|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
4.12.2008 22:39:05   
botrca
Srečanje jutri žal odpadeuser posted image user posted image user posted image .  Še to malo kar vas je je odpovedalo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.12.2008 22:55:47   
Pandica
botrca   nea se jezi, bova se pa sami dobili v naših koncih pa bo tut veselo in lepo user posted image  user posted image  user posted image

Druge pa ste lepo zahinavle vse user posted image   prvo kak se moramo dobit, se vse zmenimo, pol pa ima vsaka nek izgovor, da ne more user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 4.12.2008 23:05:12 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.12.2008 22:57:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   nea se jezi, bova se pa sami dobili v vaših koncih pa bo tut veselo in lepo user posted image  user posted image  user posted image

Druge pa ste lepo zahinavle vse user posted image   prvo kak se moramo dobit, se vse zmenimo, pol pa ima vsaka nek izgovor, da ne more user posted image

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.12.2008 23:07:02   
arabela*

jaz nisem rekla,da ne pridem.Sem pa glede na to,da je botrca napisala,da srečanje odpade,sklepala,da pač odpadeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.12.2008 23:14:02   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz nisem rekla,da ne pridem.Sem pa glede na to,da je botrca napisala,da srečanje odpade,sklepala,da pač odpadeuser posted image

ja dobro si sklepala, brezveze ker itak nobena ne pride (mi2 z Pandico pa se morava v mesto pripeljat).

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.12.2008 23:19:32   
botrca
Nič, grem spat, ker smo danes imeli pestro, lajdrali po mestu, Ep pa še pri sestri smo bili in nisem nič spala, pa še user posted image  sem dobila in me vse boli.

nočko.........user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.12.2008 23:21:53   
arabela*
pandica,naša Aneja pa je bila v Planet Tušu danes na miklavžu.Je vsega celo vrečo prinesla domov parkljev,pa miklavžev za jestuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.12.2008 23:23:48   
arabela*

Saraya   ti prideš ju3?

ja,bi prišla,samo vidim,da ste odpovedle.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.12.2008 23:24:37   
arabela*
Nič,nobene ni,grem še jaz počivatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.12.2008 23:25:59   
botrca

Nič,nobene ni,grem še jaz počivatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepe sanje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.12.2008 23:33:39   
Pandica

pandica,naša Aneja pa je bila v Planet Tušu danes na miklavžu.Je vsega celo vrečo prinesla domov parkljev,pa miklavžev za jestuser posted image

Ja, saj Zala je tut dobila v EP 3 parklje user posted image user posted image user posted image enega bom glih zdaj šla pojest user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.12.2008 23:35:34   
Pandica

Saraya   ti prideš ju3?

ja,bi prišla,samo vidim,da ste odpovedle.user posted image

Če pa so vse nekaj mutit začele user posted image user posted image user posted image
Te pa se drugi teden kaj zmenimo znova, te pa, da mi vse pridete brez kakih izgovorov...no, saj ti Saraya si itak takoj za akcijo tak, da tebe nea rabim kregat user posted image ti si lahko prideš po enega parklja za večerjo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
4.12.2008 23:56:26   
arabela*

Če pa so vse nekaj mutit začele user posted image user posted image user posted image
Te pa se drugi teden kaj zmenimo znova, te pa, da mi vse pridete brez kakih izgovorov...

eh,če pa niste resneuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.12.2008 23:57:03   
arabela*
Tak,čaj sem spila,zdaj pa res grem spatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.12.2008 8:02:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...to je pa naš mali sonček.....

user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
5.12.2008 8:04:08   
*bubi*

Bubi   kaj pa ti? Prideš?

Ja, jaz nameravam prit po UZju. Samo če ne bo nobene, mi dajte prosim javit. Da ne bom preveč zapravila tačas ko bom čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.12.2008 8:10:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Srečanje jutri žal odpadeuser posted image user posted image user posted image .  Še to malo kar vas je je odpovedalo.

