lucalu
|
Najprej... Vilma, iskrene čestitke Dominiku za drugi rojstni dan!!! Veliko zdravja, sreče in nepozabnih trenutkov z njegovo sestrico mu želim!!! IZVIRNO SPOROČILO: meridaub lucalu - hej Tai se postavlja že na nogice in to čisto samostojno!!!iiii!!!! joj kako hitro rastejo naši malčki. Naš andrej se je pa dva dni nazaj prvič sam vsedel iz položaja kravic, bil je na rokicah in kolenih najprej in potem nazaj v sedeč položaj. Ja, res hitro rastejo... Pa čestitke Andreju za samostojno vsedanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Maj že tudi od 7.5 mesca sam samostojno stoji in se pomika po stajici okrog in okrog ob ograji. Sploh noče več sedet, kr dviguje se, še po vseh štirih noče več ampak noge kar na stopala postavlja. Bravo Maj!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, kaj sem se presmejala tvojmu Spidermanu!!!!!!! Mogoče bojo pa snemali še nadaljevanje Spidermana-ga lahko na avdicijo pelješ!!!!!! KK je luškan! Pa res je dober,kk se postavlja na noge! Naš je še daleč od tega!! Hvala za pohvale!!! IZVIRNO SPOROČILO: meridaub na koliko časa jim dajete obroke čez dan - zajtrk malica kosilo malica večerja? Mi2 ravno mimava tistih malic vmes. Obroke ima na 3 ure. enkrat ima sadjo in zelenjavo. Mi jih imamo približno na 3 ure... Zjutraj imamo mleko, potem malico s kakšnim sadjem, potem kosilo, popoldanska malica je mlečna kašica in zvečer spet mleko... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Lucalu kok sem se nasmejala Tvojmu spidermanu . Kok je luškan! Hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: san lucalu, ma tai je pravi cukr , veš, k gledam njega na slikcah, se mi zdi, da sta si z urbanom podobna v svojih raziskovalnih podvigih Hvala san!!! Pa ena gora pikapokic za vse tvoje tri zakladke!!! IZVIRNO SPOROČILO: san mi ku-ku že tud znamo, mu je zelo všeč, pa neki včasih maha, spet drugič ne, pa ve kje je muca in kaj je lučka, ma sej kar razume par stvari, pa če mu rečem pejt po žogico, kje je... ploskanju se pa sam smeje, neki poskuša, pa mu še ne gre. Bravo Urbanček!!! IZVIRNO SPOROČILO: san aja, za novo leto nas pa tašča baje spet na morje pele, ma sej super, sam upam, da bo ok tud za banija Ooooo, bravo tašča!!! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Se na hitro javljam, Maks je bil danes cel dan z zamašenim noskom in malo povišano temperaturo. Zvečer je zaspal že pol sedmih, potem pa ga je ob osmih zbudil nosek, pa je komaj, komaj nazaj zaspal, čez pet minut spet buden. No in sva se do zdaj borila. Zdaj je borec padel za svobodo v svoji posteljici. Tolk ene energije, da sem že mislila, da bom jaz prej omagala. Pikapokice za Maksa... in za mamico, da ne omaga!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Jelka bo pa umetna, na balkonu. Bo nedotakljiva. Se je tako izkazalo za najbolje. So bile drugače jaslice skupaj z ninđami in ubogi jezušček se je enkrat zgubil in smo ga v košu za perilo našli. No, toliko mi je še uspelo pokomentirat, zdaj grem pa bejbija skopat... pridem nazaj, ko zaspi...
|