Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:51:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole je Anja dobila parklja, ker ni bila pridna se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:54:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/12/12/2008/ Evo 12. bo polna luna, naše hroščeke pa že meče. Kaj šele bo Ma jaz mislim, da našo kake 6 dni na mesec ne meče, drugače je skoz pod vplivom sitnobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da je bolj zatišje danes. Sem mogla še na pošto letet, ker je kolegica, ki dela na pošti imela včeraj fešto in ni imela časa, da bi prišla po paket, jaz pa sem ga mogla nujno poslat. Samo, da je šel naprej. Maja je zaspala in upam na kako urco mira, Jaka se pridno igra, juhca se kuha, jaz pa tgukaj visim. Kdaj pa naš ati pride pa nimam pojma? Je šel kolegu pomagat, ki je kupil hišo v takem stanju, da jo bo trebaobnovit, pa še ful se je zapufal. Upam, da mu rata vse popravit in zamenjat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:55:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/12/12/2008/ Evo 12. bo polna luna, naše hroščeke pa že meče. Kaj šele bo Ma jaz mislim, da našo kake 6 dni na mesec ne meče, drugače je skoz pod vplivom sitnobe Jaz ne bom nič komentirala, da me kaj ne zadane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:55:52
|
|
|
|
Anitka
|
Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 12:56:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/12/12/2008/ Evo 12. bo polna luna, naše hroščeke pa že meče. Kaj šele bo Ma jaz mislim, da našo kake 6 dni na mesec ne meče, drugače je skoz pod vplivom sitnobe Jaz ne bom nič komentirala, da me kaj ne zadane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:02:14
|
|
|
|
sesil
|
našega tatkota pa še vedno ni, jer rekel da pride ob 12h domov . joj ti direktorji , sam ze svoj keš gledajo, pa da jih maksimalno izkoristijo. barabe.ima že tolko nadur, da se ti sam blede... aneja spi še drugo rundo (le kaj ji je danes) - hvalabogu. smo ble en krog po vasi, pa je takoj mrknila. aneja bo jedla špinačo, je se bo zmrdovala, pa bo dobila notri biškot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:09:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine? jaz ne bom dala pred 1 letom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:10:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil našega tatkota pa še vedno ni, jer rekel da pride ob 12h domov . joj ti direktorji , sam ze svoj keš gledajo, pa da jih maksimalno izkoristijo. barabe.ima že tolko nadur, da se ti sam blede... aneja spi še drugo rundo (le kaj ji je danes) - hvalabogu. smo ble en krog po vasi, pa je takoj mrknila. aneja bo jedla špinačo, je se bo zmrdovala, pa bo dobila notri biškot a lahko vsaj koristi te nadure, ker očitno jih ne plačajo tako kot pri nam ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:12:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine? jaz ne bom dala pred 1 letom pomoje še ne. meni je P izrecno prepovedala kivi in paradajz (ok, to je zelenjava ). izogibajmo naj se tropskih sadežev in podobnih zadev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:14:50
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil našega tatkota pa še vedno ni, jer rekel da pride ob 12h domov . joj ti direktorji , sam ze svoj keš gledajo, pa da jih maksimalno izkoristijo. barabe.ima že tolko nadur, da se ti sam blede... aneja spi še drugo rundo (le kaj ji je danes) - hvalabogu. smo ble en krog po vasi, pa je takoj mrknila. aneja bo jedla špinačo, je se bo zmrdovala, pa bo dobila notri biškot a lahko vsaj koristi te nadure, ker očitno jih ne plačajo tako kot pri nam ne? a ti povem kako jih koristi. za ****. kadar si una kokoš zmisli, takrat so doma, če pa si on zaželi kak dan, pa so vedno problemi. no, sej včasih mu rata, ker je bolj med priljubljenimi in delavnimi...en shit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:16:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine? jaz ne bom dala pred 1 letom Jaz sem pa Galu zadnjič dala eno rezino, da jo je malce polizal, ker se mu je tako "luštala"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:17:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil našega tatkota pa še vedno ni, jer rekel da pride ob 12h domov . joj ti direktorji , sam ze svoj keš gledajo, pa da jih maksimalno izkoristijo. barabe.ima že tolko nadur, da se ti sam blede... aneja spi še drugo rundo (le kaj ji je danes) - hvalabogu. smo ble en krog po vasi, pa je takoj mrknila. aneja bo jedla špinačo, je se bo zmrdovala, pa bo dobila notri biškot a lahko vsaj koristi te nadure, ker očitno jih ne plačajo tako kot pri nam ne? a ti povem kako jih koristi. za ****. kadar si una kokoš zmisli, takrat so