Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:24:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:25:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eh,ni mi slike prilepilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:27:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj A zato si toliko zrastla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:28:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj A zato si toliko zrastla očitno al so me pa za ušela tolk vlekli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:29:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Ne nisem noseča, se mi je ravno poslovil. Bog ne daj, da bi bila, bi pristala na Gričk, kot bi SS rekla A bi imela toliko poguma, da bi šla splav delat? Po resnici povedano ne vem. Še enega ne bi rada imela, no vsaj sedaj ne, ker se mi cufa. Rada bi bila los. Kaj bi naredila bi se pootem odločala ko bi bila na temu. Mislim, da ne bi delala splava. Samo kako bi preživela še enega(psihično) pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:29:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
na prejšnji strani je 17 postov samo mojih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:30:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj A zato si toliko zrastla očitno al so me pa za ušela tolk vlekli Mene so pa po glav tolki al kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:31:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** na prejšnji strani je 17 postov samo mojih Grebica A si naredila uverturo v 7ko???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:33:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je povečerjala 130g banane z nekimi kosmiči in sedaj tečka na sedežni. Očitno jo je začela luna spet grabit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:35:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz sem se tako nasmejala, ko se na februarčicah prebrala post od nizy: uuuffff, majčice bodo glihkar na 7.delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:39:56
|
|
|
|
aurora28
|
SS sej nisem nevem kolk zapravljala zase, sam sem mogla, ker prednosečniške hlače sploh ne morem zapreti, me je še preveč okrog pasu , sem si pa zato dala duška in si kupila tuniko, krilo, plet okrog ramen in črn modrček. Jana super slikice, frizura je ti zelo paše, ej moram pa pokomentirati vašega župnika, ki je na sliki takole . Špelin@ veliko si kupila za borih 36 €, za dober nakup. Estrella pridna Alja .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:45:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin in Aurora: za nakup. Punce, dajte si duška in si tudi zase malo priviošćite. Vse preveč gledamo na in jim vse tlačimo v rit, sebe pa na stranski tir dajemo Dolgoročno se nam bo pa vračalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:48:43
|
|
|
|
tally
|
Jana lepe slikice. Škoda da atija ni bilo. Postavca in frizurca pa sta 1A.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:49:48
|
|
|
|
Estrella*
|
A bom mogla res peglat???? Sem privlekla iz kleti oba maxicosija in ju sedaj pucam. Joj, kolk sta svinjska. Sploh si ne bi mislila, da lahko en mulc tako štalo od stola naredi Alči pa gleda superveleslalom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:50:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jana lepe slikice. Škoda da atija ni bilo. Postavca in frizurca pa sta 1A. O ilegalka, si se le prikazala Kaj si počela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:50:33
|
|
|
|
tally
|
Šoping: jaz si vsak mesec kaj kupim drugače ne bi imela kaj obleči .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:51:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bom mogla res peglat???? Sem privlekla iz kleti oba maxicosija in ju sedaj pucam. Joj, kolk sta svinjska. Sploh si ne bi mislila, da lahko en mulc tako štalo od stola naredi Alči pa gleda superveleslalom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:51:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Šoping: jaz si vsak mesec kaj kupim drugače ne bi imela kaj obleči . A rastejo številke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:52:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Ne nisem noseča, se mi je ravno poslovil. Bog ne daj, da bi bila, bi pristala na Gričk, kot bi SS rekla A bi imela toliko poguma, da bi šla splav delat? Po resnici povedano ne vem. Še enega ne bi rada imela, no vsaj sedaj ne, ker se mi cufa. Rada bi bila los. Kaj bi naredila bi se pootem odločala ko bi bila na temu. Mislim, da ne bi delala splava. Samo kako bi preživela še enega(psihično) pa ne vem. Zdaj ti sploh ni panike, ko imaš mireno. Mene je pa strah ratalo pred mireno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:52:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin in Aurora: za nakup. Punce, dajte si duška in si tudi zase malo priviošćite. Vse preveč gledamo na in jim vse tlačimo v rit, sebe pa na stranski tir dajemo Dolgoročno se nam bo pa vračalo. otroci bodo razvajeni, me pa tečne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:52:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jana lepe slikice. Škoda da atija ni bilo. Postavca in frizurca pa sta 1A. O ilegalka, si se le prikazala Kaj si počela? Smučala . Hecam se imela sem obiske, sej veš tast pa tašča. Emilija je bila pa priiiiidnaaaaaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:53:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jana lepe slikice. Škoda da atija ni bilo. Postavca in frizurca pa sta 1A. O ilegalka, si se le prikazala Kaj si počela? Smučala . Hecam se imela sem obiske, sej veš tast pa tašča. Emilija je bila pa priiiiidnaaaaaaaa. Kaj to pomeni, da je jedla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:53:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Šoping: jaz si vsak mesec kaj kupim drugače ne bi imela kaj obleči . A rastejo številke Ma zdej upam da se bodo zmanjševale . Spet razlog za šoping
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:53:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bom mogla res peglat???? Sem privlekla iz kleti oba maxicosija in ju sedaj pucam. Joj, kolk sta svinjska. Sploh si ne bi mislila, da lahko en mulc tako štalo od stola naredi Alči pa gleda superveleslalom Če boš še malo počakala bo kakšen maraton spet. Jaz imam oba otroka še auf in bo še trajalo kake pol ure preden gre Maja spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:54:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jana lepe slikice. Škoda da atija ni bilo. Postavca in frizurca pa sta 1A. O ilegalka, si se le prikazala Kaj si počela? Smučala . Hecam se imela sem obiske, sej veš tast pa tašča. Emilija je bila pa priiiiidnaaaaaaaa. Kaj to pomeni, da je jedla? ali da ni jokala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.