Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:19:20
|
|
|
|
Urša08
|
Pleničke - jaz jih še nisem nakupila. Bom pa tanajmanjše vzela, sem jih pr Nejcu precej časa uporabljala - je bil bolj micen. Bom pa počakala na petkov ultrazvok, da vidim kakšen je tale, čeprav mi je že prejšnjič rekla, da bo še en tak k Nejc. Vreme - joj ubitačno. Tud jaz sem čist zaspana, pa zmatrana, sam kaj ko je določene stvari treba narest.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:19:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... ja punce kaj ste že vse pleničke nabavle jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk so 1- 2-5 kg 2- 3-6 kg 3- 4-7 kg to so pamperske...in če boš res imela velikega otročka lahko štartaš z enim paketkom 2 pol pa kr na 3.... ti še vse veš jst sem to že vse pozabla:) ja verjetno bom vzela kr te od 3-6 en paket če bodo prevelike se še vedno da kupit manjše škoda bi blo da jih nebi porabla sej tak poceni pa to spet ni da bi kr tak stran dajal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:21:02
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy...ima pa nov avatar za tvojo HAno...... Glede učka....vzami tiste blazinice iz vate....lepo počmoči v fiziološko in si čimvečrat na dan obriši učko iz zunanjega dela proti notranjemu.... hvala za pikapoke.....zdej se je učka malo umirila....mi je mami svetovala da naj ne pucam z ničemer(no če že morem da naj z fiziološko) ker mi tečejo solze in ne gnoj,solze pa baje že same po sebi čistijo....jaz sem zelo zelena glede tega s fiziološko ti nima kaj biti....to so kot tvoj nadomestek solz.....probaj...ti bo pomagalo... MA pa tvoja mami prav glede solz...... Glede zelenosti....ne sekiraj se....v prvem letu dojenčkovanja se marsikaj naučiš in vse pride sproti...... vse so se naučile pa ni da se nebi še jaz sej ti pravim..to pride s teritorijem..... jst sem se vedno spraševala pa od kje zaboga moja mami tolk ve o otrocih....jah..po treh , ki jih je s srcem in dušo vzgajala in več kot odlično zanje skrbela, je pa res ogromno vedla......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:22:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ajvy bomo držal pesti za stanovanje.... ja punce kaj ste že vse pleničke nabavle jst pa ne vem katere nej kupim florjanu smo kupli tiste čist tamele pa so ble premale no mal več k pol paketa smo porabli.... tak da še ne vem katere bomo kupli kr one do 3 naprej al kolk so 1- 2-5 kg 2- 3-6 kg 3- 4-7 kg to so pamperske...in če boš res imela velikega otročka lahko štartaš z enim paketkom 2 pol pa kr na 3.... ti še vse veš jst sem to že vse pozabla:) ja verjetno bom vzela kr te od 3-6 en paket če bodo prevelike se še vedno da kupit manjše škoda bi blo da jih nebi porabla sej tak poceni pa to spet ni da bi kr tak stran dajal najboljš res....nimaš kej z 1 delat....ko ste tak bolj pri velikih...... Sicer gre pa en paketek hitro naokoli....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:23:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pleničke - jaz jih še nisem nakupila. Bom pa tanajmanjše vzela, sem jih pr Nejcu precej časa uporabljala - je bil bolj micen. Bom pa počakala na petkov ultrazvok, da vidim kakšen je tale, čeprav mi je že prejšnjič rekla, da bo še en tak k Nejc. Vreme - joj ubitačno. Tud jaz sem čist zaspana, pa zmatrana, sam kaj ko je določene stvari treba narest. mi smo bili tudi mičkeni 2860 ob rojstvu iz P odšla iz 2680 g.....veš da nam je še enka visela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:23:58
|
|
|
|
Ajvy
|
nič...zdej grem pa res počivat.....punce....naj bo lep dan tko..če že vremensko ni
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:25:39
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.....sej po drugmu ali pa tretjem bom jaz tudi že kej vedela-no upam no smo pa danes dobili božičnico-sem jo dobila 400 evrčkov-bi jo sicer več ampak sem že dolgo na bočniški.....je pa definitivno boljše kot nič-si bom kupila kuhinjsko ploščo ki je glih neki čez 400 evrov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:26:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nič...zdej grem pa res počivat.....punce....naj bo lep dan tko..če že vremensko ni spočij se in tudi tebi lep preostanek dneva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:28:11
|
|
|
|
Urša08
|
majchy23 super za tako božičnico Ajvy lepo počivaj Jaz grem pa mal likat. Ni nobenega škratka na vidiku k bi namesto mene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy23 super za tako božičnico Ajvy lepo počivaj Jaz grem pa mal likat. Ni nobenega škratka na vidiku k bi namesto mene ti nisem nič fouš likanja......ja božičnica nama bo pa zelo prav prišla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:33:53
|
|
|
|
zwer
|
ooo punce ... ste pa pridne danes in kr vrstite strani Toto vreme danes je pa res za ubit ... ponavadi vsaj Šmarno Goro vidm, danes pa meglaaaaaa in pa kapljice na šipi ... in kako naj potem človek dela entuziastično v službi ???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:36:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo punce ... ste pa pridne danes in kr vrstite strani Toto vreme danes je pa res za ubit ... ponavadi vsaj Šmarno Goro vidm, danes pa meglaaaaaa in pa kapljice na šipi ... in kako naj potem človek dela entuziastično v službi ??? do kdaj pa imaš delovnik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:41:35