doma, če pa si on zaželi kak dan, pa so vedno problemi. no, sej včasih mu rata, ker je bolj med priljubljenimi in delavnimi...en shit Banda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:18:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil našega tatkota pa še vedno ni, jer rekel da pride ob 12h domov . joj ti direktorji , sam ze svoj keš gledajo, pa da jih maksimalno izkoristijo. barabe.ima že tolko nadur, da se ti sam blede... aneja spi še drugo rundo (le kaj ji je danes) - hvalabogu. smo ble en krog po vasi, pa je takoj mrknila. aneja bo jedla špinačo, je se bo zmrdovala, pa bo dobila notri biškot a lahko vsaj koristi te nadure, ker očitno jih ne plačajo tako kot pri nam ne? a ti povem kako jih koristi. za ****. kadar si una kokoš zmisli, takrat so doma, če pa si on zaželi kak dan, pa so vedno problemi. no, sej včasih mu rata, ker je bolj med priljubljenimi in delavnimi...en shit No pri nas pa se je dalo za koriščenje zmenit, ni bilo panike. Je pa bilo ful bad ko sem bila na bolniški, pa nisem vedela, če mi bodo podaljšali pogodbo, imela pa sem nadure. Se mi je ratalo zmenit, da so mi jih izplačali. Propadlo mi je pa 7 dni dopusta. Sem bila jezna ko .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:19:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine? jaz ne bom dala pred 1 letom Jaz sem pa Galu zadnjič dala eno rezino, da jo je malce polizal, ker se mu je tako "luštala" Saj mu ni nič škodila, samo jaz se jim bo izogibala za sedaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:20:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kdaj lahko damo mandarine? jaz ne bom dala pred 1 letom Jaz sem pa Galu zadnjič dala eno rezino, da jo je malce polizal, ker se mu je tako "luštala" Saj mu ni nič škodila, samo jaz se jim bo izogibala za sedaj. Torej je bolje, da še malce počakamo s tem. Hvala za odgovore
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:24:12
|
|
|
|
barbaw
|
Je tašča prinesla lepinje in je niti pol nisem pojedla. Estrella moj želodec je šel v nulo. Čisto se mi je skrčil zaradi te diete, pa še maščoba mi gre na bruhanje. Danes je tehtnica kazala dodatnih -0,3. Upam da bo kaka minus kila naslednji petek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:25:19
|
|
|
|
sesil
|
Anitka, zdej sem firbcala po tvojem albumu. sem gledala Galov 1 mesec. jau se sploh ne spomnim več, da so bili naši hrošči tako majhni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:26:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je tašča prinesla lepinje in je niti pol nisem pojedla. Estrella moj želodec je šel v nulo. Čisto se mi je skrčil zaradi te diete, pa še maščoba mi gre na bruhanje. Danes je tehtnica kazala dodatnih -0,3. Upam da bo kaka minus kila naslednji petek. jaz pa štrajkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:27:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je tašča prinesla lepinje in je niti pol nisem pojedla. Estrella moj želodec je šel v nulo. Čisto se mi je skrčil zaradi te diete, pa še maščoba mi gre na bruhanje. Danes je tehtnica kazala dodatnih -0,3. Upam da bo kaka minus kila naslednji petek. jaz pa štrajkam S čim štrajkaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:28:43
|
|
|
|
sesil
|
namesto da bi hujšala, pa štrajkam - beri jem pijano nevesto še od včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:32:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil namesto da bi hujšala, pa štrajkam - beri jem pijano nevesto še od včeraj Aja, no vsaj na pilates hodiš, jaz pa nič. Samo hrani se odpovedujem (zdaj nič več, mi je prešlo v navado in se v bistvu ne odpovedujem več), pa steper zalaufam in občasno trebušnjake (premalo) delam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:33:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, zdej sem firbcala po tvojem albumu. sem gledala Galov 1 mesec. jau se sploh ne spomnim več, da so bili naši hrošči tako majhni. A ne da ne? Kako hitro je čas zbežal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 13:41:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil namesto da bi hujšala, pa štrajkam - beri jem pijano nevesto še od včeraj Aja, no vsaj na pilates hodiš, jaz pa nič. Samo hrani se odpovedujem (zdaj nič več, mi je prešlo v navado in se v bistvu ne odpovedujem več), pa steper zalaufam in občasno trebušnjake (premalo) delam. pa sej si pridna in se držiš...če hujšaš, pol je že neki na tem. jaz sem popustila zadnje 3 dni. ma še ta pladenj pomažem, pol pa se vzamem v roke. do januarja moram zapet smučarske hlače.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 6.12.2008 14:16:35
|
|
|
|
Anitka
|
Ja kje ste pa danes? A so vas parkeljni odnesli? Ali pa morda pišete
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.