Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:55:00
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_milchy ... vidimo te !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:56:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh pa lahko glasujejo samo uporabniki.... pa nas je 8000?pa ta nima ni enega posta pa je zgleda ful popularna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:57:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh pa lahko glasujejo samo uporabniki.... pa nas je 8000?pa ta nima ni enega posta pa je zgleda ful popularna kuhna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:57:07
|
|
|
|
Pupa7
|
jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:57:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hehe hvala tasa nevem kak predlog kako pojesti tolko robe kot sem jo dobla?? pridete na čago??? jaaaaa....do zajtrka bomo glih pr teb... pol pa bomo za kosilo vse pojedle.. ne mi danes več ohrani,ker ne morem več jest pa še kislina,me je začela zaj... je,spet se zna naredit,da bo wc sam moj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:58:18
|
|
|
|
Dali*
|
...pa sploh je tko dodelana slika da ni kaj...par je res lepih slik, ko so se punce in partnerji potrudili jih retuširali in tko...pol na konc bo pa dobla ena, ko se steguja na kavču, kot da je že čist konc... ...ma daj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 20:58:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje da si ne boš sesula računalnika-ti bo poptem preveč dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:00:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje Hjoj pupa prava si.. Jaz pa sem zdaj gledala, kolko je nagrad. Pa saj nas tolko niti ne "tekmuje" kolko majo nagrad. Pol bomo jih tak vse doble.. eh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:00:38
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje super, ti to naredi in klikaj za marčevke, itak maš cajt klikat, če pa sam ležiš, ti vsaj rokca mal dela....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:01:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
Da ne zgubim seznam: Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih mama_milchy + Žiga felix7 Yassy pupa 7 - z mislimi tasa_m ??? Dali* yania Najaa jjasna85 =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_milchy ... vidimo te !! Pa me ne vidite; ah, klepetulje dokler sem jaz spekla pecivo in ga nardila, ste ve naklepetale 5 strani. Kako ste kaj danes? Mene nekaj stisne pod prsi na desni strani, ko izdihnem KAj je s tem glasovanjem? Jaz sem prvi večer glasovala, včeraj sem poskusla in sem lahko samo za taso:m, pri drugih me ni pustilo; v čem je fora teha glasovanja Seznam marčevk; nekatere pa res ne sporočajo kako napreduje nosečnost; kilice, pregledi in ostalo; sej skoz ene in iste čvekamo. spps, a danes bo kakšna akcija ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:01:47
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje Hjoj pupa prava si.. Jaz pa sem zdaj gledala, kolko je nagrad. Pa saj nas tolko niti ne "tekmuje" kolko majo nagrad. Pol bomo jih tak vse doble.. eh... ja...sej to sem že jst na začetku preštela...če ne bi pošiljali tistih zs, bi nas blo samo cca. 40...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:02:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...pa sploh je tko dodelana slika da ni kaj...par je res lepih slik, ko so se punce in partnerji potrudili jih retuširali in tko...pol na konc bo pa dobla ena, ko se steguja na kavču, kot da je že čist konc... ...ma daj... ma samo nisi vidla kake lepe deke ima? Je mogoče palilo, ker na eni piše I love you al neki takega.. Mogoče dela kdo od njenih na RR al pa Neocelici?? Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:02:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje Hjoj pupa prava si.. Jaz pa sem zdaj gledala, kolko je nagrad. Pa saj nas tolko niti ne "tekmuje" kolko majo nagrad. Pol bomo jih tak vse doble.. eh... kje pa to piše?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:03:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Da ne zgubim seznam: Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih mama_milchy + Žiga felix7 Yassy pupa 7 - z mislimi tasa_m ??? Dali* - z mislimi yania Najaa jjasna85 =jasna= sam mal ti ga popravim, ker sem napisala da ne bo šlo v decembru...vikendi so adijo od nas. četrtka dalje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:03:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:04:35
