|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
5.12.2008 13:55:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   vidiš, da sma se za 6 sekund zgrešili pri pošiljanju posta user posted image  user posted image  user posted image  

pa se ne tekmujeva user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.12.2008 14:01:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Žal mi je, ampak meni se ne zdi tak bzv, če se recimo 4 dobimo. No, pa drugič, ene imamo še dolgo porodniško user posted image

jaz sem tak doma,tak da še mam časuser posted image
Za torek pa se pridruži,če boš imela čas,jaz bom v glavnem v Qlandijiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.12.2008 22:33:48   
Pandica
Jaz sem pa danes cartala 5 dni staro user posted image  user posted image  user posted image
Jezus nadi, kak je mali mičken, ko je 1 mesec prej rojen. Pa sem misla, da bom bolj leva user posted image user posted image user posted image ampak sem kr hitro spet not padla, še nisem iz prakse vidim user posted image
Mali pa je lahki ko perica, ko sem ga imela v naročju, zdaj pa se mi je zdel še verjetno bolj lahek, ko sem navajena na mojo bejbo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.12.2008 22:34:42   
Pandica
Ja kje pa ste danes vse? Kaj vas je parkelj odvlekel? user posted image  user posted image  user posted image niste bile pridne, ha? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.12.2008 22:43:13   
botrca
Jaz sem tu ni me parkelj odneseluser posted image . Kak je prijateljica? In Ruj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.12.2008 22:49:26   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kak je prijateljica? In Ruj?

Oba sta vredu, hvala. Prijateljica še sicer okreva po CR, itak, da še jo šivi bolijo, mali pa je luškan ko cukrček in res, sploh ne morem verjet, da je tako majhen.
A moja je tut kdaj bila tako mala? user posted image No, ajde, kilo trideset več je imela pa 3 cm je bila daljša, ampak vseeno...kak sem se ga nacartala user posted image  
Se pa pridno oba trudita za dojenje, res upam, da jima rata.
Saj bi ti poslala mms, ko sem se slikala z njim, samo, če pa ga itak nikoli ne dobiš? user posted image    ajde, ti ga bom poslala, pa povej, če si ga dobila, ok?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.12.2008 22:51:51   
Pandica
botrca   mms imaš poslan iz moje strani pa, da zdaj vidimo kaj bo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.12.2008 22:57:00   
botrca

botrca   mms imaš poslan iz moje strani pa, da zdaj vidimo kaj bo user posted image

sem ga dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak je sladki sploh ne zgleda tako mali čeprav v živo je sigurno drugačen ker sem pri takih malih 100g pozna.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.12.2008 23:01:27   
Pandica

sem ga dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak je sladki sploh ne zgleda tako mali čeprav v živo je sigurno drugačen ker sem pri takih malih 100g pozna.

Aha, super user posted image   torej zdaj vem zakaj onega včeraj nisi dobila. Ker včeraj pa sem ti kot mms poslala en posnetek- Torej slikice pa dobiš brez problema. No, še boš dobila kdaj kakšno user posted image

Joj, jaz sem tut misla, da je večji, ko sem ga do danes samo po slikicah gledala. Na slikah zgleda full večji, v živo pa...ooo, ko sem vstopla v sobo me je skoraj kap, ker nisem pričakovala tako malega user posted image
No, saj ni važno, glavno je, da sta oba zdrava in vredu user posted image zrasto pa že tut bo, tako kot so vsi, a ne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.12.2008 23:06:21   
botrca
Kak posnetek pa je bil? Kako dolgo je Zala spala? Jan je potem okrog 17h spal še 1h in to je bilo vse za danes.
Jaz sem pa zdaj zvečer komaj čakala da zaspi, ker sem bila zelo lačna. Jedla sem ribice iz konzerve in kruh pa malo suhe salame in navaden dukatov jogurt ki mi je zakon.
Šla sem nekaj malega kupit za nečaka za miklavža tak, da sva celi dan pohajala-potepala.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.12.2008 23:13:30   
Pandica
Eh, Zala mi je pol spala 1 uro vsega skupaj, pol pa nič več user posted image
pol sma šli jest, pol pa sem jaz itak šla v P in sta jo čuvala babi in deda. Je pa bla danes spet sitna nekam cel dan, ne vem, če ni spet kakšen zobek na pohodu user posted image

