Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:13:25
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, sm se tudi jst podpisala! Zdej pa vas ne bom več motla...grem še malo h nam počekirat, pol pa spat... čaučau NOČKO in LEPE SANJE!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:14:09
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa je moj šef domov prišel.. prvo kaj me je vpr. je blo: kak je bla kmetija? Najaa poročilo prosim Zdaj pa mi je na kavču, jaz pa ne dam placa pred rač. sem si zdaj že segrela, ko je tolko cajta preteklo ko sem rekla da grem dol..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:14:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, sm se tudi jst podpisala! Zdej pa vas ne bom več motla...grem še malo h nam počekirat, pol pa spat... čaučau NOČKO in LEPE SANJE! nič ne motiš,tvoje čveke že menda skor vse spijo tk,da brez blema še prideš kaj naokol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:15:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa je moj šef domov prišel.. prvo kaj me je vpr. je blo: kak je bla kmetija? Najaa poročilo prosim Zdaj pa mi je na kavču, jaz pa ne dam placa pred rač. sem si zdaj že segrela, ko je tolko cajta preteklo ko sem rekla da grem dol.. zdaj mi pa lahko poveš,katero igrco tvoj špila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:15:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa je moj šef domov prišel.. prvo kaj me je vpr. je blo: kak je bla kmetija? Najaa poročilo prosim Zdaj pa mi je na kavču, jaz pa ne dam placa pred rač. sem si zdaj že segrela, ko je tolko cajta preteklo ko sem rekla da grem dol.. je pa zgodn...ka te ni blo čage???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:15:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Bom ji jutri predala čestitke, ko grem domov.. seveda, če nebo že prej kaj čekirala Hvala v njenem imenu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:16:27
|
|
|
|
Pupa7
|
saj jaz bom tudi šla počas u mižule... jutr boste pa tko bolj v zredčenih vrstah na rr kot vsak vikend... že vidim da mi bo tečno... dajte mi kako uganko za rešit hahahahaha tasa kdo je su pr kmetih vn hahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:17:52
|
|
|
|
Dali*
|
nočko punce moje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:18:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj mi pa lahko poveš,katero igrco tvoj špila Far Cry 2 zdaj nazadnje, prej pa Crysis.. Dali* očitno so meli sam večerjo. Bo mel pol čago (če verjameš svizca,ki zavija čokolado )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:18:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bom ji jutri predala čestitke, ko grem domov.. seveda, če nebo že prej kaj čekirala Hvala v njenem imenu. pa saj ni čudno da deklca nč ne pove ko ti vse to nardiš v njenem imenu hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:18:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 saj jaz bom tudi šla počas u mižule... jutr boste pa tko bolj v zredčenih vrstah na rr kot vsak vikend... že vidim da mi bo tečno... dajte mi kako uganko za rešit hahahahaha tasa kdo je su pr kmetih vn hahahahahahahaha ,saj jaz bom tudi šla,ker me od sedenja vse tišči,pa še kislino mi nabija. babike,lepo pančkajte pa držite pesti,da mi še v ponedeljek ne bo treba na šiht
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:20:57
|
|
|
|
Pupa7
|
držim pesti spps pupe moje zlate lepe sanje lahko nočko in čim mirnejši spanec... se beremo jutri... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:24:07
|
|
|
|
spps
|
tasa,raje ne spat s pestmi,da ne bo jutr tvoj s plavim očesom okol hodil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 22:39:48