Kaj zdaj to user posted image  

Meni je žal, ker sem v sredo Sarayi odpovedala tik prej, ampak res ni šlo drugače user posted image  In to povem kar javno tu gor. Vse je bilo v prepričanju, da se itak v petek (danes) vidimo. Ker sem res ful v delo padla, pa cel popoldan sem delala.

Žal mi je, ampak meni se ne zdi tak bzv, če se recimo 4 dobimo. No, pa drugič, ene imamo še dolgo porodniško user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.12.2008 9:58:42   
arabela*
dobro jutro babikeuser posted image

bubi,saj ni panike za sredo,sem itak šla v mesto.V vsakem primeru sem nameravala iti ven,tak da.....user posted image

Glede srečanja pa,jaz tud ne vem,zakaj je kar odpovedano.Jaz sem nameravala prit,ampak če nobene zdaj nebo se pa res nebom vozla tja.Drugače pa je tud meni vseeno,pa če nas deset sedi tam al pa samo tri.

Bomo pa se mogoče v Qlandijo pol odpravle,ker je dež in bomo malo težko šle v mesto v trgovinouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.12.2008 10:33:07   
gold fish
dobro jutro.....user posted image

midva sva spala do 9user posted image   (jaz sem vmes še velikega pikeca zbudila in v šolo spravla), pa itak spet ni bilo elektrike do sedaj..... zdaj si pa že kuham user posted image ....

...sem si študirala, da če elekteike dalj časa ne bi bilo....user posted image ...bi lahko zmrznila, pa nič ne  bi mogla delat, ker je skoraj vse z njeno pomočjo....  

Pa še zmenla sem se, da me danes pokličejo na stacionarnega iz službe okrog 8 in čakam in čakam, pol pa se spomnim, da bo bolj težkouser posted image ....

Grem malo pospravit.....dobim obisk....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.12.2008 10:43:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sem si študirala, da če elekteike dalj časa ne bi bilo....user posted image ...bi lahko zmrznila, pa nič ne  bi mogla delat, ker je skoraj vse z njeno pomočjo....  

za znoretuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.12.2008 13:47:33   
Pandica
Dober dan user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.12.2008 13:51:30   
botrca
Dober dan tudi od mene.

Mi2 z Janom sva pa imela obiske user posted image user posted image user posted image , Zalo in Pandico. Ful sem jih bila vesela pa tudi Jan, ker ima rad otroke. Se kar dobro razumetauser posted image , kričala in se na veliko menlauser posted image .

Zala spi? Mi2 sva se ko sta šli do konca najedla in zdaj šibava v mesto, ker morat it nekaj menjat v eno trgovino pa za nečake nekaj kupit za miklavža. Ja se vidi da mi je moj dragi avto pustil in ne morem bit doma user posted image . Grem, pa se slišimo pozneje.

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.12.2008 13:52:20 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.12.2008 13:51:36   
Pandica
Mi2 z Zalo pa sma bili danes na obisku pri botrci in njenem Janu user posted image  user posted image  user posted image

Mali je taki srček, Zala mu je kr lubčke delila user posted image user posted image user posted image   pa tak sta se med sabo pogovarjala user posted image mi2 pa klepetali in kavico pili user posted image
Botrca še 1x hvala za vse user posted image   , naslednjič prideta vi2 k nama tak kot sma se zmenli.
Pol mi je Zala takoj zaspala v avtu veš, se mi zdi, da je doli pri trgovini že spala, sem jo samo nesla gor, ji slekla bundo in še kr dalje spi user posted image user posted image

Ko se zbudi, greva jest, pol pa grem jaz v P pogledat malega Ruja user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.12.2008 13:53:03   
Pandica
botrca   vidiš, da sma se za 6 sekund zgrešili pri pošiljanju posta user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.12.2008 13:54:53   
botrca
Ja Pandica malenkost. Zala pa itak da ti spi, saj si videla kako je bila zaspanauser posted image . Ker pa se je Jan malo naspal greva ven, ker če ne bom zaspala.

Pozdravi prijateljico in malemu Ruju lupčka daj (čeprav ju ne poznam).

papa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?