Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:45:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy kaj pa je danes tako zatisje,...kam so vse pupe pobegnile????? ta glasne smo tukaj, spps mora bit pridna in se učit ma v pondelk 2 izpita, tasa je skočla v trgovino tko da maš zgleda sam mene tuki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:46:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ... a sem zadovoljila potrebam vaše radovednosti hahahaha če te še kaj zanima pa kar vprašaj, dans boma zgleda tko bolj kot ne midve kraljevale tuki gor hahahaha seveda ste gospodična Full lepo za vaju... Sem šla v trgovino pa mi prodajalaka reče: Gospodična kaj pa vi tu delate? Kaj ne veste kje bi vi mogli bit? Pa jaz nazaj: a meni pravite? Bla pa sem edina v trgovini zraven prodajalke pa reče vam ja. Ona bi mene poslala že v P. ker se mi baje že tak fejst vidi.. Sem ji rekla, da bomo še 3 mesce počakali pol pa mamo komaj paket naročen..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:47:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa hvala za odg. glede mleka. Bom se že mogla navadit,..kaj pa mi druga preostane. Ampak priznam da sem danes malo švinglala..sem na hitro vzela en keks če pa me je tak prosil ven iz škatle: vzami meee in me pojeeej pol pa se nisem pustila prosit Ja, to se tud men dogaja pogosto. Sam tale ego pa ne vem, če ni polnomasten? Srečanje - upam, da res ne bo odpadlo nasl. petek. Za kraj srečanja pa lahko ostane kar Kolosej, če se strinjate? Ali pa naj kakšna iz Lj kaj predlaga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:47:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj dogaja?sem kaj zamudila?moram it pogledat,na kateri strani sem prej ostala neboš mela kaj dost za brat. Ni bilo tebe tu gor,.. Malo se hecam,..mi sladkor manjka pa mi neke ven vdarja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:48:23
|
|
|
|
Yassy
|
pupa, no zgleda da ne, da je se spps z nami,.no pa se pocas zacenja cvekalni krozek danes mam pa zelo cuden obcutek v trebuhu,...vse je nekaj tesko,..ne pase mi niti sedet niti stat, pa hrbet me tko boli da kr za ponort,...hodim tudi nekam tesko,...komaj cakam G, da vidim kaj bo rekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:49:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, to se tud men dogaja pogosto. Sam tale ego pa ne vem, če ni polnomasten? Srečanje - upam, da res ne bo odpadlo nasl. petek. Za kraj srečanja pa lahko ostane kar Kolosej, če se strinjate? Ali pa naj kakšna iz Lj kaj predlaga. nebi vedla, men je prineso Obsgarten pa LCA Vita. Samo za Pupo sem poiskala EGO.. Pupa ga lahko je, nje nič ne škodi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:50:59
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, koliko si se pa zredila? Pa a si se kaj čudno počutila - vrtoglavica, žeja, utrujenost?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:54:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa hvala za odg. glede mleka. Bom se že mogla navadit,..kaj pa mi druga preostane. Ampak priznam da sem danes malo švinglala..sem na hitro vzela en keks če pa me je tak prosil ven iz škatle: vzami meee in me pojeeej pol pa se nisem pustila prosit Ja, to se tud men dogaja pogosto. Sam tale ego pa ne vem, če ni polnomasten? Srečanje - upam, da res ne bo odpadlo nasl. petek. Za kraj srečanja pa lahko ostane kar Kolosej, če se strinjate? Ali pa naj kakšna iz Lj kaj predlaga. najaa sej ta ego je bil zame hahahha, jaz lahko hahahaha sem dobla od miklavža vrečo sladkarij pa novo ogrlico in uhančke ki pašejo zravn... se je odkupu za kuhno hahahaha pa za sive gate hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:55:59
