|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
7.12.2008 10:51:38   
*Junona*
Dobro jutro čvekiceuser posted image user posted image user posted image

Komaj sem se naspala v domači postelji. Bolečine so še vedno prisotne, ampak mislim, da se stanje izboljšuje - upam, da se ne motim.
Kako pa ste kaj ve?
Frutolinca in zupancdam, tudi vama hvala za lepe želje.

Katera je pisala, da ji trebušček raste kot kvas? Meni se tudi zdi, da je vidno večjiuser posted image user posted image user posted image Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.12.2008 10:54:48   
*Junona*
Aja, pa še nekaj vam naj povem. user posted image

Ko ležiš v bolnici, pač ne nosiš nekih majčk z dekoltejem in podobno... in moj dragi cel teden ni videl mojih dveh prijateljic...user posted image in ko sem prišla domov in se uredila, oblekla majčko z V izrezom, mi je rekel: "Kaj ti si bla pa na plastični kirurgiji in ne na porodniškem?"user posted image user posted image user posted image
Res so mi vidno kipnile tele moje joškice in je prav fajn, ker drugač mam take male orehekeuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.12.2008 10:59:57   
Blueeyes
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.12.2008 11:00:47   
frutolina
prekmurka user posted image   ma midva greva danes v prlekijo na kosilce user posted image   njami njami...sem že lačna. Drugače sem pa danes spaaala... zdaj sem pa iskala neko temo za seminarsko, pa ne kaže ravno najbolje user posted image .
Drugače pa vem kak je to ko sploh ne veš kak bi se učil..ker en zahteva definicije, en hoče da poveš kot je on povedal, en... ma brezveze. Na splošno pa najbolj sovražim ustne izpite  user posted image   edine pozitivne (in smešne) spomine mam na Rimsko pravo..ko je Kranjc rekel da naj grem raje ven preden se bo vrgel skoz okno (naj omenim da mi je to rekel pred eno 20 študenti ki so poslušali moje ustne - so bli vsi tak tiho in gledli v mize da mi je blo prav smešno ko sem šla  user posted image user posted image user posted image  ) pa celo dvakrat sem mogla ven user posted image user posted image user posted image  ampak se nisem dala - in naredila user posted image .  
No, pa saj bo...enkrat bomo vse te izpite pospravle!

Mišk saj vem da se vse da... samo da smo zdravi!! Bi pa tudi jaz kak muffin...čokoladni user posted image

Hm, izvolite malo malce:

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.12.2008 11:04:06   
frutolina
Ooooo Junonca!! Super da si boljše!!user posted image   
Ja, tisto o kvasu in kipenju...moj bušček se tudi vztrajno veča... se mi zdi da kar iz dneva v dan user posted image  bom dala slikce v album da vidite... drugače sem pa danes ugotovila da sta mi še samo 2 modrčka prav?? user posted image user posted image  ostali so nenadoma user posted image  premajhni?? Bo treba v H&M skočit user posted image  ma bom vsaj enkrat mela joškice user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.12.2008 11:25:18   
sobra
uuuuuuuuuuu frutolina kak lep bušiuser posted image user posted image user posted image
Juona me veseli da si boljšeuser posted image user posted image user posted image . Le tako naprej.

Rea 27: ja seveda,itak sm se zatipkalauser posted image user posted image user posted image , to bi blo pa toooo much, da en voziček tok staneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
7.12.2008 11:32:17   
detelja
*Junona* verjamem ti, da je v domači postelji vseeno najlepše spat, lenarit, počivat...glede dveh "prijateljic"...jaz sem se zadnjič tudi preoblačila pa sem iskala eno majčko pa me je dragi videl pa rekel, da imam nekam velike joškice, da mi kar iz modrca lezejouser posted image ...pa sem rekla, ja, zdaj uživaj dokler so še tako velikeuser posted image  če pa nima časa je skoz v tej službiuser posted image  mislim, da je sedaj spet obdobje, ko bosta joškici pridno hitro rastli...

