Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 20:56:45
|
|
|
|
blackcoffee
|
Bimba80 - hvala, da si poprijela za seznam! včasih le-ta serje!!! ko potrdiš seznam, se ob objavi ne pirkaže spol - popolnoma se izbriše. predlagam, da vedno, ko boš karkoli vnašala, cel dokument označiš in klikneš kopiraj! pol pa lohk še ene dvakrat popraviš dokument tako, da klikneš zgoraj možnost uredi. ampak pazi! fora je v tem, da ko boš ponovno kopirala in potrdila, se bo zgodilo, da ti bo na kopiji lepo vse spole uporabnic prikazalo, pol, ko boš pa že objavila pa v objavi ne bodo prikazani. jaz sem parkrat popizdila zravn... in pojedla na ta račun šepaše čokolade... da sem umirila živce!! po-tem mi ni druga preostalo, da sem jovonanovo ročno vnašala spole. zato bodi previdna. sicer pa ti želim obilo zabave in čim manj zajebavanja s seznamom - tebi ali katerikoli od naših punc, ki bo pomagala. upam tudi da nisem kaj zamočila glede spolov.. če je kje kakšna napaka, dajte plizz sporočit. se vam pa za morebitne nastale napake, globoko opravičujem! aja pa še tole - glede na to, da ne dopolnjujem seznama.. dajte izbrisat moj moto spodi, ki sem ga napisala...
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.12.2008 21:02:48 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 21:02:51
|
|
|
|
Bimba80
|
Rade volje pomagam blackcoffee pa sj smo zato tukaj......decemberke si med seboj pomagamo:))) Kolikor bom lahko ga bom posodabljala.......po moje kar neki časa, ker še nič ne kaže, da bi naša mala rada prišla ven........bomo pa videli kaj nam bodo jutri na ctg-ju rekli..... Včeraj si pa meni rekla, da kaj je s temi popadki in odpiranjem, ma vidim, da se niti ti ne hecaš.....no sej prej ali slej bo decembra prišel čas za vse, pa čeprav so nekatere že novembra poskrbele za božičkove pomagače.))
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 21:04:38
|
|
|
|
blackcoffee
|
ha ha ha.. jaz bi se že še hecala, sam kaaaj, ko narava trmoglavi po svoje!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 21:15:59
|
|
|
|
tasa.m
|
Oj, sem se šla pokazat v P, je šlo za čep, sem še zaprta, tako da čakam na popadke oz. odtek vode. Drugače so bili v sprejemni v LJ P kar prijazni, tako da imam urejene papirje ko bo šlo za res. Ko sva se z mojim peljala proti P sem bila tako živčna, ko pa prideš tja je pa vse veliko lažje.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 22:38:47
|
|
|
|
Dali*
|
katja_p sporoča... Citiram SMS, ki sem ga prejela dne 5.12. ob 22.07: V SG P se nama je danes, 5.12. ob 21.49. prvič privila v naročje najina princeska Tjaša, težka 3450 g in velika 50 cm. :) Ponosna starša, Iztok & Katja
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 22:39:25
|
|
|
|
Ana Luna
|
tut jaz sem se šla malo pokazat v P, me je skrbelo, ker je bil mali danes bolj miren, ampak je ctg o.k. in kaže, da se mu notri še dobro godi. zaprta pa sem tudi jaz, le MV se je začel rahlo mehčat. končno ... tako da ... čakamo na klic narave. nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 22:41:24
|
|
|
|
Ana Luna
|
iiiiiii, Katja_p, čestitke! to je blo pa točno kot švicarska urca! kako lepo! vse dobro družinici!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 5.12.2008 22:46:30
|
|
|
|
Lyla
|
katja_p čestitam tebi in tvoji družinici! Dobrodošla Tjaša in veliko artanja vsem trem!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:05:08
|
|
|
|
tasa.m
|
Katja_p čestitke za , to je bilo pa točno na rok.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:23:18
|
|
|
|
pišapela
|
katja_p čestitke za vajino princesko. Res lepo miklavževo darilo.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:24:17
|
|
|
|
JAPE
|
Katja_p čestitke za tvojo Tjašo!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:39:40
|
|
|
|
ninica04
|
Katja_p - čestitke
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:42:16
|
|
|
|
ninica04
|
drugače pa črnakavica pa ne da si se odločla da boš končno šla rodit???
