Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:30:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem že napol zakinkala za računalnikom , lahko noč vam želim Nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:31:35
|
|
|
|
barbaw
|
Moj je tako zmatran prišel od kolega, da si je nastavil film in zaspal. Tak je kot angelček . Jaka pa v svoji sobi riše po magnetni tabli. Ga je tisto pop. spanje čisto zmešalo. Pa drl se je kot ko se je zbudil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:32:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi Tak je moj . Prvo stvar, ki jo vidi kupi in se potem tepe po glavi kaj sem to kupil. Midva pa greva 5x v trgovino isto stvar gledat, odločava se 1 mesec in potem kupiva. Glede pohištva se pa še nisva zafrknila. Men se zdi čisto normalno da ful premisliš in dobro pogledaš sej ne kupiješ hlače pa če jih boš nosil boš če ne bodo stale v omari. mojemu se pa to ne da dopovedat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:32:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj. Mi pa še nismo pri sedenju. Se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bomo Moja jih tut nikoli ni marala zato pa se je morala naučit obrat iz trebuha na hrbet . Zdej če jo dam na trebuh je avtomatsko na hrbtu in to lahko ponavljamo v nedogled. Naša pa sedi in je sedaj v momentu iz sedečega na trebuhu, pol na na hrbet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:01
|
|
|
|
sesil
|
moj si je danes privoščil "eno pivo", ga ni še nazaj. sem sama s compom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem že napol zakinkala za računalnikom , lahko noč vam želim Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi Tak je moj . Prvo stvar, ki jo vidi kupi in se potem tepe po glavi kaj sem to kupil. Midva pa greva 5x v trgovino isto stvar gledat, odločava se 1 mesec in potem kupiva. Glede pohištva se pa še nisva zafrknila. Men se zdi čisto normalno da ful premisliš in dobro pogledaš sej ne kupiješ hlače pa če jih boš nosil boš če ne bodo stale v omari. mojemu se pa to ne da dopovedat Jaz tudi cot ne kupim brez premisleka oz. grem v trgovino prav z namenom, da kupim določene stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:14
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a si si skopirala tiste tri liste, ki sem jih skenirala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je tako zmatran prišel od kolega, da si je nastavil film in zaspal. Tak je kot angelček . Jaka pa v svoji sobi riše po magnetni tabli. Ga je tisto pop. spanje čisto zmešalo. Pa drl se je kot ko se je zbudil. Jaka je po mami in je rad dolgo pokonci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:33:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj si je danes privoščil "eno pivo", ga ni še nazaj. sem sama s compom. A pri vsaki rundi eno? Poznam to
< Sporočilo je popravil Anitka -- 6.12.2008 22:34:25 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:34:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem že napol zakinkala za računalnikom , lahko noč vam želim Nočko Še od mene nočko, da boste boljše spali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:34:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj si je danes privoščil "eno pivo", ga ni še nazaj. sem sama s compom. a to je tista fora k enmu vedno drug družbo dela???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:35:15
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella, a boš popravila še svoj podpis
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:36:04
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj si je danes privoščil "eno pivo", ga ni še nazaj. sem sama s compom. a to je tista fora k enmu vedno drug družbo dela??? pa sej ne vem . šel je z enim prijateljem, kolko jih bo pa še tam pa ne vem in me niti ne zanima. sej gre redko ven, edini pogoj je, da pride trezen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:36:30
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... Anitka, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.12.2008 22:37:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:36:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a si si skopirala tiste tri liste, ki sem jih skenirala??? jp, hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:36:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je tako zmatran prišel od kolega, da si je nastavil film in zaspal. Tak je kot angelček . Jaka pa v svoji sobi riše po magnetni tabli. Ga je tisto pop. spanje čisto zmešalo. Pa drl se je kot ko se je zbudil. Jaka je po mami in je rad dolgo pokonci A kaj velja, če začnem zdaj hodit prej spat. Samo sem do cca 24 leta hodila ob 22 spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:37:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... No, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem Opa Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:37:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... No, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem fajn Jaka je vsaj toliko priden, da je v svoji sobi in ne teži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... No, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem aneja pa sedi, obrača se pa ne. se zna, ampak se noče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:23
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +125
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... No, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem aneja pa sedi, obrača se pa ne. se zna, ampak se noče. Moja se tudi noče obračat. Se je že nekajkrat, ampak ona je najbolj zadovoljna ko sedi in rita okrog za igračkami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... Anitka, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem Opa Mirno noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a Jaka še ne spi??? Ti vražiček mali... No, naš Gregi tudi še ne sedi, je pa hiter kot strela, ko se obrača s hrbta na trebuh in obratno No, tudi jaz se poslavljam, grem naredit modno revijo, da oceni, če sem pametno nakupila Mirno nočko želim vsem aneja pa sedi, obrača se pa ne. se zna, ampak se noče. Že ve zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:38:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +125 to je mala malca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?