PERSIDA
|
Ojla!! Pupa7 - vidiš ,pa tudi vse. Sem že od včeraj pri starših in bratu.Moj je šel na furo na nizozemsko ,pa mi ni sami za doma čepet ,pa sem se kar k mojim povabila.Zadnjič se mi je zaluštalo tako krofov in moja draga mami seveda včeraj naredi krofe.Mljaska.Pojedla sem jih kar tri pol ,pa je bilo veselo ponoči.Joooj zgaga. Danes ,pa sem seveda še na kosilu tukaj.Bo ,pa juhca,pečen piščanec ,pečen krompirček in solata.Sladice ,pa danes ne bom ker jo je bilo včeraj dovolj. tasa_m - se opravičujem ,ker sem tako pozna- hvalabogu ,da je s tabo vse v redu in s tvojo pikico.Ta majhen problemček boš ,pa že rešila. spps - dobrodošla v klubu "bolniška",čestitke.Glede na to ,da delava v podobni proizvodnji vem kako ti je pri srcu ,če bi morala v ta džumbus.Pa mislim ,da smo sedaj tako daleč,da nam to ne bo več potrebno.Jaz niti ne pomislim ,da bi šla delat.Skoz sem rada delala ,če glih so me psihično uničevali,sedaj ,pa res ne bi tvegala ,da me pokončajo in hkrati mojega otroka. tasa_m - kaka je zdaj tota tvoja frizura ,si gola ali še imaš kaj na glavi? yassy - želim ti ,da pregled mine brez težav in da narediš vse preiskave ,kot smo jih me. Pupa7 - želim ti ,da bi lahko čimprej vstala iz postelje ,da se postaviš na stare tire.Dihanje ,pa ti povzroča težave zato ,ker ležiš na hrbtu.Vem ,da drugače ne smeš samo ,če bi jaz tako ležala ,bi me mala dva že zadušila.Trebuh ,pa imam sedaj res vsak dan večji in vsak dan več težav glede gibanja.Danes sem neka zatečena ,tak ,da je danes na programu ležanje ,če bom le zdržala. =jasna= - dobro je vedet ,da še dihaŠ Sem še koga pozabila - zagotovo.No vsem skupaj želim lepo nosečnost brez težav.Da ,pa nas je večina v klubu "invalidov" ,pa itak že ptički čivkajo.Je ,pa dobro slišat,da je še kdo drug tudi zjamran. .
|