Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:24:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pri nas za podaljšanje porodnišče pali samo razvojna ambulanta, alergije in to gre bolj slabo skozi. Ja saj so pri nas tudi full začeli težit s tem. Meni bi pa načeloma podaljšanje kar ustrezalo, ker bi potem začela delati z novim šolskim letom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:24:58
|
|
|
|
sesil
|
jaz se morem pohvalit, zadnje 2 noči se je zbudila samo 2 x na noč . to mi deli aneja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:24:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka bomo danes kej več spali? Upam, da ja, če ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:25:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična Špelin jaz se tako tolažim za spalnico, pa garderobo, pa otroške sobe Kaj bi ti rada? Midva sva imela prvo spalnico od tašče, ki jo je dobila kot poročno darilo pred 25 leti. Lani decembra pa je moj kupil novo. Otroška soba je stara 14 let ampak ji ni videt. Pa ful je praktična, ker jo je moja sestra dala po eri delat. Le širina postelje je zjebčkana. 80 cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:25:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:25:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:25:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi naju je še denar j.....čkal , edino to sva si lahko takrat privoščila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:25:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Daj kakšno fotko, da ocenimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:26:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi Tak je moj . Prvo stvar, ki jo vidi kupi in se potem tepe po glavi kaj sem to kupil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:26:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se morem pohvalit, zadnje 2 noči se je zbudila samo 2 x na noč . to mi deli aneja Mi smo ta teden dva dni imeli tudi zbujanje 2 x, potem pa je bila prejšnja noč spet katastrofa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:27:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi naju je še denar j.....čkal , edino to sva si lahko takrat privoščila. To sva midva naredila s ploščicami za hodnik in kuhinjo in ti povem, da mi je ful žal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:27:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se morem pohvalit, zadnje 2 noči se je zbudila samo 2 x na noč . to mi deli aneja Pridna punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Daj kakšno fotko, da ocenimo može jutri? fuul je kratka a prostora še pa još sovražim jo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:28:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj. Mi pa še nismo pri sedenju. Se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bomo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:28:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Daj kakšno fotko, da ocenimo Pa saj imaš lepo bordo rdečo Mogoče jo je malo premalo, to pa je tudi vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:28:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična Špelin jaz se tako tolažim za spalnico, pa garderobo, pa otroške sobe Kaj bi ti rada? Midva sva imela prvo spalnico od tašče, ki jo je dobila kot poročno darilo pred 25 leti. Lani decembra pa je moj kupil novo. Otroška soba je stara 14 let ampak ji ni videt. Pa ful je praktična, ker jo je moja sestra dala po eri delat. Le širina postelje je zjebčkana. 80 cm. to dnevno ki jo jaz zdej menjujem je stara 35 let minimalno. pa je še vedno uporabna, sam preveč placa mi vzame.
< Sporočilo je popravil sesil -- 6.12.2008 22:30:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:28:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj. Mi pa še nismo pri sedenju. Se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bomo Vse ob svojem času.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:28:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi Tak je moj . Prvo stvar, ki jo vidi kupi in se potem tepe po glavi kaj sem to kupil. Midva pa greva 5x v trgovino isto stvar gledat, odločava se 1 mesec in potem kupiva. Glede pohištva se pa še nisva zafrknila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:29:15
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se morem pohvalit, zadnje 2 noči se je zbudila samo 2 x na noč . to mi deli aneja Mi smo ta teden dva dni imeli tudi zbujanje 2 x, potem pa je bila prejšnja noč spet katastrofa ne mi zbit upanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že napol zakinkala za računalnikom , lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:29:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj. Mi pa še nismo pri sedenju. Se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bomo Vse ob svojem času. Ja, to maš pa tudi prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:29:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Daj kakšno fotko, da ocenimo može jutri? fuul je kratka a prostora še pa još sovražim jo a si jo nujno rabila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:29:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel. Moja jih še danes noče. Par minutk zdrži potem pa uuuueeee. Se pa že usede iz skroaj ležečega položaja. Vsaj nekaj. Mi pa še nismo pri sedenju. Se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bomo Moja jih tut nikoli ni marala zato pa se je morala naučit obrat iz trebuha na hrbet . Zdej če jo dam na trebuh je avtomatsko na hrbtu in to lahko ponavljamo v nedogled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:30:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se morem pohvalit, zadnje 2 noči se je zbudila samo 2 x na noč . to mi deli aneja Mi smo ta teden dva dni imeli tudi zbujanje 2 x, potem pa je bila prejšnja noč spet katastrofa ne mi zbit upanja Ni bilo mišljeno tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:30:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem že napol zakinkala za računalnikom , lahko noč vam želim Nočko, pa da ne boš ju3 na kofiju zaspala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?