|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
5.12.2008 18:45:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

kaj pa je danes tako zatisje,...kam so vse pupe pobegnile?????

ta glasne smo tukaj, spps mora bit pridna in se učit ma v pondelk 2 izpita, tasa je skočla v trgovino tko da maš zgleda sam mene tuki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.12.2008 18:46:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
...
a sem zadovoljila potrebam vaše radovednosti hahahaha user posted image user posted image user posted image če te še kaj zanima pa kar vprašaj, dans boma zgleda tko bolj kot ne midve kraljevale tuki gor hahahaha

seveda ste gospodičnauser posted image   Full lepo user posted image  za vaju...

Sem šla v trgovino pa mi prodajalaka reče: Gospodična kaj pa vi tu delate? Kaj ne veste kje bi vi mogli bit? Pa jaz nazaj: a meni pravite? Bla pa sem edina v trgovini zraven prodajalke user posted image  pa reče vam ja. Ona bi mene poslala že v P. user posted image  ker se mi baje že tak fejst vidi.. Sem ji rekla, da bomo še 3 mesce počakali pol pa mamo komaj paket naročen.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.12.2008 18:47:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Najaa hvala za odg. glede mleka. Bom se že mogla navadit,..kaj pa mi druga preostane. Ampak priznam da sem danes malo švinglala..sem na hitro vzela en keks če pa me je tak prosil ven iz škatle: vzami meee in me pojeeejuser posted image  pol pa se nisem pustila prosit user posted image

Ja, to se tud men dogaja pogosto. user posted image user posted image  Sam tale ego pa ne vem, če ni polnomasten? user posted image   user posted image

Srečanje - upam, da res ne bo odpadlo nasl. petek. Za kraj srečanja pa lahko ostane kar Kolosej, če se strinjate? Ali pa naj kakšna iz Lj kaj predlaga.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.12.2008 18:47:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj dogaja?sem kaj zamudila?moram it pogledat,na kateri strani sem prej ostalauser posted image user posted image user posted image

neboš mela kaj dost za brat. Ni bilo tebe tu gor,..user posted image  Malo se hecam,..mi sladkor manjka pa mi neke ven vdarja..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.12.2008 18:48:23   
Yassy
pupa, no zgleda da ne, da je se spps z nami,.no pa se pocas zacenja cvekalni krozekuser posted image user posted image
danes mam pa zelo cuden obcutek v trebuhu,...vse je nekaj tesko,..ne pase mi niti sedet niti stat, pa hrbet me tko boli da kr za ponort,...hodim tudi nekam tesko,...komaj cakam G, da vidim kaj bo rekla

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.12.2008 18:49:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Ja, to se tud men dogaja pogosto. user posted image user posted image  Sam tale ego pa ne vem, če ni polnomasten? user posted image   user posted image

Srečanje - upam, da res ne bo odpadlo nasl. petek. Za kraj srečanja pa lahko ostane kar Kolosej, če se strinjate? Ali pa naj kakšna iz Lj kaj predlaga.

nebi vedla, men je prineso Obsgarten pa LCA Vita. Samo za Pupo sem poiskala EGO.. Pupa ga lahko je, nje nič ne škodi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.12.2008 18:50:59   
Najaa
tasa, koliko si se pa zredila? Pa a si se kaj čudno počutila - vrtoglavica, žeja, utrujenost?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.12.2008 18:54:03   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Najaa hvala za odg. glede mleka. Bom se že mogla navadit,..kaj pa mi druga preostane. Ampak priznam da sem danes malo švinglala..sem na hitro vzela en keks če pa me je tak prosil ven iz škatle: vzami meee in me pojeeejuser posted image  pol pa se nisem pustila prosit user posted image

najaa sej ta ego je bil zame hahahha, jaz lahko hahahaha

sem dobla od miklavža vrečo sladkarij pa novo ogrlico in uhančke ki pašejo zravn... user posted image se je odkupu za kuhno hahahaha pa za sive gate hahahaha

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.12.2008 18:55:59   
Najaa
Pupa, res se je izkazal. Moj je pa že šel na šiht tak da najbrž spet nič ne bo. user posted image  Moj je bolj lev za darila.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.12.2008 18:56:14   
tasa_m

tasa, koliko si se pa zredila? Pa a si se kaj čudno počutila - vrtoglavica, žeja, utrujenost?