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 saj jaz bom tudi šla počas u mižule... jutr boste pa tko bolj v zredčenih vrstah na rr kot vsak vikend... že vidim da mi bo tečno... dajte mi kako uganko za rešit hahahahaha tasa kdo je su pr kmetih vn hahahahahahahaha Evo ena lušna, če je nisi že rešila, men je bla kar všeč. EINSTEINOVA UGANKA – Kdo ima ribo? Einstein je dejal, da 98% populacije na svetu ne reši te uganke. Imamo 5 hiš v 5-ih različnih barvah v vrsti. V vsaki hiši živi oseba druge narodnosti. 5 lastnikov hiš pije določeno znamko pijače, kadijo določeno znamko cigaret in imajo svoje hišne ljubljenčke. Noben lastnik NIMA enakega ljubljenčka, NE kadi iste znamke cigaret in NE pije iste pijače kot drugi. Vsak lastnik živi v hiši DRUGE barve. Drugi podatki: 1. Britanec živi v rdeči hiši. 2. Šved ima psa. 3. Danec pije čaj. 4. Zelena hiša je takoj na levo od bele. 5. Lastnik zelene hiše pije kavo. 6. Lastnik, ki kadi Pall Mall, redi ptice. 7. Lastnik rumene hiše kadi Dunhill. 8. Lastnik, ki živi v srednji hiši, pije mleko. 9. Norvežan živi v prvi hiši. 10. Lastnik, ki kadi Blends, živi zraven osebe, ki ima mačko. 11. Lastnik konja živi zraven osebe, ki kadi Dunhill. 12. Oseba, ki kadi Bluemasters, pije pivo. 13. Nemec kadi Prince. 14. Norvežan živi zraven modre hiše. 15. Oseba, ki kadi Blends, živi zraven osebe, ki pije vodo. KDO ima ribo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 23:43:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Za Niveo kliknite tukaj http://www2.nivea.si/rp6/index.php?mid=2&target=/advice/baby/preg_comp/apply_index.php JAZ SEM SE TUD ŽE NEKI ČASA NAZAJ PRIJAVLA, PA SEM DOBILA NEKO KREMICO, KER PIŠE FRANCOSKO GOR ZA KAJ JE , DAM TO MOŽU NAJ PREVEDE, KER KAO ZNA FRANCOSKO, IN PREVEDE, DA JE KREMA ZA SONČENJE HALO NEZNAM FRANCOSKO AMPAK TOLK PA VIDIM DA NI ZA SONČENJE
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.12.2008 23:53:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:01:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:04:16
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro! kako ste? včeraj sem verjetnoo predolgo sedela zraven compa,ker ,ko comp ugasnila-sem glihk komaj prišla do wc-ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:11:40
|
|
|
|
spps
|
sem vidla,da smo sam marčevke večinoma zagnjavile zarad nagradne igre mi smo prava naveza
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:16:36
|
|
|
|
Infinity1
|
Dobro jutro ! Eno lepo sončno soboto vam želim, pa polne peharčke seveda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:27:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Dobro jutro ! Eno lepo sončno soboto vam želim, pa polne peharčke seveda sobota je-samo sončna ni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:43:35
|
|
|
|
spps
|
sem klicala na našo pošto,če imajo kaj priporočene pošte zame-pa imajo.zdaj pa še moram sam it pogledat,kaj so mi celjanarji napisalio-mam tak filing,da so mi prekinli bolovanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:44:51
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro! matr ste se včer načvekale.....pa sm rabila zdele neki cajta da sm vas na hitrco prebrala.... Maša je bolš....vsaj vročine nima.....tko da upam da dons kej več počvekala če bo kera gor....upam sm da bo dec doma.....je šu zjutri že na eno intervencijo.....zdej pa je šu nazaj smrčat ..... IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Dobro jutro ! Eno lepo sončno soboto vam želim, pa polne peharčke seveda sobota je-samo sončna ni pr nas tud ni sonca.....je ful oblačno grem Mašo previt.... čao
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:48:59
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem klicala na našo pošto,če imajo kaj priporočene pošte zame-pa imajo.zdaj pa še moram sam it pogledat,kaj so mi celjanarji napisalio-mam tak filing,da so mi prekinli bolovanje spps - držim pesti, da so ti podaljšali B
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 8:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps sem klicala na našo pošto,če imajo kaj priporočene pošte zame-pa imajo.zdaj pa še moram sam it pogledat,kaj so mi celjanarji napisalio-mam tak filing,da so mi prekinli bolovanje spps - držim pesti, da so ti podaljšali B si moram najprej prevoz dobit do pošte,ker je moj na šihtu ne preveč stiskat,da te ne bodo potem roke bolele
|
najlepše ime za fantapika89Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?Tristan (
18%)
Nejc (
21%)
Jernej (
9%)
David (
19%)
Luka (
32%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!