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem ugotovila kako je dobla tolko glasov, sem delala včas za LDS pa smo mogl golfat za neke glasove na anketah hahahah greš na internet tools pa options pa delet cookies pa lahko ponovno glasuješ je pupa mela očitno čas klamfat hahahaha grem probat če deluje Hjoj pupa prava si.. Jaz pa sem zdaj gledala, kolko je nagrad. Pa saj nas tolko niti ne "tekmuje" kolko majo nagrad. Pol bomo jih tak vse doble.. eh... kje pa to piše? pa še dvojne nagrade bomo dobile, ker jih je itak preveč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:04:43
|
|
|
|
spps
|
o mamaM ,nč ne bo nič sej mi je povedal,da mu je ful čudno ,sej je blo v prvi nosečnosti isto mene sam zanima kaj se plete po moških glavah,kar se slončkanja med nosečnostjo tiče
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:05:07
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:06:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o mamaM ,nč ne bo nič sej mi je povedal,da mu je ful čudno ,sej je blo v prvi nosečnosti isto mene sam zanima kaj se plete po moških glavah,kar se slončkanja med nosečnostjo tiče jst sem čist divja...tko da ga morem včasih prav prosit, hehehe...pri nama sem jaz vedno tista pobudnica...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:07:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o mamaM ,nč ne bo nič sej mi je povedal,da mu je ful čudno ,sej je blo v prvi nosečnosti isto mene sam zanima kaj se plete po moških glavah,kar se slončkanja med nosečnostjo tiče Ampak res, kaj se jim plete po glavah, ko so v akciji , bom mojga vprašala o čem razmišlja.....sicer pa že vem odgovor, se bo začel smejat ko budala in mi bo reku, da nisem normalna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:08:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca jaz še mam kr isto število glasov,upam,da si ni kaj zaj... z nastavitvami na compu pupa na raport
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:08:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca BABE MOJE DELUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DALI SI DOBLA PAR GLASOV JEIIIIIIIIIIIIII ZAJ GREM NJEJ ZBIJAT GLASOVE HAHAHAHAHA VE PA SI NABIJITE GOR HAHAHAHA JEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PA JAZ SEM TAKA ASICA, A SLIKC NE ZNAM PRPOPAT HAHAHAHAHA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:09:00
|
|
|
|
tasa_m
|
aha, pa smo tu..pri spps.. Glavna nagrada: shranjevanje matičnih celih novorojenčka Ostale nagrade: 50x Pregnacare Plus, prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe mamice 5x bon v vrednosti 20 € in 15 x bon v vrednosti 10 € za nakup oblačil blagovne znamke Kanz in OshKosh Posebna nagrada: "Face of neocelica" Uredništvo portala ter predstavniki Neocelice izberejo tudi najlepšo sliko trebuščka, ki jo bo Neocelica uporabljala v oglasnih sporočilih v letu 2009.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:09:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca BABE MOJE DELUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DALI SI DOBLA PAR GLASOV JEIIIIIIIIIIIIII ZAJ GREM NJEJ ZBIJAT GLASOVE HAHAHAHAHA VE PA SI NABIJITE GOR HAHAHAHA JEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PA JAZ SEM TAKA ASICA, A SLIKC NE ZNAM PRPOPAT HAHAHAHAHA nej majo kak čejo jaz sem pošten člouk
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 21:09:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa si ok? Si ugotovila kako deluje vsa ta kuhna? Hehe še kuha...pametna punca BABE MOJE DELUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DALI SI DOBLA PAR GLASOV JEIIIIIIIIIIIIII ZAJ GREM NJEJ ZBIJAT GLASOVE HAHAHAHAHA VE PA SI NABIJITE GOR HAHAHAHA JEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PA JAZ SEM TAKA ASICA, A SLIKC NE ZNAM PRPOPAT HAHAHAHAHA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
madežiMC09S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarjeVanish (
32%)
Ariel professional (
14%)
trdo milo DM (
5%)
nič od naštetega (
27%)
perem samo s praškom (
21%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!