Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:37:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
oj oj a ni nobene? mi smo bili pa v KR , smo mal nakupovali,no bolj zapravljali. smo nabavili nove jaslice, vse figurice, okraske za jelko, lučke, ..... in seveda zapravili 120€
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:41:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: tvoja ma tolk zaloge, tud če kak dan štrajka, se ji ne bo poznalo je 150 minut po tistem, ko se je zbudila zmazala eno skutko s sadjem-125g, pol pa v jok, ko je zmanjkalo, tako da sem ji odprla še en jogurt 180g, pa je tud zmazala skor celega, je ostalo samo 3 žlice za mami, tako da nč bat, da bi ji zaloge zmanjkalo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:43:29
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj oj a ni nobene? mi smo bili pa v KR , smo mal nakupovali,no bolj zapravljali. smo nabavili nove jaslice, vse figurice, okraske za jelko, lučke, ..... in seveda zapravili 120€ Čer! Mene tudi glava boli od zapravljanja oziroma mož je rekel, da moram napisati, da njega boli glava od mojega zapravljanja . Danes smo se potepali po Celju in jaz sem si kupila nekaj za oblečt (že spet ), dekorativne blazine za sedežno v dnevni, božična darila, nekaj za Gala...in raje ne povem koliko smo zapravili. Sicer pa se mi zdajle obeta pižama večer, Gala sem dala spat, jaz skočim v pižamo in pred tv, mož pa gre na zaključek leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:46:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je počopala 150ml mleka in padla v mižakle. Sedaj imam čas, upam, da bo katera na RR, ker likat sedaj pa res ne grem A gredo vaši dedci vsi na zaključne zabave??? Nhi likat pa pri na RR z menoj čvekat. A nisi rekla, da likaš samo kadar dež pada? Na zaključni pa je žw bil, kot najbrž že veš, sej veš, Kambodža-Mijanmar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:48:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Mene tudi glava boli od zapravljanja oziroma mož je rekel, da moram napisati, da njega boli glava od mojega zapravljanja . Danes smo se potepali po Celju in jaz sem si kupila nekaj za oblečt (že spet ), dekorativne blazine za sedežno v dnevni, božična darila, nekaj za Gala...in raje ne povem koliko smo zapravili. Sicer pa se mi zdajle obeta pižama večer, Gala sem dala spat, jaz skočim v pižamo in pred tv, mož pa gre na zaključek leta. sej bo mož preživel Oh jaz pa ne pomnim, kdaj sem nazadnje kaj kulila zase , skoz sam za Manco zadnje čase zapravljam. Ampak zdej bom papočasi res mogla mal v nabavo, da si kej za oblečt kupim Uživej v pižama večeru!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:48:12
|
|
|
|
tilči
|
NP 25.2.2009 Sedaj grem pa otroke dat spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:49:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober dan oz. večer Sem se šele zdajle prikopala do sem gor. Dopoldne sva šli z mami v Lisco v Sevnico na tovarniško razprodajo in sem zapravila 36 EUR. Izplen sestoji iz: 3 modrčkov, 2 spodnjih hlačk, 1 enodelnih kopalk in 1 krasne bluzice-tunike. Bomo videli, če bo čas kaj brat, je gneča za računalnikom za nakupe. Si pa veliko dobila za 36€!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:50:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem izvedela, da eni taščini kolegi dajo sinu (17let) 400 eurov žepnine. Meni se zdi to ful preveč. Pa če bi imela toliko denarja, bi mu ga nalagala na račun zakaterega ne bi vedel. Ja, super. Potem fantu sploh ni treba službe iskat... Jaz imam bistveno manj porodniške... kuga???? Ej Špelin, se strinjam s tabo!!! Tudi jaz sem na nižji porodniški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:51:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene doma (no grem naprej ven sama,morem se mal načvekat), tolk da povem da smo se imeli super (čeprav brez atija), bom dala še kako slikco gor. midva z Nejcem Nejc z mamico in botrčkom (mojim bratom) aja no pa moja frizura od zadaj, da bote vidle da sem se res velik ostrigla ful lepe slikice!!! Pa škoda, da atija ni bilo z vama . Čupca je pa itak 1A
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:52:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:53:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne nisem noseča, se mi je ravno poslovil. Bog ne daj, da bi bila, bi pristala na Gričk, kot bi SS rekla Ma te bom jaz vzela na počitnice, če bo do tega prišlo, na Gričku majo skoz zasedeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:53:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Mene tudi glava boli od zapravljanja oziroma mož je rekel, da moram napisati, da njega boli glava od mojega zapravljanja . Danes smo se potepali po Celju in jaz sem si kupila nekaj za oblečt (že spet ), dekorativne blazine za sedežno v dnevni, božična darila, nekaj za Gala...in raje ne povem koliko smo zapravili. Sicer pa se mi zdajle obeta pižama večer, Gala sem dala spat, jaz