|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
5.12.2008 19:17:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps a tvoja malena gleda zdaj Rebelde?? Sem vidla da je imela RBD torto za roj.dan?? user posted image

Vpr. pa zato ker jih jaz tud mal škilim pa gledam kaj se dogaja,pa sem se spomnila da jih verjetno obožuje (tak kot 3/4 slovencev-otrok, da nebo pomote)
ma moja gleda,sam občasnouser posted image user posted image te pa te jo prime,pol pa spet spustiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
5.12.2008 19:17:20   
Najaa
Moje dete je tudi aktivno zdajle. V trebuhu mislim, tavečja je že v postelji. Danes ni nič spala čez dan, ker je norela z babico.
Jaz sem pa jedla kruh z nutelo. user posted image  Zadnje čase tud zatekam ne več čez noč. user posted image  

Ejjjj, preden jaz napišem post, je že 10 novih vaših. user posted image user posted image

RBD, a? Ah ne, kmeti so boljši, a ne tasa? user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 5.12.2008 19:18:03 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
5.12.2008 19:17:53   
spps
PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
5.12.2008 19:18:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalouser posted image user posted image

To so neke tajne veze, a? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
5.12.2008 19:19:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moje dete je tudi aktivno zdajle. V trebuhu mislim, tavečja je že v postelji. Danes ni nič spala čez dan, ker je norela z babico.
Jaz sem pa jedla kruh z nutelo. user posted image  Zadnje čase tud zatekam ne več čez noč. user posted image  

Ejjjj, preden jaz napišem post, je že 10 novih vaših. user posted image user posted image

RBD, a? Ah ne, kmeti so boljši, a ne tasa? user posted image
jaz bom tud morala neki pojest,pa še ne vem kaj...hm...bom še vidla...mandarin sem že danes tolk pojedla,da mi je že skor slabouser posted image user posted image user posted image

Moja mala je pa mal prej šla k tašči-ob petkih ponavad pri njej spiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
5.12.2008 19:19:59   
Pupa7
http://www.genspot.com/SearchResults.aspx?search_for=liliputput

a se kera spomne hahahahah sm se tok nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.12.2008 19:20:17   
tasa_m

jaz tud tak pravim..
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.12.2008 19:20:35   
spps

aha....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.12.2008 19:21:11   
Najaa
Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. user posted image  Halo?? Se boste kaj zbunile???

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.12.2008 19:21:24   
Pupa7

nič nism dobla user posted image ajde razpiši se še enkrat
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.12.2008 19:22:04   
Pupa7

jaz tud tak pravim..
user posted image

nevem še hahahahah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.12.2008 19:22:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

a se kera spomne hahahahah sm se tok nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

kje si pa to našla?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
5.12.2008 19:23:17   
spps

jaz tud tak pravim..
user posted image

nevem še hahahahah user posted image user posted image user posted image

a pol se pravi,da nisi dobla ZS?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
5.12.2008 19:24:50   
Pupa7

kje si pa to našla?user posted image user posted image user posted image

pa mal me nostalgija na dobre stare risanke daje pa sm šla pogooglat to je tvoj sindrom vendar, če ti povem ka vse sm našla dans hahahaa bi bla ponosna name (izdelek dobite poslikan ko končam) hahahaha pol te bom itak prosla da ga boš kopirala na rr iz albuma ker to meni nea dela hahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
5.12.2008 19:25:16   
spps

Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. user posted image  Halo?? Se boste kaj zbunile???
eh...baje ma ena čez 5000glasovuser posted image user posted image user posted image  al 500,user posted image  bi mogla it prečekiratuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
5.12.2008 19:25:50   
Pupa7

nič nism dobla user posted image ajde razpiši se še enkrat
user posted image user posted image user posted image user posted image

kot sem rekla nič nism dobla user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
5.12.2008 19:26:14   
tasa_m

sem tud jaz to ugotovila ja da ne gre glasovat. Za vse mi je šlo samo za marčevke ne.. Ko jih .... ni se mi z njimi za ukvarjat. Iatk vedo da bi marčevke zmagale te pa so nas zablokirali user posted image user posted image
najaa danes nebo kmetov ker mojega ni. Bom lahko gledala kar bom hotela user posted image

spps pol bo dans akcija user posted image  ko tamale ni doma ?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
5.12.2008 19:30:14   
tasa_m
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
5.12.2008 19:31:44   
Najaa
Pa ne tasa, moraš gledat, da boš poročala tvojemu, kaj je bilo. user posted image

Joj, mene pa tako trtica boli zadnje čase. A še katero? Ves čas me boli, ponoči in podnevi, ko ležim ali sedim... In trebuh se širi gor tak da komaj sedim tule. Še mal, pa grem na kavč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
5.12.2008 19:32:49   
spps

sem tud jaz to ugotovila ja da ne gre glasovat. Za vse mi je šlo samo za marčevke ne.. Ko jih .... ni se mi z njimi za ukvarjat. Iatk vedo da bi marčevke zmagale te pa so nas zablokirali user posted image user posted image
najaa danes nebo kmetov ker mojega ni. Bom lahko gledala kar bom hotela user posted image

spps pol bo dans akcija user posted image  ko tamale ni doma ?? user posted image
sanja saša...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
5.12.2008 19:34:03   
spps
ma ,ko sem smotana-zdaj sem pupi spet celo sporočilo napisala,vendar sem si ga sama zbrisalauser posted image user posted image user posted image
pravijo,da v tretje gre radouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
5.12.2008 19:36:09   
Najaa
spps, ti imaš pa danes same probleme s temi zs-ji. Kar tukaj napiši, bo najbolje. user posted image

Jaz sem se pa zdajle tako smejala Ediju Pucerju! On je pa tak fajn za nasmejat. Skoz ga nekaj lomi in vice poka. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
5.12.2008 19:36:34   
tasa_m
sanja saša...user posted image user posted image user posted image

kako že pravijo: in sanje lahko postanejo resničnost.. user posted image

najaa verjemi da bo me prvo jutri vpr. kaj pa je blo pri kmetih user posted image  Namesto dobro jutro bo njega zanimalo kdo je v finalu..user posted image
A gledaš 24 ur? Jaz pa Rebelde user posted image  da se mam pol kaj s seko za menit, ko skup pridema..

Men se pa tak čokoladni liker lušta user posted image user posted image  mi je rekla samo ne mastno pa brez sladkarij,..saj liker ni sladkarija ampak alkoholč. Tega pa ni rekla da nebi smela user posted image user posted image (ma me pipa spet..)

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.12.2008 19:38:37 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
5.12.2008 19:39:27   
Pupa7

ma ,ko sem smotana-zdaj sem pupi spet celo sporočilo napisala,vendar sem si ga sama zbrisalauser posted image user posted image user posted image
pravijo,da v tretje gre radouser posted image

da ne boš zdaj krajšala, napiši vse hahahahah

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
5.12.2008 19:44:22   
Najaa
tasa, sej ti lahk jaz povem, kaj bo pri kmetih. user posted image  

No zdej grem pa počas po mandarine in pred tv. Če se več ne oglasim, vam želim lahko noč. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!