|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
7.12.2008 10:08:07   
Pupa7
pojma nimam, bo treba šefa kuhne prašat, pa ga še zmer ni... 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
7.12.2008 10:10:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz bom pa danes skuhala pire,spekla rebrca,pa zeljno solato zraven naredlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
7.12.2008 10:10:24   
mama_milchy
Jutro,

kako smo kaj danes? Nedeljsko razpoložene?
No, mi smo že zajtrk pojedli sedaj pa počasi že priprava za kosilo; zdaj pa grem veselo med cunje - pranje, pobiranje suhih in likanje....sej tega nikoli ne zmanka....

Za nazaj pa bom šla več ksno brat; da vidim če je treba kej pokomentirat.

Uživajte v nedelji, pri nas je sonček user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
7.12.2008 10:11:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

kako smo kaj danes? Nedeljsko razpoložene?
No, mi smo že zajtrk pojedli sedaj pa počasi že priprava za kosilo; zdaj pa grem veselo med cunje - pranje, pobiranje suhih in likanje....sej tega nikoli ne zmanka....

Za nazaj pa bom šla več ksno brat; da vidim če je treba kej pokomentirat.

Uživajte v nedelji, pri nas je sonček user posted image
mamaM danes je NEddelja,za to se nikar preveč ne matrajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.12.2008 10:12:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz bom pa danes skuhala pire,spekla rebrca,pa zeljno solato zraven naredlauser posted image

pa kaj me zaje... user posted image jaz bi tudi kaj takega domačega user posted image user posted image user posted image lahko se povabim ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.12.2008 10:12:17   
spps
men pa naša beba moje rebrce prestavljauser posted image user posted image user posted image ka mi je smešnouser posted image user posted image user posted image pa mi kr neki telovadiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.12.2008 10:12:36   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa kaj me zaje... user posted image jaz bi tudi kaj takega domačega user posted image user posted image user posted image lahko se povabim ??? user posted image user posted image user posted image

ti kruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.12.2008 10:14:19   
čebeica maja
DAN

PUPA, Te UTEŽI si kupila v slo, v lekarni. HALO sm tri mesce, jaz bi mela porodniško tri leta, no ko je bil star 10mescov sem nekako bila pripeavljena it delat. Pa nimajo namena podalšat?

Kosilu nedelsko sm brez juhe-

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.12.2008 10:14:24   
Pupa7
mamaM ma spps prav, nikar ne pretiravaj raje malo počivaj pa izkoristi sonček user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.12.2008 10:15:32   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN

PUPA, Te UTEŽI si kupila v slo, v lekarni. HALO sm tri mesce, jaz bi mela porodniško tri leta, no ko je bil star 10mescov sem nekako bila pripeavljena it delat. Pa nimajo namena podalšat?

ja v slo.. ti pošljem ZS

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.12.2008 10:17:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

mi bomo tud brez župeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.12.2008 10:18:13   
čebeica maja
JA prosim hvala

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.12.2008 10:23:19   
Lolita23
Živjo!!!!

Vidim, da ste v polnem zagonu.user posted image user posted image user posted image

spps jaz imam tudi probleme z kislino,predvsem kadar jem slatko-čokolado ali pa kot sem včeraj ugotovila špehovko.user posted image Katastrofa kak je to ogaben občutek.

Midva greva kar k tašči na kosil, sicer je že čas za pospravljanje stanovanja, sam to raje jutri, se mi danes ne da, pa še zgleda da celo mogoč ne bo danes deža, pa grem lahk malo okol.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.12.2008 10:24:48   
Lolita23
Ma men pa še kar piše 2 meseca 4 tedne 1 dan.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.12.2008 10:25:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Vidim, da ste v polnem zagonu.user posted image user posted image user posted image

spps jaz imam tudi probleme z kislino,predvsem kadar jem slatko-čokolado ali pa kot sem včeraj ugotovila špehovko.user posted image Katastrofa kak je to ogaben občutek.

mene je najprej kislina zaj... zarad čokolade,zdaj pa ni važno kaj pojem,ko me zagrabi,mi ni spasauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.12.2008 10:27:09   
Pupa7
čebeica nč nemisljo podaljšat porodniške, jst sm bla čist paf, no pa sej so švicarji za luno če so ženske dobile volilno pravico 1980 jih pač s tako porodniško prisilijo da pustijo službe in so doma gospodinje... res no comment...

si dobla ZS?

Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.12.2008 10:28:51   
spps

Ma men pa še kar piše 2 meseca 4 tedne 1 dan.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  sej si ti kr za manouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.12.2008 10:28:55   
Pupa7
spps po hrani ne pit baje pomaga ... pa sej so ti že vse povedal, kaj čm ti še jst pametvat hahahah

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.12.2008 10:31:58   
spps

spps po hrani ne pit baje pomaga ... pa sej so ti že vse povedal, kaj čm ti še jst pametvat hahahah
nikol ne pijem takoj po hraniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.12.2008 10:32:23   
Lolita23
 spps samo 1 dan.Ampak jaz sem se z tamalo zmenla, da 1.3 do 8.3 je dan D, seveda če bo po mami bo pa že tak lahk konc februarja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
7.12.2008 10:33:19   
spps

spps samo 1 dan.Ampak jaz sem se z tamalo zmenla, da 1.3 do 8.3 je dan D, seveda če bo po mami bo pa že tak lahk konc februarja.user posted image user posted image user posted image
ne se tolažit s tem,da boš prej rodila,ker se potem vleče vse skupaj kot kurje črevouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
7.12.2008 10:38:06   
spps
katerra je že napisala,da si težko poreže nohte na nogah?

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
7.12.2008 10:41:28   
čebeica maja
PUPA hvala. Če pa pustijo službe, dobijo kakšno podporo, al kaj jih možje živijo

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
7.12.2008 10:41:38   
PERSIDA
Ojla!!

Pupa7 - vidiš ,pa tudi vse.
Sem že od včeraj pri starših in bratu.Moj je šel na furo na nizozemsko ,pa mi ni sami za doma čepet ,pa sem se kar k mojim povabila.Zadnjič  se mi je zaluštalo tako krofov in moja draga mami seveda včeraj naredi krofe.Mljaska.Pojedla sem jih kar tri pol ,pa je bilo veselo ponoči.Joooj zgaga.
Danes ,pa sem seveda še na kosilu tukaj.Bo ,pa juhca,pečen piščanec ,pečen krompirček in solata.Sladice ,pa danes ne bom ker jo je bilo včeraj dovolj.

tasa_m
- se opravičujem ,ker sem tako pozna- hvalabogu ,da je s tabo vse v redu in s tvojo pikico.Ta majhen problemček boš ,pa že rešila.

spps - dobrodošla v klubu "bolniška",čestitke.Glede na to ,da delava v podobni proizvodnji vem kako ti je pri srcu ,če bi morala v ta džumbus.Pa mislim ,da smo sedaj tako daleč,da nam to ne bo več potrebno.Jaz niti ne pomislim ,da  bi šla delat.Skoz sem rada delala ,če glih so me psihično uničevali,sedaj ,pa res ne bi tvegala ,da me pokončajo in hkrati mojega otroka.

tasa_m - kaka je zdaj tota tvoja frizura ,si gola ali še imaš kaj na glavi?user posted image

yassy - želim ti ,da pregled mine brez težav in da narediš vse preiskave ,kot smo jih me.

Pupa7 - želim ti ,da bi lahko čimprej vstala iz postelje ,da se postaviš na stare tire.Dihanje ,pa ti povzroča težave zato ,ker ležiš na hrbtu.Vem ,da drugače ne smeš samo ,če bi jaz tako ležala ,bi me mala dva že zadušila.Trebuh ,pa imam sedaj res vsak dan večji in vsak dan več težav glede gibanja.Danes sem neka zatečena ,tak ,da je danes na programu ležanje ,če bom le zdržala.

=jasna= - dobro je vedet ,da še dihaŠ

Sem še koga pozabila - zagotovo.No vsem skupaj želim lepo nosečnost brez težav.Da ,pa nas je večina v klubu "invalidov" ,pa itak že ptički čivkajo.Je ,pa dobro slišat,da je še kdo drug tudi zjamran.user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
7.12.2008 10:41:48   
spps
nič  punce,lepo se imejte,če se dane4s ne tipkamo.
uživajte v nedeljiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?