skočim v pižamo in pred tv, mož pa gre na zaključek leta. sej bo mož preživel Oh jaz pa ne pomnim, kdaj sem nazadnje kaj kulila zase , skoz sam za Manco zadnje čase zapravljam. Ampak zdej bom papočasi res mogla mal v nabavo, da si kej za oblečt kupim Uživej v pižama večeru!!! Nisi edina. Jaz tudi bolj malo kupim sebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:53:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Ne nisem noseča, se mi je ravno poslovil. Bog ne daj, da bi bila, bi pristala na Gričk, kot bi SS rekla A bi imela toliko poguma, da bi šla splav delat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:54:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Mene tudi glava boli od zapravljanja oziroma mož je rekel, da moram napisati, da njega boli glava od mojega zapravljanja . Danes smo se potepali po Celju in jaz sem si kupila nekaj za oblečt (že spet ), dekorativne blazine za sedežno v dnevni, božična darila, nekaj za Gala...in raje ne povem koliko smo zapravili. Sicer pa se mi zdajle obeta pižama večer, Gala sem dala spat, jaz skočim v pižamo in pred tv, mož pa gre na zaključek leta. sej bo mož preživel Oh jaz pa ne pomnim, kdaj sem nazadnje kaj kulila zase , skoz sam za Manco zadnje čase zapravljam. Ampak zdej bom papočasi res mogla mal v nabavo, da si kej za oblečt kupim Uživej v pižama večeru!!! Nisi edina. Jaz tudi bolj malo kupim sebi. No se že malo bolje počutim. Jaz res ne vem, kdaj sem si nazadnje nekaj kupila. No mam sicer srečo, da somi prednosečniška oblačila prav, ker drugače, bi mogla nujno mus v shoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:55:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Ne nisem noseča, se mi je ravno poslovil. Bog ne daj, da bi bila, bi pristala na Gričk, kot bi SS rekla A bi imela toliko poguma, da bi šla splav delat? Jz upam, da tega ne bi naredila. Sej mogoče bi ji blo težko na začetku, ampak mislim, da ne bi imela srca da bi to naredila, no vsej upam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:56:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:56:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
a je katera že naredila uvod za v novi del????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:57:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:57:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čer! Mene tudi glava boli od zapravljanja oziroma mož je rekel, da moram napisati, da njega boli glava od mojega zapravljanja . Danes smo se potepali po Celju in jaz sem si kupila nekaj za oblečt (že spet ), dekorativne blazine za sedežno v dnevni, božična darila, nekaj za Gala...in raje ne povem koliko smo zapravili. Sicer pa se mi zdajle obeta pižama večer, Gala sem dala spat, jaz skočim v pižamo in pred tv, mož pa gre na zaključek leta. sej bo mož preživel Oh jaz pa ne pomnim, kdaj sem nazadnje kaj kulila zase , skoz sam za Manco zadnje čase zapravljam. Ampak zdej bom papočasi res mogla mal v nabavo, da si kej za oblečt kupim Uživej v pižama večeru!!! Nisi edina. Jaz tudi bolj malo kupim sebi. No se že malo bolje počutim. Jaz res ne vem, kdaj sem si nazadnje nekaj kupila. No mam sicer srečo, da somi prednosečniška oblačila prav, ker drugače, bi mogla nujno mus v shoping Meni prednosečniška glih niso prav, imam pa še nekaj stvari iz časa ko nisem bila ful suha in so mi zdaj prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:58:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj kako pa to gre skupaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 18:58:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a je katera že naredila uvod za v novi del???? jaz sem razmišljala, ampak dlje od tega nisem prišla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:00:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men pa pašejo kisle kumarce in sir Grem mal pomalicat. Meni pa nič. Da nisi ti noseča s temi kumaricami. Jaz jih nisem jedla od nosečnosti, pa sem jih imela ful rada. Če bi bila jaz zaradi kislih kumaric in sira noseča, potem bi bila že cca. 26let non stop noseča resno! a pa veš kaj sem delala ko sem bila stara eni 3-4 leta? kisle kumarice sem namakala v topel čaj kako pa to gre skupaj? ne vem, nisem že dolgo probala tega pa niti nimam želje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:00:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a je katera že naredila uvod za v novi del???? jaz sem razmišljala, ampak dlje od tega nisem prišla no pol pa dejva še mal razmišljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:02:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
grem jz za manco gres naredit pa pridem nazaj, če ne bo sitnca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 19:23:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
madonca a bom mogla zadnje strani sama popisal al kako? no ja, sej vem, ko bom jz manco šla kopat, boste pa vse čvkale in brez mene šle na novi del
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.