tudi jaz imam občutek, da trebušček expres raste, saj edino tako je pravo...zadnjič, ko je najina user posted image  imela telovadbo sem prav lepo vidla, da se je nekako tako namestila, da je bil trebušček na eni strani ful velik na drugi pa ga skoraj ni bilo...moj je izjavil, da nama sigurno kaže ritkouser posted image

frutolina v H&M imaš sedaj neko akcijo pa imajo ful poceni modrce (5 eur itd.)...mislim, da je to v vseh H&M v ms vem, da je...samo ne vem kako dolgo bo trajala pa če še kaj pametnega dobiš...naše xxxxxxxluser posted image št so verjetno še na zalogiuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 632
7.12.2008 11:58:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Sonček85: Mrbit jih pa kdaj na srečanje prinesem! Muffine mislim!user posted image  Sam da vas ne bo preveč!user posted image  Rajš nič ne obljubim. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sej ti bomo pršle pa pomagat pečtuser posted image user posted image user posted image

junona:jaz sem napisala da mi raste koda imam kvas notriuser posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, pa še nekaj vam naj povem.  me veseli da je bolje in da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ležiš v bolnici, pač ne nosiš nekih majčk z dekoltejem in podobno... in moj dragi cel teden ni videl mojih dveh prijateljic... in ko sem prišla domov in se uredila, oblekla majčko z V izrezom, mi je rekel: "Kaj ti si bla pa na plastični kirurgiji in ne na porodniškem?"
Res so mi vidno kipnile tele moje joškice in je prav fajn, ker drugač mam take male oreheke .

Lep dan vam želim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta tvoj dragi je pa res pojava,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je moj tudi govori kak mam velike in da kake bom šele mela k bom proti koncu in ko bom dojilauser posted image user posted image user posted image user posted image

frutolina:res lep buši ,velik jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.12.2008 12:14:36   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
1.metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                       
2.srečka82(26)            (št. 1, št . 0)            10.12 MF          user posted image   CE 
3.miška2006                
(št.2, št 1)               12.12                user posted image GO
02.04.
4.supermiška(28)         (št. 3, št. 1)            18.12UZ,23.12   user posted image    LJ
5.malcekvita                  (št. 1,št. 0)             12.12                  LJ/PO
6.ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                        user posted image
7._malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                                      user posted image   PO
10.bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                            (št. ?, št. ?)
12.balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF         user posted image PO  
15.kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)  
105.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           09.12 3d              PT            
05.04. 
16.april09                         (št. 3, št. 1)            29.12              user posted image LJ
17.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
18.Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )                             

19.Adelina                         (št. 3,št. 2)        
20.orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                       MB     

06.04. /7.4
21.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                              user posted image     LJ
22.bambocha (25
)           
(št.  1,št. 0)          
07.04.
23.Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
24.jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.   user posted image / user posted image SG-JU       
25.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                      Trst
26.Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          07.01.                KR  
27.jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
28.tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
29.katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
30.bineti                            (št. ?, št. ?)   
31.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
32.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                    MS
10.04.
33.Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            09.01.,10.2      LJ
34.detelja                         (št. 2, št. 0)           06.01.             
35.linči 312                      (št. ?, št. ?)

11.04.              
36.angelito (28)              (št. 1,št. 0 )                                    user posted image LJ
37.aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                       user posted image
38.matt                             (št. 1, št. 0)         
  09.12MF 
39.kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                  
40.aprilcica09                   (št. 1, št. 0)           16.12               user posted image LJ
41.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
42.poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
43.baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
44.Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF          MB
45.diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             12.01           user posted image CE  
13.04.
46.tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                                  NM         
14.04.
47. vud                              (št. 2, št. 1)             19.12             SG
48.zanchy                          (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
49.KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                              user posted image  
15.04.
50.mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
51.pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
52.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           23.12         user posted image   LJ 
53.ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)                                user posted image   LJ      
54.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)          08.12MF           KR   
16.04. 
55.lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 
17.04.

