Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:27
|
|
|
|
Anitka
|
Tako bejbe, jaz se predajam in grem v krtkovo deželo, saj ne vem kaj me ponoči spet čaka. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti Tako malo kot ga je v pecivu ne škodi . 7 žlic v celem pladnju, pojedla pol pladnja =3,5 žlice. jem 2 dni=1,75 žlice na dan. torej en majhen štamperle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat. Tale tvoja Petja je kot moj Jaka. Ena prava katastrofa. Ja res katastrofa...je šla spat že z Gašperjem, potem se je moj odpravljal in ju je on miril v spalnici...čez nekaj časa pa ko mi je Varja zaspala, sem jo nesla v spalnico spat, Petja pa je bila v postelji z Gašperjem na podgradu in sta imela žur pod kovtrom. sem jima rekla, da ju niti pod razno ne bom zbudila za živ žav...no potem pa je prilezla s spalnice in bila še urco na kavču...no nadaljevanje pa sem že napisala........ smo pa imeli obiske do 20:00, ene prijatelje s tremi otroci...pa zgleda, da so bili vsi preveč znorjeni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam dovolj za danes. 135 postov. Bo že moglo bit dovolj. LAHKO NOČ!!!!! Lahko noč!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti To bo to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:05:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam dovolj za danes. 135 postov. Bo že moglo bit dovolj. LAHKO NOČ!!!!! Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:05:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti Tako malo kot ga je v pecivu ne škodi . 7 žlic v celem pladnju, pojedla pol pladnja =3,5 žlice. jem 2 dni=1,75 žlice na dan. torej en majhen štamperle kronik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:05:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako bejbe, jaz se predajam in grem v krtkovo deželo, saj ne vem kaj me ponoči spet čaka. Lahko noč Lahko noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:06:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam dovolj za danes. 135 postov. Bo že moglo bit dovolj. LAHKO NOČ!!!!! Tudi vam nočko obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:06:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti Tako malo kot ga je v pecivu ne škodi . 7 žlic v celem pladnju, pojedla pol pladnja =3,5 žlice. jem 2 dni=1,75 žlice na dan. torej en majhen štamperle kronik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:07:36
|
|
|
|
sesil
|
kasso, petji pa 2 na rit . dobra si , jaz bi živčni zlom dobila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:07:37
|
|
|
|
tally
|
V dobrih treh urah 15 strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:09:35
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem tudi spat. mojega sicer še ni, bo posla mrzla...nič rekreacije...pa lih kondome sem na 1. dec. dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:09:42
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!? Vem ja kako je to. Ja vemo kako to izgleda. Mali ravno to izvaja Ma mu grem ušesa navit A ti Andraž še vedno ne zaspi sam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:11:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem tudi spat. mojega sicer še ni, bo posla mrzla...nič rekreacije...pa lih kondome sem na 1. dec. dobila Nočko jaz grem tudi v mrzlo pojstlo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:11:42
|
|
|
|
sesil
|
Andraž dojenček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:12:05
|
|
|
|
sesil
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:14:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kasso, petji pa 2 na rit . dobra si , jaz bi živčni zlom dobila. saj sem ji eno dala, ker sem znorela...drugače se pa ful zadržujem....ampak vam povem, da mi ne bi bilo prav nič žal, če bi jo konkretno usekala po riti (ma je nisem, ker vem, da ni prav). Tudi popoldne smo se skregale pri kosilu, je pol ure trmarla v postelji, dokler ni zaspala....ma jaz res ne vem, ampak zadnje čase ima take izpade trme, da jaz res nimam živcev za to. Gašper ni niti enkrat tako vztrajal s trmo, tako, da je zame to novo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:15:27
|
|
|
|
kasso
|
A zdaj pa vse greste al kaj, ko sem komaj prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:16:26
|
|
|
|
kasso
|
Ja no grem pa v branje, saj literature pa je kar nekaj nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 7:19:04
|
|
|
|
Naty*
|
Dobro jutro! Ok, da je 7. del še nekak gre, ampak 15 strani v 7.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ve ste čist nore... en dan zabušavam pa kr ne pridem do konca. No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! Miklavž je včeri mal nanosil, drgač pa nič novega . jana za frizurco, pa ful dobr zgledaš na slikcah. Pa seveda Nejči in botrček glih tko . A ste mel pol kej žurke za krst? Kr js bom tud mogla nardit tko kot ti, ker moj ni glih med navdušenci nad cerkvijo in zakramenti . No, ampak očitno se da tud brez njih ane .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 7:52:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!? Vem ja kako je to. Ja vemo kako to izgleda. Mali ravno to izvaja Ma mu grem ušesa navit A ti Andraž še vedno ne zaspi sam? Andraž zaspi sam, samo problem ga je spravit v posteljo.Pol pa cvili in vpije in zbudi Aljo. Včeraj je zaspal na sedežni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 7:57:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobro jutro! Ok, da je 7. del še nekak gre, ampak 15 strani v 7.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ve ste čist nore... en dan zabušavam pa kr ne pridem do konca. No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! Miklavž je včeri mal nanosil, drgač pa nič novega . jana za frizurco, pa ful dobr zgledaš na slikcah. Pa seveda Nejči in botrček glih tko . A ste mel pol kej žurke za krst? Kr js bom tud mogla nardit tko kot ti, ker moj ni glih med navdušenci nad cerkvijo in zakramenti . No, ampak očitno se da tud brez njih ane . Jutro! Naty, cel dan je bila včeraj zabušancija, saj smo naklofale le 11 strani do večera, pol pa smo mogle mal na gas stopit 5-30h No ta je pa lovska. Upam, da se spravi mkmalu spat Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:12:40
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 5-30h No ta je pa lovska. Upam, da se spravi mkmalu spat Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. Ja 5.30 , ampak je pa res, da je celo noč spal v svoji postlci in se samo dvakrat dojil. Včeri ste ble pa ekstra pridne, ni kej rečt, pa še glede na to, da vas glih ni blo veliko v akciji . za prenehanje dojenja. A ni to najboljš način, da se sama odstavi??? Mislm, da bo pri naju težka ... Tko zdej ga je zmanjkalo, js grem pa na zajtrk in kofeeee ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 8:37:03
|
|
|
|
tally
|
Dobro jutro! Spali smo do 7.30 , jaz bi še sam Emilija ni istega mnenja. Tko da zdej pijem koffi missy se pa igra. Dobro jutro! No midva sva dons vstala ob 5.30 , zdej pa skoz čakam, da bo šel še mal spat, ker rabim kavooooo!!!! men bi se IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena Punca se noče tudi zjutraj več dojit in z današnjim dnem zapiram mlekarno. Dojili smo se 6,5m. A danes vračaš dovoljenje?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?