Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:19:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A gremo poačsi v horizontalo ali ste še vedno čvekasto razpoložene? Mene je danes tole vreme čisto zjeb... Do zdaj sem se dobro upirala, danes pa sem podlegla. Ja bomo počasi šle, smo bile kar pridne. Ju3 imamo malo dela slabih 17 strani nam je ostalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:19:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl greš nekam blizu za prvič, da lahko greš nazaj če je sila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:20:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil alo babe, jaz grem v horizontalo. estrella ti pa čvekaj da jutri vidim 6 -ko spredaj. nočko Lahko nočko tally, ti imaš tud še samo 193 postov do zvezdic Kdaj bo padla trdnjava???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:21:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A gremo poačsi v horizontalo ali ste še vedno čvekasto razpoložene? Mene je danes tole vreme čisto zjeb... Do zdaj sem se dobro upirala, danes pa sem podlegla. Ja bomo počasi šle, smo bile kar pridne. Ju3 imamo malo dela slabih 17 strani nam je ostalo A ne boš vztrajala še teh 21 postov. Je pa hecno ker tule desno vidim zadnje s foruma in je tvoj pišček in moja pikapoka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:21:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl Moj tudi dela vikend in to nočno . V ponedeljek popoldan pa bova šla mal na banko za kredit se pozanimat. Emilijo bova pri njegovih pustila
< Sporočilo je popravil tally -- 5.12.2008 22:23:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:22:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl Nina ti kar izkoristi taščo. Dokler se ti ponuja go for it!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:22:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Če ne pa ajmar vode dol zlij. Vrele vode!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil alo babe, jaz grem v horizontalo. estrella ti pa čvekaj da jutri vidim 6 -ko spredaj. nočko Lahko nočko tally, ti imaš tud še samo 193 postov do zvezdic Kdaj bo padla trdnjava??? Uh veš kolk je to za mene čez dva dni mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Jaz bi tole direktorico malo ..... lahko pa samo govorimo, ker tudi jaz nisem upala ničesar, ko sem dobila službo. Doma sem pa kokodakala kot velika. enako. Ja doma je najlažje vreč iz sebe, pa škodovat ne more
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl Nina ti kar izkoristi taščo. Dokler se ti ponuja go for it!!!!! A nismo hecne?! Ko se ponujajo do 10m nekje nočemo, da bi jih kdo pazil, potem pa bi me hotele, pa se noben več ne ponuja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A gremo poačsi v horizontalo ali ste še vedno čvekasto razpoložene? Mene je danes tole vreme čisto zjeb... Do zdaj sem se dobro upirala, danes pa sem podlegla. Ja bomo počasi šle, smo bile kar pridne. Ju3 imamo malo dela slabih 17 strani nam je ostalo A ne boš vztrajala še teh 21 postov. Je pa hecno ker tule desno vidim zadnje s foruma in je tvoj pišček in moja pikapoka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl Nina ti kar izkoristi taščo. Dokler se ti ponuja go for it!!!!! Se strinjam z Estrello*!!! Uzmi što ti život pruža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:23:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Če ne pa ajmar vode dol zlij. Vrele vode! A bi jih zalilo, če bi to naredila, ali je predaleč?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl greš nekam blizu za prvič, da lahko greš nazaj če je sila Ja sej če bova šla ne greva dalj od Kamnika. Tally a Emilija se je že navadila bit drugje,al kako boste to v pon. uredil? Sam babe ve ga pa res šopate s posti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:24:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A gremo poačsi v horizontalo ali ste še vedno čvekasto razpoložene? Mene je danes tole vreme čisto zjeb... Do zdaj sem se dobro upirala, danes pa sem podlegla. Ja bomo počasi šle, smo bile kar pridne. Ju3 imamo malo dela slabih 17 strani nam je ostalo A ne boš vztrajala še teh 21 postov. Je pa hecno ker tule desno vidim zadnje s foruma in je tvoj pišček in moja pikapoka. Ja pa Emilija od Tally Jaz vedno čekiram kaj je zadnje Budala ni kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:25:04
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:25:55
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Ja vam se je pa čisto zrolalo Jaz vas ne dohajam več, ne vem o čem teče debata in sploh ne vem, če naj v 6.del še kaj pišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:25:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl greš nekam blizu za prvič, da lahko greš nazaj če je sila Ja sej če bova šla ne greva dalj od Kamnika. Tally a Emilija se je že navadila bit drugje,al kako boste to v pon. uredil? Sam babe ve ga pa res šopate s posti Punca tud ti ne zaostajaš kaj dosti. Se spomniš ko si dobila 2 zvezdico?? Sedaj jo pa šibaš proti 5ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Če ne pa ajmar vode dol zlij. Vrele vode! A bi jih zalilo, če bi to naredila, ali je predaleč? Bi. Sem jih predlani 1x že, ampak takrat z mrzlo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl greš nekam blizu za prvič, da lahko greš nazaj če je sila Ja sej če bova šla ne greva dalj od Kamnika. Tally a Emilija se je že navadila bit drugje,al kako boste to v pon. uredil? Sam babe ve ga pa res šopate s posti Ja zdej smo bili dvakrat tam pa ni jokala bomo vidli kako bo jutri oni pridejo sm. Mal se je socializirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? Naju hoče po vsej sili ujeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl Nina ti kar izkoristi taščo. Dokler se ti ponuja go for it!!!!! A nismo hecne?! Ko se ponujajo do 10m nekje nočemo, da bi jih kdo pazil, potem pa bi me hotele, pa se noben več ne ponuja. Aja a tko je pol kasnej to? Ja pol bo pa treba izkoristit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Če ne pa ajmar vode dol zlij. Vrele vode!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, a ti veš, kako malo imava še razlike v št. postov?? špelin@ čuvaj se Estrella te bo vsak čas pihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:26:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja vam se je pa čisto zrolalo Jaz vas ne dohajam več, ne vem o čem teče debata in sploh ne vem, če naj v 6.del še kaj pišem Ja za ju3 pripravi 7 del Ma da pade popoldan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.