slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 pozdravljene slovenka-ja,sta drobižki a ne ,ampak je vita tolk živahna,da ni čudno,da vse izgubi sproti.. hvala za odg.,sem že tudi mislila fredovega nabavit,no potemtakem ga bom res.. tudi jaz sem krvavela-v 10.tednu,dobila dabroston + buscopan,morala sem jest tam do 16.tedna.ampak kot vidiš,je bilo potem vse ok !sem pa imela že en ss prej,takrat pa nisem nič krvavela,a so na uz opazili,da srček ne bije..tako da sestra naj kar gre k gin.četudi za vsako kapljico,saj zato so tam,kaj pa..ni pa nujno,da bo zato kaj narobe,če krvavi..ji želim Polly, jaz do pred kratkim nisem poznala dojenčkov pod 8 kg, razen naše Potem pa si se pojavila ti, pa od prijatelja hčerka ima okrog 5 kg (avgustovka), danes pa je še ena prijateljica za sinkota napisala, da je pri 4 mesecih imel 5700g. Tako da je še nekaj takih. Ja, res, naša tudi toliko predivja, da ne more biti bolj okrogla. Čeprav se je pa v zadnjem mesecu več zredila kot v prejšnjih, pri drugih pa berem, da sedaj upada rast, tako da na koncu vse približno izravna. Pa lepa hvala za tvoje izkušnje, bom povedala sestrici. Mi je rekla, da je sedaj že rahlo obsedena s temi izcedki, da zmeraj nekaj vidi, tudi če ni. Upam ,da bo čas čim hitreje šel in bo vse ok. Ima pa redni pregled v četrtek, takrat naj bi dojenček že bil v posteljici in bolj zavarovan.