Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:03:48
|
|
|
|
špelin@
|
O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:04:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, pri nas ravnokar "usekala" prva petarda... Se spomnim novega leta in Andraža, ki je bil star 14 dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:04:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, pri nas ravnokar "usekala" prva petarda... pri nas so ble ene 2 tedna nazaj. zdej je mir. jih pa sovražim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:05:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sm iskala še kako staro sliko pa sm našla eno z mojo lubiko iz velike planine lani... sm kr žalostna ratala, tolk jo pogrešam Vem, da jo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:05:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. Emilija se je že dvakrat do sedaj. Zgleda da me čaka podobna noč kot včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:06:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:06:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. Emilija se je že dvakrat do sedaj. Zgleda da me čaka podobna noč kot včeraj. Ne glej črno. Počakaj do jutra, pol pa govori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:07:57
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kam si skliznila +152
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. Emilija se je že dvakrat do sedaj. Zgleda da me čaka podobna noč kot včeraj. Ne glej črno. Počakaj do jutra, pol pa govori Zbudi se tako da čisto malo zajokca in dokler do nje pridem dam roko na lička takoj zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca Jaz moram tut frizerja obiskat ke rimam že narastekkkkk. Pri men se že narastek ne vide več, ker sem že skoraj cela natur Kakšna pa si natur? mišje blond ali pepelnato blond Nikakva barva. Do 16 leta sem bila bela, pol pa so začeli temnit. Po 1 porodu še bolj, sedaj pa full prava mala miška Ja z ogromnooooo rito Ti pa tvoja rit. Ja pa EMŠO si pozabla omenit pa ne že spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, pri nas ravnokar "usekala" prva petarda... valjar na plano še dobro, da nisem v mestu doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst? dobro si zadela debato
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:08:50
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A na Veliko planino si hodila? Kolk je bla pa stara? Pa luštni sta Ja gor smo z enimi prijatli hodil v njihovo kočo, kolk je tam lepo, to je neki čist neverjetnega ! Da ne govorim o tistem kislem mleku, kr ne gre mi iz glave . Gala je bla pa stara 10 let in pol, ko je mogla it , se pravi je na tejle sliki skor devet. jana uživajte na krstu!!!!! špelin@ pokaž jim, me smo s tabo !!! Ja sm pa mogla slikco od Gale najt, da sm zdej spet mal v bedu , ampak sej bo. Zdej sem že velik bolš, kot prej. Ma nč punce, včasih prav paše sodelovat v tehle večernih čvekih, tko da je blo luštn . Zdej grem pa počas v mižule. Me res zanima, kaka noč me kej čaka danes . Vsem, ki rabite pošiljam veliiiiiiiko za spanje hroščkov!!!!!! Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:09:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kam si skliznila +152 me takoj pogrešaš pravljico sem brala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:09:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj A tvoja se ne bo ona spi kot top.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. Emilija se je že dvakrat do sedaj. Zgleda da me čaka podobna noč kot včeraj. Ne glej črno. Počakaj do jutra, pol pa govori Zbudi se tako da čisto malo zajokca in dokler do nje pridem dam roko na lička takoj zaspi. Kdo bi razumel te naše babnce A res ne morejo dojet, da je ponoči tako lepo spat Pri nsa pada spet nekaj sodri podobno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud že spi , za tatkota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A na Veliko planino si hodila? Kolk je bla pa stara? Pa luštni sta Ja gor smo z enimi prijatli hodil v njihovo kočo, kolk je tam lepo, to je neki čist neverjetnega ! Da ne govorim o tistem kislem mleku, kr ne gre mi iz glave . Gala je bla pa stara 10 let in pol, ko je mogla it , se pravi je na tejle sliki skor devet. jana uživajte na krstu!!!!! špelin@ pokaž jim, me smo s tabo !!! Ja sm pa mogla slikco od Gale najt, da sm zdej spet mal v bedu , ampak sej bo. Zdej sem že velik bolš, kot prej. Ma nč punce, včasih prav paše sodelovat v tehle večernih čvekih, tko da je blo luštn . Zdej grem pa počas v mižule. Me res zanima, kaka noč me kej čaka danes . Vsem, ki rabite pošiljam veliiiiiiiko za spanje hroščkov!!!!!! Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O čem teče debata? O aerobiki, ritih in frizurah?? jana81, lepo se imejte jutri Druga petarda... A se grem tepst?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 22:10:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa to ni res, moja se je že zbudila . zdej ji moj drži dudko. da hitro nazaj zaspi, Tally pa zate tud No, sedaj sem pa jaz na vrsti al kaj A tvoja se ne bo ona spi kot top. Upam, da res. Sedaj se počasi navaja na daljše spanje zjutraj o je po 7.30h bujenje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.