Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:11:22
|
|
|
|
petra1984
|
hd...se strinjam z lunco, ker zvok ušesa para! Sploh ob dveh ponoč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:13:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:14:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se zdi kot cviljenje z zeloooooooooo visoko frekvenco. auuuuooooo, auuuuooooooo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:15:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:20:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:21:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
lunica - hehehe, ja valda me je skor kap, po eni strani mi je bil bed kaj sploh ma za pisat tu gor, po drugi pa je blo lepo od njega oziroma od mene, ker sem itak jaz to napisala HD pa je čarovnica - se je zbudil 10 minut kasneje kot je napovedala ob pol enih jagod še ni blo
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vas prišla na hitrco pozdravit, k sm vidla, da ste že na 5.delu - vauuuuu. auroraa - kako kaj Matic? In kako kaj ostali sončki? Vidim, da tud ve sodelujete na face - ampak rr ni nč na slabšem - no, lepo se imejte. In vsem sončkom eno lahko, mirno in dolgo nočko.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:28:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
jaz tud pogrešam majo24 - se ni nič oglasla danes Majaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:28:59
|
|
|
|
osa3
|
Še ena šala preden grem pod tuš ... Se srečata 2 kapljici mleka. Reče prva: kaj ko bi naredile kaj otrok? Druga odgovori: ne morem sem sterilizirana.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nya ful lepa slikca od malija. razturamo ane kak se mate pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda ok lunica - sem vidla, da si se opogumila, pa knjigico izdala. SUper . A si iz tega foha? No, drgač smo pa ok. Dans je naš mali pogruntal, kako se plazi naprej. Ma pravi sistem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No, drgač smo pa ok. Dans je naš mali pogruntal, kako se plazi naprej. Ma pravi sistem ma daaaaj? kak se plazi, na kak način ? bravo luka patrik. sej veš nya, pomembno je ime jap knjigica izide, nisme pa iz tega foha. no zdej sem verjetno rovarka, hruška je tak čarovnica, že dolg vemo sam ne okol govort. majo jst tut pogrešam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:39:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:39:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hruška, luka se je pri 4 mescih že plazu, noge dvignu in z ritjo naprej... zdej pa SPLOH ne zna več, po moje ker se je zredil in ne more teže telesa naprej premaknit. prej pa je sam z močjo premiku telo... tudi obrača se težje, prej se je prekucnu v stotinki, zdej se obrača po šolsko. drugače pa mislim da je luka patrik od naje med zelo hitrimi! po moje se plazijo nekje pri 6,7,8 mescu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:41:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
haha, tak je naš delal ja kak je smešn
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 22:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud za igračami gre, sam daljinc je pa res zakon - se vid, da je po očitu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 22:42:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 23:21:55
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, končno prilezla naokoli ... celo popoldne smo se namreč potepali, sprehod, pa en ornk šoping ... nam je Miklavž prinesel nov zunanji disk, pa čevlje - sem si pa za foro dala izmerit stopala, da vidim pri čem sem. Skoraj me je kap, ampak program mi je ponudil precej čevljev št. 38!! No, vseeno pa imam res za številko večjo nogo kot prej porodom. Mi je kar malo hudo, ker nimam več "nogic" IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ' Heh, malce sem sumničava, ker se mi zdi to bolj žensko pisanje ... a je mami pomagala? Sicer pa bravo ati rovar, da podpiraš nas mamice, ki se družimo tu in upam, da si se odkupil pri najdražji... nikar ne pozabi, kakšne zaklade imaš doma. sploh nisem hotla komentirat tega, pa mi ne da miru.. Ja Majuška, narekovala sem mu kaj naj napiše. Mislim, kake maš! in jaz bi od tega mela kaj že Ma smotka, nisem tako mislila ... ampak je res, vsaj meni se tako zdi, nekaj ženskega v tem načinu pisanja, kot je bilo objavljeno. Menda mi ne boš zamerila, to je samo moje mnenje IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ne nisem čarovnica...jst sem coprnica čarovnica sem jaz
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?