam oglas na dobrodelnost: A katera rabi televizor? Smo kupili novega in starega nimamo kam dat, imamo enega čist dost. Je navaden, znamke Grundig, ekran 51 cm, bordo barve, še deluje normalno. Drugače smo OK, ta mali že spi prvo rundo, ker se je zbudil nekaj čez 6 . Zunaj pa je megla, upam da se kmalu dvigne, da gremo lahko potem ven. Bravo Estrella , pa ne, nisi budala, si le dobra mamica, ki je želela svojemu otroku nuditi dobro popotnico v življenje. Jaz bom tud počas nehala dojit. Zdaj se ponavadi doji samo ponoči, pa še to se bolj odžeja kot naje, tko da nima več smisla. Podnevi pa ponavadi niti noče, razen takrat ko gre spat včasih, ampak tega ga pa mislim odvadit. Tiana, mogoče bi ga pa jaz vzela za Andraža. Koliko pa želiš imet? Nič, hvala, samo da se ga znebim. Še pripeljem ti ga npr. do Ljubljane. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:26:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jooooj, zdaj sem se spomnila še na tiste cuclje in flaške za sesil. Jih mam še kr doma, sem čist pozabila. Sory! Lahko ti še to dam, ker ste bliže doma, al pa še sesil pride, če se bova zmenile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:48:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina komaj čakam da vidim cotke, ziher si kupila kej fancy šmansi veš sem se odločila, da vseeno grem s svojim ''prijateljicami'' na to novoletno večerjo, in ker so te moje babnce v nulo spedenane sem bila prisiljena v ta nakup, no spet tolk odveč mi ni bilo tako, da bom ponucala še za naš dejt estrella pa kaj se zdej to loteva Alje? barbaw sej kak dan pa lahk maš dopust. naš ati Nejca spravlja spat, sam ne kaže kej preveč obetavno da b zaspal. Jana: a v tem krstu veljajo kakšna pravila, ker bodoča nevesta ne bo krščena pa še na pol muslimanka vem samo da mora bit boter krščen..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:49:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* jana za frizurco, pa ful dobr zgledaš na slikcah. Pa seveda Nejči in botrček glih tko . A ste mel pol kej žurke za krst? Kr js bom tud mogla nardit tko kot ti, ker moj ni glih med navdušenci nad cerkvijo in zakramenti . No, ampak očitno se da tud brez njih ane . mel smo še kosilo ja, jst sem si rekla da bom to nardila ker sem si želela, nekoč pa tko mojmu žal ker ga ni blo zraven aja pa spet sem pozabla Dobro jutro zaželet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:55:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro! Jaz sem pa danes čisto . Naša noč je bila katastrofalna. Manca je sicer zaspala 20.30. ampak se je zbudila 23.40 in potem fertik. Najprej se sploh ni mogla pomirit in nehat jokat, potem ko se je končno umirila, ni mogla zaspat in ko je končno zaspala pri meni v naročju je bila groza, samo da sem jo položola v posteljico je bil neutolažljiv jok. Niti to ni pomagalo, da bi pri meni v taveliki postelji spala. Okrog 2h ponoči je bila že tako utrujena, da mi je zaspala v naročju v moji postelji, vendar je morala biti moja roka ves čas pod njo. In ves čas je jamrala in jokala v spanju, tako da sva skupaj po nekaj minut dremali od 2-6ih. Potem zjutraj mi je pojedla par žlic kaše in spet gotovo in jok. Sm ji naredial flašo in je parkrat potegnila in spet gotovo Uglavnem zdeje je z eno muko spila cca.120ml AM in zaspala, vendar jo slišim na baby fonu, da spet jamra, da ne spi tako umirjeno. Uglavnem, jaz sem danes , moj dragi nič pa nič manj. Grem na hitro mal za nazaj prebrat, ampak ne vsega ker ste čist preveč ble aktivne včeraj zvečer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 9:57:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Jaz sem pa danes čisto . Naša noč je bila katastrofalna. Manca je sicer zaspala 20.30. ampak se je zbudila 23.40 in potem fertik. Najprej se sploh ni mogla pomirit in nehat jokat, potem ko se je končno umirila, ni mogla zaspat in ko je končno zaspala pri meni v naročju je bila groza, samo da sem jo položola v posteljico je bil neutolažljiv jok. Niti to ni pomagalo, da bi pri meni v taveliki postelji spala. Okrog 2h ponoči je bila že tako utrujena, da mi je zaspala v naročju v moji postelji, vendar je morala biti moja roka ves čas pod njo. In ves čas je jamrala in jokala v spanju, tako da sva skupaj po nekaj minut dremali od 2-6ih. Potem zjutraj mi je pojedla par žlic kaše in spet gotovo in jok. Sm ji naredial flašo in je parkrat potegnila in spet gotovo Uglavnem zdeje je z eno muko spila cca.120ml AM in zaspala, vendar jo slišim na baby fonu, da spet jamra, da ne spi tako umirjeno. Uglavnem, jaz sem danes , moj dragi nič pa nič manj. Grem na hitro mal za nazaj prebrat, ampak ne vsega ker ste čist preveč ble aktivne včeraj zvečer Bogice . Kaj jo zobki dajejo? Bejži rajši mal počivat zdej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:05:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Jaz sem pa danes čisto . Naša noč je bila katastrofalna. Manca je sicer zaspala 20.30. ampak se je zbudila 23.40 in potem fertik. Najprej se sploh ni mogla pomirit in nehat jokat, potem ko se je končno umirila, ni mogla zaspat in ko je končno zaspala pri meni v naročju je bila groza, samo da sem jo položola v posteljico je bil neutolažljiv jok. Niti to ni pomagalo, da bi pri meni v taveliki postelji spala. Okrog 2h ponoči je bila že tako utrujena, da mi je zaspala v