Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj smo že na 7 strani Jaz bi mogla začet delat 25.4, pa bom dopust vzela in grem na šiht 3.5 Jaz sem imela v začetku maja rok in grem posledično tudi prej delat. Bom pa še nekaj dopusta koristila, tako da bom šla kasneje kot 10 delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:33
|
|
|
|
Anitka
|
Pa o opremljanju stanovanja - mi bomo spomladi renovirali jedilnico, dnevno in hodnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina komaj čakam da vidim cotke, ziher si kupila kej fancy šmansi veš sem se odločila, da vseeno grem s svojim ''prijateljicami'' na to novoletno večerjo, in ker so te moje babnce v nulo spedenane sem bila prisiljena v ta nakup, no spet tolk odveč mi ni bilo tako, da bom ponucala še za naš dejt estrella pa kaj se zdej to loteva Alje? barbaw sej kak dan pa lahk maš dopust. naš ati Nejca spravlja spat, sam ne kaže kej preveč obetavno da b zaspal. Jana: a v tem krstu veljajo kakšna pravila, ker bodoča nevesta ne bo krščena pa še na pol muslimanka Pri pravem župniku so pravila samo ta, da ima boter/botrca vse zakramente. krst, obhajilo, birma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:18:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat Estrella*, kva težiš, piši kao što govoriš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:19:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat to ap še jaz vem s španskih nadaljevank.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:19:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:19:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Pa sej mi babe bi itak sam neki kupovale menjale itn.............idej nam ne zmanjka samo denarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:19:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:20:09
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, jaz sem kar uvedena v tempo, pa dostikrat zaplavam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri pravem župniku so pravila samo ta, da ima boter/botrca vse zakramente. krst, obhajilo, birma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:20:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, jaz sem kar uvedena v tempo, pa dostikrat zaplavam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:20:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. Pa je zdaj že bolje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:21:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična Špelin jaz se tako tolažim za spalnico, pa garderobo, pa otroške sobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:21:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Moja je kupljena s hišo. Smo jo prelepili s folijo, da malo lepše zgleda. Upam na novo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:21:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. Pa je zdaj že bolje? Ja HB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:21:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:23:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti imaš celo hišo opremjeno? Ne Aljina soba še ni. Pa Andraževo, spalnico in grderobo planiram menjati v bližnji prihodnosti Sej mi tudi ne bomo takoj vsega mogli opremit. Poko a poko. Kdaj pa ti "hablas espanol BTW Poco a poco Saj počasi se daleč pride. Ko boš vse opremila, boš morala začet na nvo menjat Estrella*, kva težiš, piši kao što govoriš Pa nisam ti ja Vuk Karadžić Ja tečka sem, pol se pa sprašujem po kom imajo tečnobo moja otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:23:04
|
|
|
|
sesil
|
pri nas za podaljšanje porodnišče pali samo razvojna ambulanta, alergije in to gre bolj slabo skozi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:23:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aha o službi se pogovarjate - meni se izteče 28.4. pa še o dopustu se moramo zmeniti. Pa v torek imamo RA in če bomo še telovadili bom zaprosila za podaljšanje porodniške, če mi uspe. Zakaj pa hodita v RA? Gal je izredno zategoval glavico nazaj-povišan mišični tonus. To se spomnim ja. Sem mislila, da je že to minilo. Saj je skorajda v celoti minilo, sva pa dobila nekaj napotkov pri nošenju in pa nekaj vaj, ker mi takrat še tudi kravic ni pasel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka bomo danes kej več spali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:24:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična eh najina kuhinja pa je bil totalno nepremišljen nakup Ja ko se človek na hitro v nekaj zapiči in na vso silo hoče imet Poznam take nakupe, jih imam kar nekaj na grbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 6.12.2008 22:24:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to je pa res, jaz že hočem novo kuhinjo, pa je ta le 1 leto stara Kako pa to?? Jaz imam skoraj 10 let staro in mi je še vedno zelo všeč in praktična Špelin jaz se tako tolažim za spalnico, pa garderobo, pa otroške sobe Jaz se pa ne tolažim: meni je moja kuhinja res fajn Takih ne delajo več. Je pa res tudi, da meni dol visi za modo in novo pohištvo, glavno, da je meni občutek doma topel Pa čeprav imam pod akvarijem še eno omarico iz moje otroške sobe, staro 24 let. Nekako nisem tip za menjave pohištva, razen ko je res treba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?