Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:55:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Pa ve ste hujše od otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:55:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:56:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Ledena torta Packa, še jaz bi en košček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:56:08
|
|
|
|
barbaw
|
Kasso a si se ustrašila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:56:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Ti jo pošljem po hitri pošti Joj , če bi bilo izvedljivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:56:30
|
|
|
|
kasso
|
mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:56:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:57:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Pa ve ste hujše od otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:57:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat. Tale tvoja Petja je kot moj Jaka. Ena prava katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:57:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju O jaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:58:50
|
|
|
|
barbaw
|
Včasih smo čvekale do 22, potem do 22.30, zdaj pa že 23.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:58:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:58:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila Pa kako ti to rata. To je pri meni skoraj mission impossible Ma ne vem nisem neki mahnjena na sladko, nazadnje sem pojedla pri tebi pijano nevesto pa mogoče kak piškot po tem. Jem samo temno čokolado.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:59:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat. ti ti Petja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:59:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat. Štala jaz imam Andraža v naročju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:59:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!? Vem ja kako je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:59:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:00:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso mene pa želodec matra, ko me Petja tako živcira da bom popizd**. Ni hotla it spat, potem pa pred 10 minutami se odločla, da gre sama, da se bo sama pokrila....jaz pa brišem do konca tla v kuhinji in slišem šunder iz spalnice. Ta frajla je odprla luč, zbudila Varjo in se z njo menla ...jaz pa ...zdaj pa imam Varjo zbujeno v naročju...vsake toliko, pa se sliši še šunder...upam, da ne bo šla spat k Gašperju....aja, sem pa sama, ker je šel moj žurat. Štala jaz imam Andraža v naročju Jaz pa v Jakovi postelji ležim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:00:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:01:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:02:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti Tako malo kot ga je v pecivu ne škodi .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:02:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti Potem pa kr navali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:02:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kasso a si se ustrašila? Ja Imam pa cmok v grlu od jeze...sem se celo zjokala...no, ma saj veš, kako to izgleda, a ne!? Vem ja kako je to. Ja vemo kako to izgleda. Mali ravno to izvaja Ma mu grem ušesa navit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:03:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne govorit o hrani!!!!!!!!!!!!!! danes sem se spet nažrla. sladkiša , zdej pa res tiho! Jaz mam pa torto v hladilniku in se jo nisem dotaknila A lahko dobim kakšen kos? Kakšna pa je??? Mmmmmmmmmm, kako dober sendvič papam. Ja saj res kakšna torta je? Ledena torta. Ne vem če bi bila zate je mal ruma not. Mogoče bi pa Gal bolje spal Anitka, saj res to bi bilo za vaju a zato mi aneja zadnje 2 noči spi. rum je v pijani nevesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 23:04:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz imam dovolj za danes. 135 postov. Bo že moglo bit dovolj. LAHKO NOČ!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?