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa, res se je izkazal. Moj je pa že šel na šiht tak da najbrž spet nič ne bo. Moj je bolj lev za darila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, koliko si se pa zredila? Pa a si se kaj čudno počutila - vrtoglavica, žeja, utrujenost? šla sem gor za 5,5kg, nikdar pa mi ni blo nič slabo, ni se mi vrtelo,nič! Ne vem odkod se je ta sladkor vzel sicer pa vse je za nekaj dobro a ne? Tak se tolažim.. Sicer mi je moja G. danes rekla, da to še ni diabetis ker sem imela samo enkrat preveč povečan (max je blo 10, jaz pa imela 11,2) ostale 3 rezultate pa v meji normale.. Ampak naj vseeno pazim in ne jem mastne hrane in sladkarij.. Ona že ve ,..pol pa sem dobila napotnico da grem na predavanje k njenemu možu da mi pove kaj je zdrava prehrana pa mi da kako dieto,da vidim kaj bi naj jedla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:57:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, res se je izkazal. Moj je pa že šel na šiht tak da najbrž spet nič ne bo. Moj je bolj lev za darila. res se je, samo nevem kam naj nosim zdaj to k svetlo plavi al sivi pižami hahahhahaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:58:07
|
|
|
|
Yassy
|
pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 18:58:15
|
|
|
|
spps
|
jaz sem tud prej po kosilu misla,da bom mal zadremala,pa mi ni ratalo,ker je takrat največja galama v trbuhu se je že parkrat naredilo,da je bil prej skoz mir,potem pa akcija. Pupa,saj sem bila danes pridna-pa še bom potem ,mal me je blo strah,da me boste pozabile,če se nič ne oglasim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:00:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo. jaz bom kar naravni porod,kot je bil prvič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:01:50
|
|
|
|
Yassy
|
no jst niti nevem a mi bo moja G kej rekla o izbirir oz predlagala al kako,..tu je vse drugace kot dol,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:03:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, res se je izkazal. Moj je pa že šel na šiht tak da najbrž spet nič ne bo. Moj je bolj lev za darila. res se je, samo nevem kam naj nosim zdaj to k svetlo plavi al sivi pižami hahahhahaa Kar k obema. Zdaj je vse moderno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:04:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo. jaz sem stalno hotela imet porod v vodi ampak bom kar naravnega vsekala dol.. Bom sicer šla vpr. za epiduralno ampak sam tolko, da vem kak pa kaj je z tem. Joj naša tamala se pa mi danes obrača čist pri sramni kosti doli in me prav boli pravi vragec mali, zdaj pa bi lahko malo spala al ji ni??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:05:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupe, a ze kej veste kaksen porod boste imele,...bo katera za epiduralno vprasala, pa a katera ve a v lj. porodnisnici je mozen porod v vodi al ne,...nc nevem nisem se z nicemer seznanjena v slo. jaz bom kar naravni porod,kot je bil prvič Jaz tudi. V Lj porodnišnici nimajo možnosti poroda v vodi. Imajo žogo in mogoče še kaj, ampak najraje še vedno vidijo, da rodiš na old fashion way - na hrbtu leže. tasa hvala za škatlo. Sem vzela tisto z rdečo pentljo. Kdaj pa lahko odprem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:06:45
|
|
|
|
tasa_m
|
lahko kar takoj... joj nee, jutri je miklavž. Enkrat ponoči če boš kaj skakala po stanovanju..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:08:49
|
|
|
|
spps
|
naša beba,ima tud zdajle akcijo mi je ful smešno,ker se menda razteguje in me vleče mal v levo ,mal v desno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:09:44
|
|
|
|
spps
|
Ki je zdaj Pupa????jaz pridem,ona pa mrkne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:10:19
|
|
|
|
Yassy
|
vas zapuscam,..se kasneje kaj tipkamo, grem malo lezat,...uzivajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:12:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Ki je zdaj Pupa????jaz pridem,ona pa mrkne... mogoče večerja ali pa uhančke pa verižico sprobava..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 5.12.2008 19:14:20
|
|
|
|
tasa_m
|
spps a tvoja malena gleda zdaj Rebelde?? Sem vidla da je imela RBD torto za roj.dan?? Vpr. pa zato ker jih jaz tud mal škilim pa gledam kaj se dogaja,pa sem se spomnila da jih verjetno obožuje (tak kot 3/4 slovencev-otrok, da nebo pomote)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
ime za fantka3Sonček3po pravici :)
BRUNO moj bodoči fantkda (
12%)
ne (
88%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!