56.L & L(29)                     (št. 3,št. 2)           09.12 MF    user posted image KR
57.MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
58.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          09.12MF      user posted image LJ
59.*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                                  SG
60.klavdyk                          (št.  2,št.1)                                  SG
61.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)         08.12 MF
62.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image 23.12        user posted image user posted image LJ
63.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
64.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
65.blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         09.12.MF,29.12  PO  
66.malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         23.12                  MS

67.čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
68.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                        LJ                          
69.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           17.12 MF        user posted image TRB
20.04.
70.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                  LJ              
71.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MF         user posted image LJ
72.Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                                   user posted image MB        
73.tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

74.frutolina                        (št. 1, št. 0)          30.12.MF             

21.04. 
75.tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
76.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)          23.12 MF          SG
77.PikaV                              (št.3,št.1 )                          user posted image                

23.04.
78.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
79.NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12.      user posted image LJ             
80.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)     
24.04.
81.Sonček 85 user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           16.12.       CE
82.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)         
83.duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            15.01        MB                     
25.04. 
84.pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                              MS
85.Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              19.01    user posted image PO
86.Patrica                          (št. ?,št. ?)
87.rmmaja                        
(št. 3,št. 2)  user posted image user posted image             Dolenjska
26.04.
88.anca(27)                       (št.  
1,št. 0)              18.12    user posted image LJ         
89.zoja B                            ( št. 4 , št. 1)             16.12MF LJ
90.olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
91.štorkljica                      (št.   2,št.  1)              09.12MF                     
92.barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
93.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
94.anchika                           (št. 2 ,št. 1)             31.12
95.rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.
96.narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              17.12  ZASAVJE
97.ella. (33)                        (št.1 ,št.0 )              17.12 MF      user posted image
29.04..
98.mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            15.12MF.BREŽ
30.04.
99.*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            15.12.MF  CE
 1.5.                     
100.copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF 
xx.04
101.ančula                           (št. ?, št.  ?) 
102.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
103.taškica   
                       (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    LJ
104.Blueeyes(25)               
(št. 1, št.  0)           07.01 MF  LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

8.12
krfjolca MF
Tabletka dOr MF
9.12
janja*MF
LILI82 3d
matt MF
L&L MF
nmag MF
blančica MF
BrinaBa MF
olea
štorkljicaMF
10.12
Srečka82MF
11.12
Bojana29 MF
NenaLena
12.12
 Miška 2006
malcekvita
Trenutno imamo:

user posted image :17+1
user posted image :13+1
user posted image :75+2                    

TRENUTNO NAS JE: 105 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.12.2008 12:16:19   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
vud :
.rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.12.2008 12:30:58   
zupancdam
ojla, joj ta miklavž pa obiski, jaz sem tako zmatrana. Kako pa ste kaj ve? Ste napisale da joškice veselo rastejo, jaz jih nimam kam dati , so že bile manjše ko sem nehala 3 mesece nazaj dojiti, sedaj se pa spet pripravlajajo na dojenje, hi hi.
detelja, ja sem videla toliko toboganov, najbolj sem si zapomnila tistega rumenega ko zgleda kot raketa, pa ful veliki so. Ko smo hodile peš iz bungalova do kopališča, je Lara veselo vriskala, tobogani, tobogani so...
Pa to so hodili kar v kopalkah vzunaj, bbbbrrrr.
Sonček pridi kaj na msn, no pa saj jaz nimam zdajle časa, pol pop, če nebo več obiskov. Sem že malo sita vsega, komaj čakam na pon. pa čeprav mi pon. nikoli niso bili všeč ker je začetek tedna.
Lepo popoldne želim vsem.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.12.2008 13:00:37   
mišk
Frutolina: Tvoj trebušček bi bila pa kar za v kakšno revijo!!user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.12.2008 14:59:23   
detelja
zupancdam pa to je ta tobogan-podoben raketi, ki bi naj bil ne vem točno po katerem kritieriju celo največji na svetu...mislim, da po hitrosti...en prijatelj od dragega je tam vodni reševalec pa je rekel, da se zna zgodit, da ko se pripelješ dol te sleče, da včasih ženske ful nage letajo, ko jim kopalke pa vse strga iz telesa...ja, seveda zunaj letajo, če so pa tudi zunaj bazeni...jaz se spomnim eno 2,3 leta nazaj sva se šla kopat (zunaj je bilo mislim, da -21 st) pa se je moj dragi hotel po toboganu peljat jaz pa sem ga zunaj v bazenu čakala in veš, da so mi mokri lasje zmrznili pa na ušesih sem imela leduser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.12.2008 16:23:19   
Tabletka dOr
Tudi moj trebuh se je zadnje dni opazno napihnil. Za moderca sem pa ful vesela, da sem si pred dvema tednoma kupila dva nova, ker starih ne spravim več gor user posted image user posted image user posted image

