Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:17:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a tvoja malena gleda zdaj Rebelde?? Sem vidla da je imela RBD torto za roj.dan?? Vpr. pa zato ker jih jaz tud mal škilim pa gledam kaj se dogaja,pa sem se spomnila da jih verjetno obožuje (tak kot 3/4 slovencev-otrok, da nebo pomote) ma moja gleda,sam občasno te pa te jo prime,pol pa spet spusti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:17:20
|
|
|
|
Najaa
|
Moje dete je tudi aktivno zdajle. V trebuhu mislim, tavečja je že v postelji. Danes ni nič spala čez dan, ker je norela z babico. Jaz sem pa jedla kruh z nutelo. Zadnje čase tud zatekam ne več čez noč. Ejjjj, preden jaz napišem post, je že 10 novih vaših. RBD, a? Ah ne, kmeti so boljši, a ne tasa?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 5.12.2008 19:18:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:17:53
|
|
|
|
spps
|
PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:18:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo To so neke tajne veze, a?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:19:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moje dete je tudi aktivno zdajle. V trebuhu mislim, tavečja je že v postelji. Danes ni nič spala čez dan, ker je norela z babico. Jaz sem pa jedla kruh z nutelo. Zadnje čase tud zatekam ne več čez noč. Ejjjj, preden jaz napišem post, je že 10 novih vaših. RBD, a? Ah ne, kmeti so boljši, a ne tasa? jaz bom tud morala neki pojest,pa še ne vem kaj...hm...bom še vidla...mandarin sem že danes tolk pojedla,da mi je že skor slabo Moja mala je pa mal prej šla k tašči-ob petkih ponavad pri njej spi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:20:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo To so neke tajne veze, a? jaz tud tak pravim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:20:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo aha....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:21:11
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. Halo?? Se boste kaj zbunile???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:21:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo nič nism dobla ajde razpiši se še enkrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:22:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo To so neke tajne veze, a? jaz tud tak pravim.. nevem še hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:23:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo To so neke tajne veze, a? jaz tud tak pravim.. nevem še hahahahah a pol se pravi,da nisi dobla ZS?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:24:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 http://www.genspot.com/SearchResults.aspx?search_for=liliputput a se kera spomne hahahahah sm se tok nasmejala kje si pa to našla? pa mal me nostalgija na dobre stare risanke daje pa sm šla pogooglat to je tvoj sindrom vendar, če ti povem ka vse sm našla dans hahahaa bi bla ponosna name (izdelek dobite poslikan ko končam) hahahaha pol te bom itak prosla da ga boš kopirala na rr iz albuma ker to meni nea dela hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:25:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. Halo?? Se boste kaj zbunile??? eh...baje ma ena čez 5000glasov al 500, bi mogla it prečekirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:25:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps PUPA,javi mi ,če si dobla ZS-sem se zgleda,preveč razpisala,pa mi je kr napako napisalo nič nism dobla ajde razpiši se še enkrat kot sem rekla nič nism dobla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:26:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. Halo?? Se boste kaj zbunile??? sem tud jaz to ugotovila ja da ne gre glasovat. Za vse mi je šlo samo za marčevke ne.. Ko jih .... ni se mi z njimi za ukvarjat. Iatk vedo da bi marčevke zmagale te pa so nas zablokirali najaa danes nebo kmetov ker mojega ni. Bom lahko gledala kar bom hotela spps pol bo dans akcija ko tamale ni doma ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:30:14
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:31:44
|
|
|
|
Najaa
|
Pa ne tasa, moraš gledat, da boš poročala tvojemu, kaj je bilo. Joj, mene pa tako trtica boli zadnje čase. A še katero? Ves čas me boli, ponoči in podnevi, ko ležim ali sedim... In trebuh se širi gor tak da komaj sedim tule. Še mal, pa grem na kavč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:32:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, tukaj s tem glasovanjem je nekaj lčudnega. Sem zdaj spet probala za spps in taso, pa ne gre. Za vse naprej pa gre. Halo?? Se boste kaj zbunile??? sem tud jaz to ugotovila ja da ne gre glasovat. Za vse mi je šlo samo za marčevke ne.. Ko jih .... ni se mi z njimi za ukvarjat. Iatk vedo da bi marčevke zmagale te pa so nas zablokirali najaa danes nebo kmetov ker mojega ni. Bom lahko gledala kar bom hotela spps pol bo dans akcija ko tamale ni doma ?? sanja saša...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:34:03
|
|
|
|
spps
|
ma ,ko sem smotana-zdaj sem pupi spet celo sporočilo napisala,vendar sem si ga sama zbrisala pravijo,da v tretje gre rado
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:36:09
|
|
|
|
Najaa
|
spps, ti imaš pa danes same probleme s temi zs-ji. Kar tukaj napiši, bo najbolje. Jaz sem se pa zdajle tako smejala Ediju Pucerju! On je pa tak fajn za nasmejat. Skoz ga nekaj lomi in vice poka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:36:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sanja saša... kako že pravijo: in sanje lahko postanejo resničnost.. najaa verjemi da bo me prvo jutri vpr. kaj pa je blo pri kmetih Namesto dobro jutro bo njega zanimalo kdo je v finalu.. A gledaš 24 ur? Jaz pa Rebelde da se mam pol kaj s seko za menit, ko skup pridema.. Men se pa tak čokoladni liker lušta mi je rekla samo ne mastno pa brez sladkarij,..saj liker ni sladkarija ampak alkoholč. Tega pa ni rekla da nebi smela (ma me pipa spet..)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.12.2008 19:38:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:39:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma ,ko sem smotana-zdaj sem pupi spet celo sporočilo napisala,vendar sem si ga sama zbrisala pravijo,da v tretje gre rado da ne boš zdaj krajšala, napiši vse hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:44:22
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, sej ti lahk jaz povem, kaj bo pri kmetih. No zdej grem pa počas po mandarine in pred tv. Če se več ne oglasim, vam želim lahko noč.
|
|
|
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!