Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:11:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A na Veliko planino si hodila? Kolk je bla pa stara? Pa luštni sta Ja gor smo z enimi prijatli hodil v njihovo kočo, kolk je tam lepo, to je neki čist neverjetnega ! Da ne govorim o tistem kislem mleku, kr ne gre mi iz glave . Gala je bla pa stara 10 let in pol, ko je mogla it , se pravi je na tejle sliki skor devet. jana uživajte na krstu!!!!! špelin@ pokaž jim, me smo s tabo !!! Ja sm pa mogla slikco od Gale najt, da sm zdej spet mal v bedu , ampak sej bo. Zdej sem že velik bolš, kot prej. Ma nč punce, včasih prav paše sodelovat v tehle večernih čvekih, tko da je blo luštn . Zdej grem pa počas v mižule. Me res zanima, kaka noč me kej čaka danes . Vsem, ki rabite pošiljam veliiiiiiiko za spanje hroščkov!!!!!! Nočko!!!! Vam tudi velliikkkoo za mirno noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:11:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj moja pa ni niti trznila mogoče ji je calpol kaj prijel še zdaj mi ni ratalo v usta pogledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty Velika planina je pa res lepa ja. Ja verjamem da je pogrešaš . Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:12:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj moja pa ni niti trznila mogoče ji je calpol kaj prijel še zdaj mi ni ratalo v usta pogledat ko ti bo uspelo še meni povej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:12:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A na Veliko planino si hodila? Kolk je bla pa stara? Pa luštni sta Ja gor smo z enimi prijatli hodil v njihovo kočo, kolk je tam lepo, to je neki čist neverjetnega ! Da ne govorim o tistem kislem mleku, kr ne gre mi iz glave . Gala je bla pa stara 10 let in pol, ko je mogla it , se pravi je na tejle sliki skor devet. jana uživajte na krstu!!!!! špelin@ pokaž jim, me smo s tabo !!! Ja sm pa mogla slikco od Gale najt, da sm zdej spet mal v bedu , ampak sej bo. Zdej sem že velik bolš, kot prej. Ma nč punce, včasih prav paše sodelovat v tehle večernih čvekih, tko da je blo luštn . Zdej grem pa počas v mižule. Me res zanima, kaka noč me kej čaka danes . Vsem, ki rabite pošiljam veliiiiiiiko za spanje hroščkov!!!!!! Nočko!!!! Naty mirno nočko in čim manj dojenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:13:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. Emilija se je že dvakrat do sedaj. Zgleda da me čaka podobna noč kot včeraj. Ne glej črno. Počakaj do jutra, pol pa govori Zbudi se tako da čisto malo zajokca in dokler do nje pridem dam roko na lička takoj zaspi. Kdo bi razumel te naše babnce A res ne morejo dojet, da je ponoči tako lepo spat Pri nsa pada spet nekaj sodri podobno ko so majhni nočejo spat, ker so radovedni, večji pa že kao vse vedo pa jih je treba iz postelje metat, mi pa moramo vstat, potem pa spat ne bomo mogli, ko bi lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:13:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:13:50
|
|
|
|
sesil
|
estrella a danes pa de 6000?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:14:17
|
|
|
|
barbaw
|
A gremo poačsi v horizontalo ali ste še vedno čvekasto razpoložene? Mene je danes tole vreme čisto zjeb... Do zdaj sem se dobro upirala, danes pa sem podlegla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Potem pa moramo še malo vztrajat, da ne bo glih sama klofala postov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Težka bo Sem ravno ogledovala od nine in barbaw poste.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:06
|
|
|
|
tally
|
A se je šla Špelin@ tepst ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:11
|
|
|
|
špelin@
|
ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Če ne pa ajmar vode dol zlij.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:15:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A se je šla Špelin@ tepst ? Opa, sedaj sta 2 možnsti, da bo vrgla vem energijo in bo dobre volje al pa še bolj razpiz...ena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:16:24
|
|
|
|
sesil
|
ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:16:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Težka bo Sem ravno ogledovala od nine in barbaw poste. A si videla koliko postov sem danes naklofala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:17:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, mogoče bodo nehali... Je pa mularija pod kuhinjskim oknom, na igralih za malčke... Aha, so spakirali. Ti kar od barbaw nasvet uporabi v sili Ti pamži nevzgojeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:17:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Jaz bi tole direktorico malo ..... lahko pa samo govorimo, ker tudi jaz nisem upala ničesar, ko sem dobila službo. Doma sem pa kokodakala kot velika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:17:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Težka bo Sem ravno ogledovala od nine in barbaw poste. A si videla koliko postov sem danes naklofala? Še včeraj si bila kar orng pod 4000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:18:24
|
|
|
|
sesil
|
alo babe, jaz grem v horizontalo. estrella ti pa čvekaj da jutri vidim 6 -ko spredaj. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:18:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Težka bo Sem ravno ogledovala od nine in barbaw poste. A si videla koliko postov sem danes naklofala? Še včeraj si bila kar orng pod 4000
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:18:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella a danes pa de 6000? Težka bo Sem ravno ogledovala od nine in barbaw poste. A si videla koliko postov sem danes naklofala? Še včeraj si bila kar orng pod 4000 sem danes v elementu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej jaz bom tudi počasi šla moj gre jutri spet delat od direktorce ne da mira. jaz pa spet sama z anejo. popoldan pa malo oddiha, gledat za kakšno bolj poceni varianto dnevne sobe. Moj tud dela jurt ,pol pa ene vrata pride en montirat,pol mormo pa k tašči k bo miklavž neki prnesu . Zvečer greva pa mogoče mal vn,ne veva še,nism še nikol Gaje nikjer pustila čez noč Tašča bi jo pa rada mela. Ma bomo videl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:19:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil alo babe, jaz grem v horizontalo. estrella ti pa čvekaj da jutri vidim 6 -ko spredaj. nočko Lahko nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.