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:45:39
|
|
|
|
čebeli
|
Dobro jutro! A je kateri že kaj nosil Miklavž? A je, a je? Uuuuu, je....Katji!!! Katja, čestitke! Kako smo pa kaj danes? Sama sem se skušala naspat malo za nazaj, pa mi ni glih uspelo popolnoma...Pa saj nisem prehudo zaspana...in počutim se fino. Včeraj sem spet po dolgem času šla na pevske vaje in trenirala svojga bušija...je bilo pa čudno, ko mi dete ni tolk migalo, kot ponavadi miga kadar pojem. Izgleda, da se je tudi meni zelo umirilo...bomo danes spet šteli kolk se kej muva... Črnkofi , prav si se odločila glede svojega časa...seznam bi pa lahko tut js mal prevzela, sam si skor ne upam, k ga najbrž ne bom znala dobr uštimat...
< Sporočilo je popravil čebeli -- 6.12.2008 8:50:43 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 8:51:20
|
|
|
|
*nina*
|
katja p : čestitke za malo pužiko
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 9:01:44
|
|
|
|
tinca123
|
Dobro jutro! Čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom. No pri meni nič novega, še vedno 2in1 in seveda nobenih sprememb. Malo sem prebirala dogajanje in vsekakor svetujem tisti, ki je krvavela naj gre čim prej v P. Razen če misli da ji je čep popustil in to ni bila tista prava krvavitev. Lep vikend želim vsem....za začetek tega zaspanega dne pa
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 9:12:56
|
|
|
|
Nincica1
|
Katja p iskrene čestitke Tudi jaz danes zelo slabo spala, spodaj me je zelo bolel trebuh pa ves čas sem hodila na wc,...zdaj pa pečem božični kolač, rumove polmesece, praznične piškotke in kruh da bo vsaj malo zadišalo po praznikih. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 9:15:53
|
|
|
|
lonja
|
Katja_p za malo Tjašo, velik lepih trenutkov celi družinici !
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 10:09:45
|
|
|
|
medika 13
|
Katja_p in srečni očka ČESTITKE ob rojstvu male TJAŠE! Jaz sem tudi še vedno 2v1 ... sem danes malo bolje spala kot včeraj ... sedaj pa kliče delo pospravljanje, likanje ... tega ni nikoli konc Nincica1 ko boš gotova s peko pa upam, da nam kaj ponudiš ... jaz sem ful sladkosned
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 10:14:08
|
|
|
|
julika
|
katja_p čestitam
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 10:47:14
|
|
|
|
lonja
|
Nincica1, mnjam, tudi mi bi kaj poskusili. Al pa vsaj kak dober recept nam privošči, plizzzzzz . Imejte se na ta lep sobotni dan . Katera bo naslednja?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 11:23:11
|
|
|
|
**NiNa**
|
katja p : ČESTITKE!! Želim vam, bi bili zdravi se veliko smejali in čim manj jokali! Dobrodošla mala Tjaša!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 12:10:14
|
|
|
|
gemina
|
Katja, veliko lepih trenutkov s tvojo srčiko Tjašo.....
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 12:39:03
|
|
|
|
blackcoffee
|
še kar kolovratim tod naokoli.. sporočam vam, da mi po malem že odteka plodovnica. sumim, da je kriv včerajšnji zverinsko-grobjanski pregled.. nič kaj nisem zadovoljna. no, grem počivat. popadkov še ni.. če bo kaj, vam javim ali pa vam bo sporočeno. lepo bodite, pridno čvekajte in ne pozabite pridno jesti, da bo Bimaba80 imela kaj za delat!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 6.12.2008 12:40:15
|
|
|
|
blackcoffee
|
KATJA_P ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!! to pa je bilo darilo!! no, čas bo pokazal ali vama je pupo prinesel miklavž ali parklji... čebeli: Črnkofi, prav si se odločila glede svojega časa...seznam bi pa lahko tut js mal prevzela, sam si skor ne upam, k ga najbrž ne bom znala dobr uštimat... ti kar! men je vseeno ktera bo naslednjica. če bimbe zmanjka, in bo morala letet rodit, in če boste hotle meti seznam, se boste že zdilale.. in nimaš kaj bit v skrbeh, da ti ne bi ratalo ali da ne bi znala dobr uštimat. vsak ima svoj stil. bodi izvirna in se zabavaj, kot sem se jaz! hehe.. drgač pa.. kje hodi moonshine????! ima ktera kaj info o njej?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?