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene nazaj... sem se napapcala je blo dobro bi jutri spet to jedla.... pa magnezij sme spila da vidmo če bo kej boljše s trebuhom mali dons nč ne brca sam obrača se tak čist nežno.... upam da se na glavo če slučajno še ni zdnič v 26 tednu je bil naglavo obrnjen sam je G reku da še ma tok prostora da se verjetno še obrača okol... jst pa likam ful malo.... ne maram likanja tak da likam samo tisto kar je res potrebno..... bi pa mogla it zdle kuhinjo pospravit pa ne morem sem preveč utrujena... boma ju3 z možekom skupi celo stanovanje pospravla pa bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:46:49
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....moja že od morfe stoji na glavici.....me pa skorej nič ne brca ampak se upira vame.....mam včasih občutek da bo nogica ali pa ritka ven pogledala sej čez dan mi ni panike samo ponoči je pa malo moteče ker se moram vedno na drug bok prevalit če se rita(guzi)....meni se tudi danes ne da nič pospravljati,bom že-itak vse počaka........likam pa jaz tudi po tanovem bolj malo ker zložim takoj ko pridejo cunje iz sušilca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:48:51
|
|
|
|
zwer
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo punce ... ste pa pridne danes in kr vrstite strani Toto vreme danes je pa res za ubit ... ponavadi vsaj Šmarno Goro vidm, danes pa meglaaaaaa in pa kapljice na šipi ... in kako naj potem človek dela entuziastično v službi ??? do kdaj pa imaš delovnik Uradno naj bi bil delavnik do 16:00 ure ampak tega nikoli ne doživim .... delam ponavadi do 18:00 ure, zjutri sem pa itak že 1 uro pred uradnim delavnikom v službi ... taka da se mi bo še malo vleklo vse skupaj. Ma bomo že ... moramo ostat pozitivni
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:51:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo punce ... ste pa pridne danes in kr vrstite strani Toto vreme danes je pa res za ubit ... ponavadi vsaj Šmarno Goro vidm, danes pa meglaaaaaa in pa kapljice na šipi ... in kako naj potem človek dela entuziastično v službi ??? do kdaj pa imaš delovnik Uradno naj bi bil delavnik do 16:00 ure ampak tega nikoli ne doživim .... delam ponavadi do 18:00 ure, zjutri sem pa itak že 1 uro pred uradnim delavnikom v službi ... taka da se mi bo še malo vleklo vse skupaj. Ma bomo že ... moramo ostat pozitivni uf dolga je tole.......no sej boš kmalu na porodniški........je pa tok temno uzuni da me nikamor ne uleče
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:57:18
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz se grem malo uležt......pridno čvekejte da bom mela kej za brat.....se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 14:58:44
|
|
|
|
zwer
|
ma je čist grozn vreme uzuni ... ta sivina in tema ubija dobesedno, sej ni čudno, da je toliko ljudi depresivnih ob takem vremenu ... upam da bo vikend kaj boljši, da bomo lahko šli na kakšen srehod ... jst pa drugače lahko povem, da je moje detece pridno ponoči ... res je da me prebrca čez dan in se sam smejem, ponoči pa očitno aja tko kot jst, če bo le še tako pridno ko pride ven.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 15:11:01
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Kako ste kaj? No js sem zdele domov prišla, sem bila mal na faksu. Sem imela predavanja, kar 3 ure skupaj. Tk da sem prav izmučena. Sedaj pa moram hitro iti nekaj za kosilo pripraviti, nato pa grema z mojim mal miklavža pogledat v city center. Se beremo še malo kasneje kaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 15:28:04
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi imamo tud dons miklavža v cerkvi.... tak da komi čakam ob pol 5 mormo bit tam je florjan reku da mu bo povedal da je bil priden.... me pa mal skrbi tole vreme kako bo ponoči miklavž hodu bo ja čist moker
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 15:43:31
|
|
|
|
zwer
|
lepo lepo ... dejte rečt Miklavžu da smo bile tut ostale pridne, sam ne moremo pridit do njega Upam da nas bo vsaj malo obiskal ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 15:59:15
|
|
|
|
glen
|
Ciao kako ste kaj? Jaz sem o.k.,malo kislina nagaja,danes sem fuuuuuuuuul zaspana -po vremenu seveda . Tudi mi smo danes dobili božičnico in sem dobila neki manj kot 400 eu,ker sem tudi jaz že od junija na bolniški. Vsak evrček pride prav, tudi če bi blo samo 100 bi blo o.k. tako pa je še boljši ne. Kako jih bomo zapravli? Mislim da nebo težav.Greš po veliko špežo in še kako darilce pa je nebo več. Vidim da je govora o plenicah. Jaz bom kr nabavla 2 (3-6)ker Lin je bila velikanka in najbrž tudi drug nebo dosti manjši če pa bo bo možek skoču v trgovino po 1
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 16:11:52
|
|
|
|
brkn83
|
moje hitro kosilo je narejeno, sicer nič kej posebnega le gobova juha in vanilijev puding. Za druga pa danes sploh ni bilo časa. Zdej pa še mal počakam, da pride mož domov, je skočil še prej k frizerju.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 16:13:46
|
|
|
|
brkn83
|
Miklavž obišče le pridne in dobre ljudi, med katere sodiš tudi ti, naj te z dobrotami in drobnimi pozornostmi razveseli in lepe decemberske dneve popestri. Sreča naj spremlja te skozi adventni čas, ko veselje in radost je v nas, naj želje se ti izpolnijo in s smehom ustnice zapolnijo.... Vsaki želim, da jo danes ponoči obišče miklavž in ji veliko daril natrosi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 5.12.2008 16:14:38
|
|
|
|
brkn83
|
joj mi noče slikice miklavža prilepiti, ki sem vam jo hotla poslati.
< Sporočilo je popravil brkn83 -- 5.12.2008 16:16:11 >
|
Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?JanjikaaaaAli ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)Da (
36%)
Ne (
64%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!