Detelja jaz sem zadnje dni tolk lačna, da bi se na tvojem mestu, kar preselila v moževo restavracijo in tam sam papcala in papcala user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.12.2008 16:40:15   
*Junona*
Punce, hvala za lepe želje.user posted image user posted image user posted image Sem vas pogrešala, ko vas nisem mogla spremljat.

Zdajle grem pa v Frutolincin albumček pokukatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.12.2008 16:41:31   
*Junona*
Ne morem videt slikicuser posted image . Kak pa to? Imaš mogoče geslo?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.12.2008 16:47:09   
detelja
Tabletka dOr jaz bi pa samo sladkarije jedla...me je kar groza na vago stopit...bo verjetno kar error izpisalauser posted image user posted image  nikoli nisem imela tako rada sladkarij kot jih imam sedaj...sem glih mojemu rekla zadnjič "še dobro", da se bližajo taki prazniki, ko so vedno polne mize peciva, keksov...user posted image pa kar je najboljše moja sestra ful rada peče in ko pride v slovenijo me vedno spašuje kaj bi rada jedla, da mi to narediuser posted image  najin otrok bo verjetno sladek kot cukeruser posted image user posted image  ko je bila moja prijateljica v 6 mesecu pa je nonstop govorila, da se ji lušta sladoled pa potem spet čokolada pa spet keksi...se mi je zdelo, da pretirava sedaj sama vidim, da pride to obdobje... a ste se veliko zredile?...jaz do srede +6 kguser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.12.2008 17:51:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

.jaz se spomnim eno 2,3 leta nazaj sva se šla kopat (zunaj je bilo mislim, da -21 st) pa se je moj dragi hotel po toboganu peljat jaz pa sem ga zunaj v bazenu čakala in veš, da so mi mokri lasje zmrznili pa na ušesih sem imela led user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem videt slikic . Kak pa to? Imaš mogoče geslo?

meni pa napiše da se moram prijavit pa sem prijavljenauser posted image slikco njenga bušija pa vidm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.12.2008 19:40:20   
*Junona*
Ja, meni tudi to napiše. Ampak ne vidim velike slikice, tisto malo. Ko pa kliknem na album pa mi napiše, da nisem prijavljena. 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.12.2008 19:41:18   
*Junona*
Jaaaaa, zdej pa delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaki lepi bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.12.2008 20:11:33   
sonček85

Ja, meni tudi to napiše. Ampak ne vidim velike slikice, tisto malo. Ko pa kliknem na album pa mi napiše, da nisem prijavljena. 
ja zdaj tudi meni delaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.12.2008 20:42:48   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Frutolina: Tvoj trebušček bi bila pa kar za v kakšno revijo!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem bolj sramežljive sorte za take zadeve user posted image   Mogoče kje dobro plačajo user posted image  ? saj ne...hec... user posted image

