Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:10:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps o mamaM ,nč ne bo nič sej mi je povedal,da mu je ful čudno ,sej je blo v prvi nosečnosti isto mene sam zanima kaj se plete po moških glavah,kar se slončkanja med nosečnostjo tiče jst sem čist divja...tko da ga morem včasih prav prosit, hehehe...pri nama sem jaz vedno tista pobudnica... jaz sem tudi pobudnica; samo kaj ko včasih preden se gospod odkopi od računalnika in igric, jaz že zaspim in pol gre z dolgim nosom spat; ah tej moški, kdo bi jim v vsem ustregel??? Aja, Dali, ni panike, ti kr popravi; se mi je zdelo da si nekje omenla, da bol težko ma nisem bla ziher pa sem te raje dala na seznam, da te ne bi slučajno spustila pa da se pol užališ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:11:14
|
|
|
|
spps
|
pupa spokaj od moje slike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:12:05
|
|
|
|
Pupa7
|
spps pa poglej kok maš glasov če je kej več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:13:06
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca BABE MOJE DELUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DALI SI DOBLA PAR GLASOV JEIIIIIIIIIIIIII ZAJ GREM NJEJ ZBIJAT GLASOVE HAHAHAHAHA VE PA SI NABIJITE GOR HAHAHAHA JEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PA JAZ SEM TAKA ASICA, A SLIKC NE ZNAM PRPOPAT HAHAHAHAHA Bravooooooo.... ...jst še vedno ne morem glasovat in ko si hočem to zadevco naštimat mi ne da opcije cookies, res pa sem računalniški teleban... ...ti dej njej same 1, tko bomo na koncu mele vse 3*
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:13:48
|
|
|
|
Dali*
|
jst mam en glas več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:14:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nej majo kak čejo jaz sem pošten člouk jaz tud NIsem taka da si nebi dala kakega glasova zraven Sicer pa mi tak ne gre. Glasovala sem za vsako enkrat to je to.. eh naj majo kak čejo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:15:03
|
|
|
|
Pupa7
|
hahaha pa sem jih hahaha to še povemo predragi RR to ne gre tako glasovanje.... še amaterji vas nadmudrijo... če pa ma bejba čas klikat pa naj... za to dobi nagrado... pa če se bo kera s tem ukvarjala mora po delet cookies dat še refresh page...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:16:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca BABE MOJE DELUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DALI SI DOBLA PAR GLASOV JEIIIIIIIIIIIIII ZAJ GREM NJEJ ZBIJAT GLASOVE HAHAHAHAHA VE PA SI NABIJITE GOR HAHAHAHA JEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PA JAZ SEM TAKA ASICA, A SLIKC NE ZNAM PRPOPAT HAHAHAHAHA Bravooooooo.... ...jst še vedno ne morem glasovat in ko si hočem to zadevco naštimat mi ne da opcije cookies, res pa sem računalniški teleban... ...ti dej njej same 1, tko bomo na koncu mele vse 3* hitr kje pa je njen link ker se mi je ne da iskat ti si ga prej prpopala se mi zdi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:17:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pupa spokaj od moje slike sem spokala no hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:18:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
pupe, še nekdo nas spremlja mojcaprvič, a si ti tudi marčevka 09?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:18:48
|
|
|
|
Dali*
|
si grem pripravit čajček in pridem nazaj... joj...sej zdej sem pa še film ob 21.00 zamudila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:19:54
|
|
|
|
spps
|
pupa,si pravi skriti talent
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:20:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* si grem pripravit čajček in pridem nazaj... joj...sej zdej sem pa še film ob 21.00 zamudila... no zdaj pa ostaneš z nami pa je, pa si film v videoteki vzameš al pa na netu hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:20:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupe, še nekdo nas spremlja mojcaprvič, a si ti tudi marčevka 09? ne,ona je aprilčica 09
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:21:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* si grem pripravit čajček in pridem nazaj... joj...sej zdej sem pa še film ob 21.00 zamudila... no zdaj pa ostaneš z nami pa je, pa si film v videoteki vzameš al pa na netu hahahaha jaz sem tud mislila,da bom šla tv gledat,pa je tu hujš kot kakšna akcija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:21:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupe, še nekdo nas spremlja mojcaprvič, a si ti tudi marčevka 09? mislim da je aprilčica. Sem pogledala njen profil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:25:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=120354 pupa ecco link... Lahko tvoj post o tem kako gre to glasovanje pošljem moderatorju? Lahko se tud jst podpišem, če želiš meni ta slikca ni nič posebnega; je dosti lepših gor ampak morda pa ona res sama zase glasuje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:27:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=120354 pupa ecco link... Lahko tvoj post o tem kako gre to glasovanje pošljem moderatorju? Lahko se tud jst podpišem, če želiš misliš, da moderatorji ne vedo tega? Saj pa vsak normalen človek ve, da tu nekaj smrdi.. Po mojem vedo.. Jaz sem tud sestri rekla da se naj na RR prijavi pa pol glasuje za vse kaj smo na marčevkah, pa ji je šlo samo prvi dan pol pa nič več..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:27:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=120354 pupa ecco link... Lahko tvoj post o tem kako gre to glasovanje pošljem moderatorju? Lahko se tud jst podpišem, če želiš meni ta slikca ni nič posebnega; je dosti lepših gor ampak morda pa ona res sama zase glasuje sej je še ena,ki ima skor 4000glasov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:27:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pupa,si pravi skriti talent tud moj pravi da vedno presenečam hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:28:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa a še kr glasuješ ?? Da te nebo jutri roka preveč bolela od klikanja??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:29:01
|
|
|
|
Dali*
|
Punce...pijem čajček in zraven jem Leibniz butter biscuit - DIET...sem našla v omari...zgleda mama kej dobla v službi...ker pri nas ni nič diet...no ni potrebe...heh... ampak bom pa jst mogla malo na diet...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:29:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=120354 pupa ecco link... Lahko tvoj post o tem kako gre to glasovanje pošljem moderatorju? Lahko se tud jst podpišem, če želiš meni ta slikca ni nič posebnega; je dosti lepših gor ampak morda pa ona res sama zase glasuje sej je še ena,ki ima skor 4000glasov Pupa boš mela kaj za delat Kdaj se te konča ? 7.12 če se ne motim al danes??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?