naročju v moji postelji, vendar je morala biti moja roka ves čas pod njo. In ves čas je jamrala in jokala v spanju, tako da sva skupaj po nekaj minut dremali od 2-6ih. Potem zjutraj mi je pojedla par žlic kaše in spet gotovo in jok. Sm ji naredial flašo in je parkrat potegnila in spet gotovo Uglavnem zdeje je z eno muko spila cca.120ml AM in zaspala, vendar jo slišim na baby fonu, da spet jamra, da ne spi tako umirjeno. Uglavnem, jaz sem danes , moj dragi nič pa nič manj. Grem na hitro mal za nazaj prebrat, ampak ne vsega ker ste čist preveč ble aktivne včeraj zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:06:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Jaz sem pa danes čisto . Naša noč je bila katastrofalna. Manca je sicer zaspala 20.30. ampak se je zbudila 23.40 in potem fertik. Najprej se sploh ni mogla pomirit in nehat jokat, potem ko se je končno umirila, ni mogla zaspat in ko je končno zaspala pri meni v naročju je bila groza, samo da sem jo položola v posteljico je bil neutolažljiv jok. Niti to ni pomagalo, da bi pri meni v taveliki postelji spala. Okrog 2h ponoči je bila že tako utrujena, da mi je zaspala v naročju v moji postelji, vendar je morala biti moja roka ves čas pod njo. In ves čas je jamrala in jokala v spanju, tako da sva skupaj po nekaj minut dremali od 2-6ih. Potem zjutraj mi je pojedla par žlic kaše in spet gotovo in jok. Sm ji naredial flašo in je parkrat potegnila in spet gotovo Uglavnem zdeje je z eno muko spila cca.120ml AM in zaspala, vendar jo slišim na baby fonu, da spet jamra, da ne spi tako umirjeno. Uglavnem, jaz sem danes , moj dragi nič pa nič manj. Grem na hitro mal za nazaj prebrat, ampak ne vsega ker ste čist preveč ble aktivne včeraj zvečer Ojoj boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:08:14
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! SS...vidim, da ste tudi imeli obupno noč .Naš je zaspal ob 19. in spal do 22. potem pa se je začela veselica.Ob 2. sem ga previla, ker je bil ukakan, potem je še bruhnil, sem morala vse preobleči, je dobil lekadol, potem pa smo končno zaspali do 6.30. posledično si je mami danes vzela dopust, kuhinja je zaprta in si bomo kar pico naročili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:42:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Eve mene. Naša je spala točno 30 minut in niti minutke dalj Zdej se je nakakala, mami je dala odpoved in jo dala atiju za merkat, ker si rabim mal glavo ohadit od nje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:43:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči A to smrekco je Nejc postavil???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:44:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** še jst, še jest zdej grem pa catan igrat papa O a tako se bomo zdaj šli Mal poritaš in rep med noge Bi blo boljše sinoči tu viset, bi vsaj en dober čvek imela. Tako mi je pa že pri Catanu šlo vse narobe, pol pa še Mančino ordiniranje celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:45:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma naši se je stanje lica spet poslabšalo. Danes popoldan je bila kar OK, sedaj zvečer, si je spet drgnila in je bila obupna. Širi se nikamor, ostaja na enem mestu; to je kjer se slini; okoli ust, lica, pod brado Bogica mala!!!! Če se spomnim, sta dobili nekaj za mazat? Pa kaj vama to nič ne pomaga, al je slinjenje problem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:46:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj delaste na 7. delu? pridne čceke. sedi 5! mi smo se potepali, zbrali smo dnevno, zdej se še odločamo...ma verjetno jo bomo vzeli. grem pogledat slikce na 6. del Kakšno ste izbrali? češnjevo barvo, nizka omarica dolga cca 150 cm, pa še ena maljhna 60 cm, le malo višja. pol pa še za na steno 4 poličke. Kakšna bo pa cena? cena pa je 470e A boš pofotkala ko jo dobiš? bom, ampak to bo šele sredina januarja. saj ne bomo nikamor pobegnile do maja smo zihr vsak dan tu Pa še res je 10 aprila 7.april pol pa lov za službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:46:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina komaj čakam da vidim cotke, ziher si kupila kej fancy šmansi veš sem se odločila, da vseeno grem s svojim ''prijateljicami'' na to novoletno večerjo, in ker so te moje babnce v nulo spedenane sem bila prisiljena v ta nakup, no spet tolk odveč mi ni bilo tako, da bom ponucala še za naš dejt estrella pa kaj se zdej to loteva Alje? barbaw sej kak dan pa lahk maš dopust. naš ati Nejca spravlja spat, sam ne kaže kej preveč obetavno da b zaspal. Jana: a v tem krstu veljajo kakšna pravila, ker bodoča nevesta ne bo krščena pa še na pol muslimanka Pri pravem župniku so pravila samo ta, da ima boter/botrca vse zakramente. zakramenti so: krst, sveto obhajilo in birma Ja pa boter mora biti tudi obvezno poročen
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 7.12.2008 10:47:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 10:48:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo to je to, kar mam trenutno za povedati. Grem mal ven na zrak, ker drugače se mi bo zrolalo donc čao
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 11:22:26
|
|
|
|
jana81
|
SS pr nas ni treba da je poročen, samo krščen mora bit.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?