Drugače pa sem kar zafarbala ko sem prebrala vaše izjave user posted image  meni se zdi da postajam vedno bolj smešna user posted image  ni čudno da me dragi hruškica kliče user posted image  še malo pa bom jabkica user posted image user posted image  je pa bušček res postal ogromen - ker na začetku ste mele vse tolko večjega od mene da me je bla kar groza user posted image  se je pa moj bebi zaj odločil intenzivno papat.... joj, kak bom šele čez 4 mesece user posted image  no, bom kar mesečno dajala slikice gor da vidimo user posted image
Mate pa tudi ve lepe trebuščke user posted image  bi blo pa fajn da bi dale bolj sveže slikce gor - oziroma tiste ki jih še nimate--- ne bodite take sramežljivke user posted image

Drugače pa grem jutri do H&M -a, upam da bo kaj zame. Bi mi pa prav prišla kaka akcija. Pa še po božična darilca bi mogla it user posted image   - letos ne bodo lih velika,bodo pa uporabljiva user posted image  
A ve ste že kaj ( al boste) pisale user posted image ?

Detelja jaz sem se do te srede zredila 3,5 kg.... samo sem pa zaj padla v neko fazo ko kar jem pa jem...tak da do morfologije pričakujem že kaki 2-3 kilce več (najmanj user posted image ). Bodo božični prazniki naredli svoje...že vidim, ko so me same oke. 

Nič zaj letim pa user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , in še kaj user posted image  potem pa user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil frutolina -- 7.12.2008 20:44:48 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.12.2008 21:00:25   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Tabletka dOr jaz bi pa samo sladkarije jedla...me je kar groza na vago stopit...bo verjetno kar error izpisalauser posted image user posted image  nikoli nisem imela tako rada sladkarij kot jih imam sedaj...sem glih mojemu rekla zadnjič "še dobro", da se bližajo taki prazniki, ko so vedno polne mize peciva, keksov...user posted image pa kar je najboljše moja sestra ful rada peče in ko pride v slovenijo me vedno spašuje kaj bi rada jedla, da mi to narediuser posted image  najin otrok bo verjetno sladek kot cukeruser posted image user posted image  ko je bila moja prijateljica v 6 mesecu pa je nonstop govorila, da se ji lušta sladoled pa potem spet čokolada pa spet keksi...se mi je zdelo, da pretirava sedaj sama vidim, da pride to obdobje... a ste se veliko zredile?...jaz do srede +6 kguser posted image

Detelja...pri meni je isto...prav bojim se stopit na tehtnico user posted image

Pa ni čudno, da se bojiva, da bova staknile diabetes, če sva že po naravi sladkosende user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.12.2008 7:38:47   
Miška2006
Dobro jutro vam želim. Pr nas zebe kot na severnem polu, čeprav smo na primorskem.

Dobro ste se razpisale. Čez vikend sploh vas ne dohajam. Med tednom pa ja, ker sem sama doma in se lahko posvetim vsakemu postu, čeprav jih je glih med tednom ogromno.

Neposredna povezava do sporočila: 649
8.12.2008 7:42:04   
detelja
jutro...kako ste? v ms se končno kaže sonček...ampak je kar hladno...pa naj bo, samo, da bo sonček....

Tableta dOr po naravi glih nisem sladkosneda, mogoče tu pa tam pred menstruacijo...sedaj v nosečnosti pa zadnje tedne umiram, kako se mi vse sladko lušta:) meni je pa včeraj prinesel dragi iz službe en velik krožnik poln keksov, peciva-so baje eni imeli krst pa so jim dali...problem-ob 22.30 sem se vsedla za ta krožnik in se basalauser posted image  res moram pazit glede sladkorne, ker sem v otroštvu imela začetek sladkorne...pa še to moj dragi bo danes popoldan doma pri namauser posted image user posted image user posted image ga bo prišel sodelavec zamenjat kljub temu, da je na bolniški-moj dela že od prejšnjega vikenda vsak dan pa to cele dneve...edino v torek je bil fraj...

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!