san
|
no, zdej sm hitr prečekirala vse slike še od urse brez besed... res lepe!!!!! se prav vidi, da ste uživali!!! meridaub, tvoje dete je tud tako lepo , kot je rekla lona, se takoj ve da k nam paše ursi, to sm jaz lani v pismu mojim škratom napisala, ker poleg darilc, je vedno tudi pismo zraven - no mal sm ga obdelala, da je bil bolj njima namenjen. letos sm pa kar sama napisala pismo zala, to pesmico pa prvič slišim, sm si jo prec prepisala, mi je ful všeč nčk, pridna , da si se spravila pečt, pri nas je spodnja soseda zažgala piškote , ji je Maliček od Svetlance ponagajal in smo meli ves popoldan zračenje v celi bajti... no, sej zažgani so tud dobri za ta poredne pridne otroke - takih mamo v hiši polno tina, fajn si to napisla , si prav predstavljam male škratke pri nas je miklavž letos pohitel in darla že podelil, sta bila tako srečna, urbanu se pa ni čisto svitalo kaj se dogaja, je bil pa navdušen nad papirčki in trakovi . in kljub temu, da ima moja hči neverjetno dolg nos in našpičena ušesa in pred njo ne moreš ponavadi nič skriti, če je doma, mi je uspelo (ona namreč še zelo vneto verjame v dobre može ) darila tko naštimat, kot da je res miklavž prišel joj, lona, naš poba tut noče spat, vseeeeega zanima, ma povsod mora bit zraven in čist je zaspan, pa še kar vztraja buden in sam da ga položim v postlo se tko dere, da prec tast prleti gledat kaj se dogaja nčk, tvoja kava je bila pa res krepčilna, še bolj pa tortica.. ma je pasalo , sm kar mal k seb prišla. je pa še mal ostalo, pa si lahko še ostale postrežete, za moč, če slučajno ne bo mirna noč dominik: TANTI AUGURI A TE!!!! E LA TORTA... ANCHE PER TE!!! zofy, za odija sm prav vesela, da je ok hvala vsem za pikepoke pridem nazaj več ksno... sm mal
|