Pri nas doma je že tut parkelj hodil danes user posted image nismo mogli več čakat do ju3 zjutraj user posted image user posted image user posted image
Sem dobila točno tako vijolčno plišasto trenerko, ki sem si jo želela user posted image user posted image user posted image
Ker imam te plišaste trenerke full rada za doma, sem skozi v njih, ko so tak mehke in tople za pozimi. Vijolčno barvo pa zato, ker je letos moderna in še k telefonu mi paše user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.12.2008 23:14:48   
botrca

Sem dobila točno tako vijolčno plišasto trenerko, ki sem si jo želela user posted image user posted image user posted image
Ker imam te plišaste trenerke full rada za doma, sem skozi v njih, ko so tak mehke in tople za pozimi. Vijolčno barvo pa zato, ker je letos moderna in še k telefonu mi paše user posted image

prava si, ja važno da k telefonu paše user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.12.2008 23:15:50   
botrca
Saraya kuku vidim te user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.12.2008 23:16:10   
Pandica
Jaz sem tut prej full "žrla" user posted image sem jedla pečen krompirček in kordo blue, pol pa še na vrh ono veliko rezino rafaello, ko je tak vlka ko kremšnita al pa zagrebška, saj veš kaj mislim, ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.12.2008 23:18:25   
Pandica

Itak user posted image user posted image user posted image

Ma ne, saj črno in rjavo že imam, zdaj pa sem hotla še imet vijločno, ker mi je full lepa user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
5.12.2008 23:18:42   
botrca

Jaz sem tut prej full "žrla" user posted image sem jedla pečen krompirček in kordo blue, pol pa še na vrh ono veliko rezino rafaello, ko je tak vlka ko kremšnita al pa zagrebška, saj veš kaj mislim, ne?

Mmmmmmmmmm......kake lušte si mi zdaj naredila. Ja vem kako sladico si imela. Fajn idejo za kosilo si mi dalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
5.12.2008 23:19:25   
Pandica

Tebi pa bi k tvoji barvi las user posted image user posted image user posted image pa še ti dam moj telefon user posted image pa si kompletna user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
5.12.2008 23:20:42   
Pandica

Fajn idejo za kosilo si mi dalauser posted image user posted image .

Kosilo? user posted image

Jaz sem imela to za večerjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
5.12.2008 23:22:06   
botrca

Fajn idejo za kosilo si mi dalauser posted image user posted image .

Kosilo? user posted image

Jaz sem imela to za večerjo user posted image user posted image user posted image

Za jutri user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
5.12.2008 23:22:36   
Pandica
je pa res, da mi je ostalo od kosila, da nebo katera misla, da sem si šla ob desetih zvečer pečt meso in krompiček, ne hvala lepa. Sem si samo v mikrovalovni pogrela user posted image
Ker pri kosilu pa še je bila juhica zaradi Zale, ker to še najraje poje se mi zdi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
5.12.2008 23:22:49   
botrca

Tebi pa bi k tvoji barvi las user posted image user posted image user posted image pa še ti dam moj telefon user posted image pa si kompletna user posted image

Saj ne vem zakaj nikoli nisem imela barvnega mobitela al sivega al črnega.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
5.12.2008 23:23:20   
Pandica
Grem si zobe umit...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
5.12.2008 23:27:21   
botrca

Grem si zobe umit...

user posted image  le daj, jaz sem si že. Grem user posted image . Se slišimo jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
5.12.2008 23:35:17   
Pandica
Jaz pa grem gledat , no saj itak veste kaj user posted image user posted image , PB user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
5.12.2008 23:36:23   
botrca

Jaz pa grem gledat , no saj itak veste kaj user posted image user posted image , PB user posted image

uživaj pa da ne boš spet zaspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?