šla sem gor za 5,5kg, nikdar pa mi ni blo nič slabo, ni se mi vrtelo,nič! Ne vem odkod se je ta sladkor vzel user posted image  sicer pa vse je za nekaj dobro a ne? Tak se tolažim..user posted image
Sicer mi je moja G. danes rekla, da to še ni diabetis ker sem imela samo enkrat preveč povečan (max je blo 10, jaz pa imela 11,2) ostale 3 rezultate pa v meji normale.. Ampak naj vseeno pazim in ne jem mastne hrane in sladkarij.. Ona že ve user posted image ,..pol pa sem dobila napotnico da grem na predavanje k njenemu možu da mi pove kaj je zdrava prehrana pa mi da kako dieto,da vidim kaj bi naj jedla..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.12.2008 18:57:22   
Pupa7

Pupa, res se je izkazal. Moj je pa že šel na šiht tak da najbrž spet nič ne bo. user posted image  Moj je bolj lev za darila.

res se je, samo nevem kam naj nosim zdaj to k svetlo plavi al sivi pižami hahahhahaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.12.2008 18:58:07   
Yassy
pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
5.12.2008 18:58:15   
spps
jaz sem tud prej po kosilu misla,da bom mal zadremala,pa mi ni ratalo,ker je takrat največja galama v trbuhuuser posted image user posted image user posted image se je že parkrat naredilo,da je bil prej skoz mir,potem pa akcija.

Pupa,saj sem bila danes pridna-pa še bom potemuser posted image user posted image ,mal me je blo strah,da me boste pozabile,če se nič ne oglasimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.12.2008 19:00:13   
spps

pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo.

jaz bom kar naravni porod,kot je bil prvičuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.12.2008 19:01:50   
Yassy
no jst niti nevem a mi bo moja G kej rekla o izbirir oz predlagala al kako,..tu je vse drugace kot dol,...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
5.12.2008 19:01:53   
tasa_m

Najaa pa ti bom jaz dala eno malenkost. Sama si izberi katero škatlo hočeš..
user posted image

moj je tud šel raje na čago, čeprav sem mu rekla da mi naj mandarine prinese pa še je to pozabo. Ma nič zato, bo zato jutri frizera plačal user posted image  (če nebo spet našel kakega izgovora, zakaj frizera ni, tak kot v tor.)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.12.2008 19:03:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

res se je, samo nevem kam naj nosim zdaj to k svetlo plavi al sivi pižami hahahhahaa

Kar k obema. Zdaj je vse moderno. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
5.12.2008 19:04:49   
tasa_m

jaz sem stalno hotela imet porod v vodi ampak bom kar naravnega vsekala dol.. Bom sicer šla vpr. za epiduralno ampak sam tolko, da vem kak pa kaj je z tem.

Joj naša tamala se pa mi danes obrača čist pri sramni kosti doli in me prav boli user posted image  pravi vragec mali, zdaj pa bi lahko malo spala al ji ni?? user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
5.12.2008 19:05:23   
Najaa

jaz bom kar naravni porod,kot je bil prvičuser posted image

Jaz tudi.
V Lj porodnišnici nimajo možnosti poroda v vodi. Imajo žogo in mogoče še kaj, ampak najraje še vedno vidijo, da rodiš na old fashion way - na hrbtu leže.

tasa hvala za škatlo. Sem vzela tisto z rdečo pentljo. Kdaj pa lahko odprem?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
5.12.2008 19:06:45   
tasa_m
lahko kar takoj...
joj nee, jutri je miklavž. Enkrat ponoči če boš kaj skakala po stanovanju..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
5.12.2008 19:08:49   
spps
naša beba,ima tud zdajle akcijouser posted image user posted image user posted image mi je ful smešno,ker se menda razteguje in me vleče mal v levo ,mal v desnouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
5.12.2008 19:09:44   
spps
Ki je zdaj Pupa????jaz pridem,ona pa mrkne...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
5.12.2008 19:10:19   
Yassy
vas zapuscam,..se kasneje kaj tipkamo, grem malo lezat,...uzivajte

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
5.12.2008 19:12:08   
tasa_m

Ki je zdaj Pupa????jaz pridem,ona pa mrkne...

mogoče večerja user posted image  ali pa uhančke pa verižico sprobava..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
5.12.2008 19:14:20   
tasa_m
spps a tvoja malena gleda zdaj Rebelde?? Sem vidla da je imela RBD torto za roj.dan?? user posted image

Vpr. pa zato ker jih jaz tud mal škilim pa gledam kaj se dogaja,pa sem se spomnila da jih verjetno obožuje (tak kot 3/4 slovencev-otrok, da nebo pomote)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!